Lellukka

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Lellukka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille tulee Kesäinen häävalssi, jota ainakin Jari Sillanpää on esittänyt.
 2. Meille tulee luultavasti tämä: Mä olen sinun sinun enkä kenenkään muun Mä olen sinun sama mitä tapahtuu Suistukoon tähdet kauaksi radoiltaan Mä olen sinun nyt ja ainiaan Tää ei oo unelmaa satua kaukaisen maan Mä sulta kaiken saan sun kanssas mä kaiken jaan -J. Karjalainen- Zen Cafetakin on ehdolla, yritän nyt saada sulhaseltakin jonkun mielipiteen asiasta
 3. Meidän hääpäivä ja juhlapaikka varmistui nyt monien vaiheiden jälkeen! Juhlia vietetään 13.8.2005 ravintola Pellavassa Kirkko varataan sitten elokuussa.
 4. Mä olin aina kuvitellut itselleni maalaistyyppisiä häitä, joihin booli kuuluu olennaisesti. Vaan kuinkas kävikään... Sopivaa paikkaa ei löytynyt, ja niinpä häitämme juhlitaan ravintolassa. Alkoholitarjoiluista on kyllä pakko tinkiä, tarjotaan vaan alkumaljat ja ruokaviinit, ja silti juomien hinnaksi tulee n. 1300 e!! Ruokailu ravintolassa on kyllä pitopalvelu + juhlapaikka -yhdistelmää halvempi, n. 25 e/h sisältäen kaiken koristelusta siivoukseen. Nyt oon ihan tyytyväinen ratkaisuun. Vierailla on varmasti varaa ostaa haluamansa määrä juomaa, eikä porukka ole niin humalassa kuin runsaan boolitarjoilun päätteeksi.
 5. Meidän juhlapaikka on hyvin todennäköisesti ravintola Pellava Tampereella Päivämäärä on vielä auki, joko 6. tai 13.8. 2005. Paikkaa ei vielä olla päästy katsomaan, mutta kuvia ollaan nähty.
 6. Me pidetään ravintolahäät. Tarjotaan kuohuviinilasit ja ruuan kanssa 2 lasia viiniä/vieras. Halutessaan vieraat saa ostaa juomia baaritiskiltä. Tulee silti maksamaan 120 vieraalle n. 1300 euroa!! Oli kyllä tarkoitus pitää häät muualla kuin ravintolassa ja hankkia lisäksi ainakin boolia, mutta sopivaa juhlapaikkaa ei löytynyt...
 7. Tammer on kyllä tosi upee ja arvokas paikka! Oon ollut siellä ainejärjestömme vuosijuhlissa viime syksynä, oli aivan mahtava ympäristö ja tunnelma Mekin ollaan ruvettu miettimään Tammeria vaihtoehtona, kun sopivaa juhlapaikkaa ei tunnu löytyvän... Mä ja sulho ollaan kesä poissa Tampereelta, mutta itse asiassa mun vanhemmat kävi juuri tänään Tammeria katsastamassa! Sinne pääsi käymään, kun vaan soitti aamulla. Tilat ja palvelu vaikutti loistavilta Ainut miinus minkä keksin on ravintolan sijainti aulan vieressä, siitähän kulkee kaikki hotellivieraat läpi, mutta ei ne varmaan juhlintaa häiritse. Ehkä hinta on sitten toinen miinuspuoli..... Ravintolahäät kyllä maksaa joka tapauksessa PALJON!
 8. Me tahdotaan elokuussa 2005 Tampereella Juhlapaikka on etsinnässä, vaihtoehtoja n. 120:lle vieraalle on Näsirinne Ylöjärvellä (vähän pieni?), ravintola Kaupinpuisto, Kerhola Nokialla ja Uudenkylän työväentalo. Olen kesän töissä toisella paikkakunnalla, joten juhlapaikkoihin tutustuminen on vähän hankalaa.... Mitään suosikkikirkkoa meillä ei ole.
 9. Vapaan juhlapaikan löytäminen tuntuu olevan aika hankalaa, joten täytyy varata se heti, kun sopiva löytyy. Kirkon saa varata sitten vuotta ennen vihkimistä.