Tinkaliina

Morsian
 • Content count

  584
 • Joined

 • Last visited

About Tinkaliina

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Eipähän saatu kumpaakaan, ei Topia eikä Ilaria, joten valitsimme papiksi Karita Kaukosen Hän on ilmeisesti aika uusi pappi Rovaniemellä ja minulle täysin tuntematon tapaus, mutta varmasti juuri hyvä pappi meille!
 2. Noniin, ei muuta kun miehen mielenkäännytys alkakoon ja kesähäiden suunnittelu jatkukoon eiköhän se mieskin ymmärrä, kun luettelet kaikki menetettävät varausmaksut yms. Mikä ei tietenkään sovi opiskelijabudjettiin! Niin ja puhumattakaan siitä että vuoden päästä hääpuku olisi vanhasta mallistosta, haluaisit uuden tai sitten häiden jälkeen puku ei menisi enään helposti kaupaksi koska on tosiaan jo niin "vanha" tsemppiä!
 3. Eevakatariina, ymmärrän ärsytyksesi siihen, että mies yhtäkkiä haluaisikin vaihtaa ajankohtaa. Itselläni olisi myös ottanut kupoliin ja rankasti, jos kaikkien varausten jälkeen asioita pitäisikin siirtää ja ilman hyvää syytä. Sitä en ymmärrä, miksi alunperinkään veljen häät samana kesänä häiritsisi. Totta on, että suomen kesä on lyhyt, joten ei yhtä kesää voi kokonaan varata itselleen ja omille häilleen, näin kärjistetysti se olisi hieman itsekästä. kuukausi-pari on sitäpaitsi mielestäni aivan hyvä väli veljesten häille, ehkä yksi viikko häiden välillä tuntuisi häiritsevältä ja sekin vain siksi, että kaksi viikonloppua putkeen reissaamista, juhlimista ja rahan menoa. Sillä, että teidän häänne on minimalistiset ja veljen häät ökyilyä ei mielestäni ole mitään tekemistä minkään kanssa. Eihän omia häitä järjestetä niin, että niitä vertaillaan toisten kanssa eihän? Teidän häänne ovat teidän näköiset ja veljen häät veljen näköiset, se on tärkeintä. Ja kukaan täysijärkinen vanhempi/muu sukulainen ei todellakaan ajattelisi, että veljen häät jättää teidän häät varjoonsa, koska hääjuhlat eivät ole kilpavarustelua vaan kahden toisiaan rakastavan ihmisen juhla. Eli lyhyesti virsi kaunis, minun mielestäni jatkaisitte häiden suunnittelua ja otatte kaiken ilon irti siitä, että veljellä on häät samoihin aikoihin. Jos olet hyvissä väleissä veljen vaimokkeen kanssa niin kuka olisikaan parempaa häähössötys seuraa kuin tuttu, toinen häitään järjestävä morsian
 4. Me varasimme eilen videokuvaajan häihimme! Häämme videoi ja editoi VideoTimo (http://www.videotimo.fi/) Voin suositella, tosi mahtava tyyppi! Fiilistelen jo valmiiksi. kuinka jokaisena hääpäivänä voimme katsella häävideotamme ja elää sen päivän tunteen uudelleen
 5. Ei kyllä ole leirikarista muuta kokemusta kuin ala-asteen leireistä ehkä sun kannattais ottaa yhteyttä sinne ja kysyä sieltä? Varmaan riippuu myös vieraiden määrästä. Hatarien muistikuvien mukaan en sinne lähtisi kovin isoja häitä järjestämään.. Oletteko ajatelleet jotain muuta juhlapaikkaa rovaniemeltä/lähistöltä ja vaikka sitten varata vieraille majoitusta hotelleista tai lähistön mökeistä? Äkkiä tuli mieleen, että poropekan pirtillä voi järjestää häät noin 60 henkilölle ja siinä samalla on myös majoitusmahdollisuus..
 6. Minä suunnittelin alunperin tuollaista pidemmän kaavan hääinfoa, mutta en siihen lopulta päätynyt, sillä en olisi saanut sitä mahtumaan kutsuun muuten kuin erillisenä A4 lappuna. Meidän info tulee kutsukortin toiselle sivulle ja vie tilaa vähemmän entä A5. Siinä on mainittu meidän juhlille kaikki tärkeät asiat lyhyesti ja ytimekkäästi: vihkiminen ja juhlapaikka, ilmoittautuminen, ruoka-aineallergia asiat, lahjatoiveet ja majoitus. Jos joskus saisin kutsun häihin, jossa olisi tuollainen hauska, pitkä info, hymyilisin sille silti varmasti
 7. Myös meidän kihlat on teetetty korukaivoksella, samoin kuukausi sitten kotiutunut vihkini! Olen erittäin tyytyväinen sormuksiin, hintaan ja palveluun. Suosittelen myös käymään paikan päällä, heidän nettisivunsa ovat huonot.
 8. ^Jep samaa mieltä eli kutsuun vihkimisaika, hääinfoon sitten kuljetusaikataulut.
 9. Mulla on jo kalenterissa muistutus tammikuussa, että esteiden tutkinnan voi tehdä. Eli siis aikalailla heti tehdään kun on mahdollista
 10. Meilläkin ehkä vähän yläkanttiin arvioitu (siksikin, että viinejä jää ruualta myös myöhemmäksi), mutta viinejä aiotaan ostaa punkkua 8 laatikkoa ja valkkaria 5 laatikkoa. Ja vieraita noin 100. Jos laskisin meidän vieraille ns. tiukan määrän viiniä, niin se olisi punkkua 6 laatikkoa ja valkkaria 4.
 11. Löytyykö tuoreita kokemuksia Rovaniemeltä häämeikkiin?? Mietin tällä hetkellä Studio Arctic stylen, Scandinavian beautyn ja Freedomin välillä. Kaikki vinkit tervetulleita!
 12. Kampauksen tekee tätini (on myös kampaajani) ilman kustannuksia, mutta meikin käyn tekemässä jossain liikkeessä. Rovaniemellä koemeikin+meikin hinta vaikuttaisi seilaavan 50-80e väliä.
 13. Kiva eilainen ja persoonallinen idea Kinuskimansikka. Toivottavasti malli hioutuu lopulta oikeaan uomaansa Oletko ajatellut käydä kultasepällä juttelemassa tämmöisistä sormuksista ja niiden teettämisestä?
 14. Oletko ajatellut mahtuuko kaiverrukset varmasti sormuksiin, sillä tuo "täydestä sydämestä pvm" kuulostaa hirmu pitkältä kaiverrukselta sormukseen, vaikka muuten kauniisti kirjoitettu onkin. Omassa kihlassani on yhteensä 11 kirjainta + pvm pienellä kirjoitettu ja tilaa ei olisi ollut yhtään enemmälle merkinnälle. Toki varmasti myös sormuksen malli/ulkonäkö vaikuttaa tähän. Minun sormuksessani on timantteja ja reiät niiden kohdalla sormuksen sisäpuolella, mikä rajaa jo aika paljon kaiverrustilaa sekä lisäksi muutenkin pieni sormuskoko. Toivottavasti löydät vielä unelmiesi sormuksen!
 15. Minäkin kävin tänään tiimarin alesta hakeen pari hassua hattua ja laseja, kaikki -90% halvennuksessa