Jump to content
Naimisiin.info

Sandy2014

Jäsen
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Sandy2014's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Kiitti vinkistä Hellunheila! Kävin kurkkaamassa Lomarenkaalta ja siellä tosiaan onkin muutama vaihtoehto
 2. Bridezilla2013, kuulostaapa tutulta. Mekin ollaan opiskelijoita, mutta budjetti huitelee siellä 10 000 eurossa. Kummankin vanhemmat osallistuu sen verran, että he kustantavat jonkin pienen osa-alueen. Suurimmat menoerät on pitopalvelu, bändi ja juomat. Ja häämatkahan on sitten asia erikseen (suunnitellaan sen mukaan paljonko rahaa jää häitten jälkeen, eli luultavasti mennään mökille... )
 3. Sulhon kanssa ollaan molemmat opiskelujen loppusuoralla ja valmistumista olisikin tarkoitus juhlia samalla, kun juhlitaan häitä (ensi helmikuussa). Seurusteltu ollaan silloin hieman alle kymmenen vuotta, joka oli myös yksi syy päivämäärälle. Ehditään siis naimisiin ennen kuin vuosikymmen yhdessäoloa täyttyy (ja molemmat on vielä reilusti alle kolmikymppisiä) Kihloissa hääpäivänä vajaat neljä vuotta.
 4. Meillä ihan samat ajatukset. Käytännön syistä on varmasti juuri pakko ottaa kuvat ennen vihkimistä, joten first look- kuvilla saisi ikuistettua sen ensisilmäyksen sille päivää! Alttarilla on tippa linssissä varmasti muutenkin, niin onkin ehkä hyvä, ettei liikutu myös sen toisen näkemisestä
 5. Hmmm, hieman näyttää ettei tätä palstaa kukaan enää lue! Mutta koitetaanpas herättää keskustelua Itsellä olisi ajatuksissa joku pieni mökki, jossa hääyön voisi vietellä. Mutta pienempiä mökkejä tuntuu olevan vaikea löytää uuden Oulun alueelta... Onko jollakin vinkkejä, mistä semmoisen saattaisi löytää?
 6. Heippa! Laittelin tuossa ainakin seuraaviin pitopalveluihin tarjouspyyntöä: Emc-cafe Väänänen Juhlapalvelu Helena Lempeät eväät Katukahvila Patarouva Oskarin kellari Pitopata Lounaskahvila Kirsikka Kakkutalo Lounaskahvila Pata Pitopalvelu Suvi Uniresta Hilikku Pihvitupa Yllättävää kyllä, suurin osa ei vastannut mitään. Liekö katsoivat minun olleen liian aikaisin liikenteessä (häät ensi talvena). Mutta hyviäkin tarjouksia tuli. Nyt arvotaan lähinnä Emc-cafeen ja Väänäsen välillä. Myös Helenan ja Lempeiden eväiden tarjoukset kuulostivat hyviltä! Heittäkääpäs vinkkejä tai kokemuksia kyseisistä pitopalveluista. Erityisesti kuulisin mielelläni Emc-cafesta, sillä siitä ei löydy oikein mielipiteitä!
×
×
 • Create New...