Eldakil

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Eldakil

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Moi! Me ostettiin dvd-levyjä (50 senttiä/kpl) ja laitettiin kiitoskortin (kuva meistä) mukaan tuo pieni mini-dvd, jossa on siis hääkuvia .avi -muodossa eli videona. Taustalla soi häistä tuttua musiikkia, mm. meidän häätanssimme ja viimeinen tanssi. Videoksi muutettuna kuvia ei pysty kopioimaan ja lataamaan esim. facebookiin, mikä mielestäni on inhottavaa. Emme itse käytä fb:tä kauheasti, ainakaan emme täytä sitä kuvilla. Jokainen saa silti pienen kuvamuiston ja fillistelyn. Videokameralla kuvatut varsinaiset videot jätettiin vain omaan käyttöömme. Netistä voi ladata ilmaisohjelman AVS4you jolla voi tehdä valokuvista videoita. Itse tehtiin ostetulla Adoben ohjelmalla, saatiin parempi kuvalaatu.
 2. Maksoin 500 e kuuden tunnin dokumentaarisesta kuvauksesta. Kuvaaja oli todella ammattimainen ja ystävällinen. Itse kuvausta harrastaneena vähän jäi harmittamaan, että kuvista tuli käsitellyt versiot eikä raakaversioita, mutta monen mielestä tuo on varmaan parempi ratkaisu. Saimme lähes 600 kuvaa hääpäivästämme. Ja siis pk-seudulla. Kuvissa kaikki olivat onnistuneita ja kaikista häävieraista oli toiveideni mukaisesti kuvia. Muutenkin kuvaaja otti juuri sellaisia kuvia joita pyysin. Voin laittaa yksäriä tietoja, jos joku kiinnostui tästä kuvaajasta. [email protected]
 3. Heitin oman kimppuni, koska olin lähdössä matkalle häiden jälkeen enkä tykkää turhasta roinasta, johon lasken myös kuivatut kukat. Hääkimppuni maksoi 50 e. Kalliimpaa ei ehkä raaskisi heittää, mutta itse en olisi raaskinut edes ostaa kalliimpaa. Kimppu on kuitenkin näkyvillä vain hetken ja jo tuon hintaisesta sai näyttävän kimpun. Kimpussani oli vaaleanpunaisia ja vihreitä neilikoita sekä vaaleanpunaisia ruusuja sekä vihreää ympärillä. Kimppu oli suloinen ja raikas väreiltään. Kuvat ikuistivat kimpun, miksi pitäisi säästää haalistunut kimppu?