Jump to content
Naimisiin.info

Sandy2014

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Sandy2014

  1. Bridezilla2013, kuulostaapa tutulta. Mekin ollaan opiskelijoita, mutta budjetti huitelee siellä 10 000 eurossa. Kummankin vanhemmat osallistuu sen verran, että he kustantavat jonkin pienen osa-alueen. Suurimmat menoerät on pitopalvelu, bändi ja juomat. Ja häämatkahan on sitten asia erikseen (suunnitellaan sen mukaan paljonko rahaa jää häitten jälkeen, eli luultavasti mennään mökille...  :D )

  2. Sulhon kanssa ollaan molemmat opiskelujen loppusuoralla ja valmistumista olisikin tarkoitus juhlia samalla, kun juhlitaan häitä (ensi helmikuussa). Seurusteltu ollaan silloin hieman alle kymmenen vuotta, joka oli myös yksi syy päivämäärälle. Ehditään siis naimisiin ennen kuin vuosikymmen yhdessäoloa täyttyy (ja molemmat on vielä reilusti alle kolmikymppisiä)  :girl_in_love:  Kihloissa hääpäivänä vajaat neljä vuotta. 

  3. Nyt on suunnitelmissa, että otamme hääkuvat ennen vihkimistä. Haluaisin firts look-kuvat, niin siitä ensikohtaamisesta hääpäivänä tulee jollakin tapaa ikimuistoinen, vaikka näemme ennen vihkimistä. Varmaan nukutaan eri osoitteissa. Häihin on vielä aikaa, niin ehtii sitten nämä suunnitelmat tarkennettua, kun hääpäivä lähenee :)

    Meillä ihan samat ajatukset. Käytännön syistä on varmasti juuri pakko ottaa kuvat ennen vihkimistä, joten first look- kuvilla saisi ikuistettua sen ensisilmäyksen sille päivää! Alttarilla on tippa linssissä varmasti muutenkin, niin onkin ehkä hyvä, ettei liikutu myös sen toisen näkemisestä :D

  4. Heippa!

     

    Laittelin tuossa ainakin seuraaviin pitopalveluihin tarjouspyyntöä:

     

    Emc-cafe

    Väänänen

    Juhlapalvelu Helena

    Lempeät eväät

    Katukahvila

    Patarouva

    Oskarin kellari

    Pitopata

    Lounaskahvila Kirsikka

    Kakkutalo

    Lounaskahvila Pata

    Pitopalvelu Suvi

    Uniresta

    Hilikku

    Pihvitupa

     

    Yllättävää kyllä, suurin osa ei vastannut mitään. Liekö katsoivat minun olleen liian aikaisin liikenteessä (häät ensi talvena). Mutta hyviäkin tarjouksia tuli. Nyt arvotaan lähinnä Emc-cafeen ja Väänäsen välillä. Myös Helenan ja Lempeiden eväiden tarjoukset kuulostivat hyviltä! Heittäkääpäs vinkkejä tai kokemuksia kyseisistä pitopalveluista. Erityisesti kuulisin mielelläni Emc-cafesta, sillä siitä ei löydy oikein mielipiteitä!

×
×
  • Create New...