Jump to content
Naimisiin.info

MeriK

Aktiivijäsen
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo

MeriK's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä vihkiminen klo 15 (29.6.13). Seurasaaren Karuuna kirkossa vain kaksi vihkimistä per lauantai (klo 13 ja 15). Myöhäisempi tuntui paremmalta ruokailujen suhteen.
  2. Toista kertaa kun avioidun -> samoihin aikoihin 18 v täyttävä vanhin poikani saattaa alttarille.
  3. Puolivuotta pukua etsineenä ja jo melkein löytymisen toivosta luopuneena sekä kaikki mahdolliset Helsingin liikkeet kolunneena voin lämpimästi suositella Lovebirds- käytettyjen morsiuspukujen myymälää! Liike on pieni ja sinne ei tarvita ajanvarausta. Eniten ilahdutti pukujen hinnat! Pitsipuvuista kun saa pääsääntöisesti sen 1000 - 1500 euroa pääkaupunkiseudulla maksaa, täältä löytyi upeita pukuja alle 500 euron! Suoraan kävelin liikkeeseen, tangolle ja sen oman puvun luokse, josta tuli se VAU-fiilis, mitä olen odottanut! Löysin puvun, vaikka luulin jo ajan loppuvan kesken! Huh...
  4. Voi elämä.... Huijatuksi taisin tulla minäkin.. :-( Hääkirppiksestä innostuneena olen ostanut paljon häätarvikkeita ja jokusen asusteenkin näiltä sivuilta. Kun ensimmäiset kaupat ovat olleet myönteinen kokemus, olen maksanut tuotteesta myyjän tilille ennen, kuin tuote on postitettu. Tuntuu olevan vallitseva toivomus myyjillä. Nyt olen tilannut sydänkoristeita pöytiin - hinta 4 euroa (onneksi ei enemäpää!).Maksoin maksun myyjän tilille viime viikolla. Tarjosi meille vielä suurempaa erää tuplahinnalla, josta kieltäydyin. Tämän jälkeen en saanut yhteyttä myyjään, enkä sydämiäkään. Vaikka kysymys on jokusesta eurosta, kurja fiilis tästä jää! :-(
  5. ^ Samainen päivä 29.6.2013 - Seurasaari, Karunan kirkko.
  6. Meidät vihitään Karunan kirkossa tulevan kesäkuun 29. päivä. :-) Kokemuksia kirkosta siellä vihityiltä..? Kiitos!
  7. Tilasta vielä sen verran, että juurikin golfkauden vuoksi käytössämme on kartanon yläkerta klo 22 saakka ja sen jälkeen myös alakerta. Meillä vieraita on niin vähän, että tila toiminee hyvin. Vihkiminen on meillä vasta klo 15 Seurasaaren Karuuna-kirkossa eli iltapäivälle menee vasta juhlatilaan siirtyminen.
  8. Meille tulee noin 50 vierasta. Päästään tilaan tutustumaan tarkemmin 11.2.13. Siellä on nyt siis lattiaremontti käynnissä, mutta lähinnä halutaan varmistaa vieriden ja bändin "mahtuminen" tilaan ja tilan toimivuus. :-)
  9. Me vietämme siellä kesähäitä tulevan kesäkuun 29.pvä. Kilpailutettiin kymmenkunta eri ravitolaa tmv tilaa. Talin kartanon asenne ja nopeus palvelussa, ystävällisyys sekä hinnat tarjoilusta (kattavat alkupalat, kaksi lämpimän ruuan vaihtoehtoa juomineen sekä jälkiruokineen) kannustivat tekemään valinnan. Kesäkaudelta ei peritä tilavuokraa erikseen. Henkilökunta sisältyy tarjoukseen - ei erillistä hintaa henkilökunnasta. Tilassa tällä hetkellä lattiaremontti. Juhlaamme odotellen... :-)
×
×
  • Create New...