Jump to content
Naimisiin.info

Tatuka

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu

Tatuka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Meidän asia on edennyt siihen malliin, että olemme varanneet Terva - Toppilan Kartanon:) Melkein kaikkiin Oulun juhlapaikkoihin olen ollut yhteidessä, ja "kauhukseni" sain huomata, että suurin osa paikoista on kiinni meidän häidemme ajankohtana! Ramadan kuvernöörisali olisi ollut nro 1, mutta aina ei voi valita...Terva -Toppilan Kartano oli hyvä kakkonen, ja siellä siis juhlitaan:)
  2. Hei! Löytyisikö keneltäkään hyvää ohjetta siniseen alkoholittomaan booliin?
  3. Hei! Onko kokemuksia seuraavista....Oulun Pitokokit, Oulun Ateria, Villihanhi, Pitopalvelu Oulun Baari Maikkula ja Uniresta? kaikkiin olen tänään soittanut tarjouspyyntöä, ja lupasivat viimeistään ens viikolla:) Ajattelin, vain kysellä kokemuksia mikä olisi sitten paras, jos hinnat ovat samaa luokkaa;)
  4. Hei! Antakaa nyt hyvät sisaret apuanne meikäläisen pulmaan! Olemme etsimässä talvihäiden viettopaikkaa Oulusta, ja olen kohta aivan sekaisin kaikkien paikkojen kanssa Olemme miettineet Toppilan kartanoa, Arkkitehtikillan taloa, Hietalinnaa, Pohtoa, Seelaria, Maikkulankartanoa, Aleksinkulmaa, Hietasaaren leirikeskusta, ravintola Franzenia ja Renesansia. Lisätietoa haluaisimme myös Toppilan Pukserista?? Ja veteraanien majasta Hietasaaressa??Mistä varata... Haussa siis keskellä kylmintä talvea pieniin häihin mukava, edullinen ja tunnelmallinen tila tai ravintola... Huh huh...
  5. Hei! Onko kenelläkään kokemusta tuosta Ramadan Kuvernöörisalista? Haluaa tietää paljon lisää ;D
×
×
  • Create New...