Jump to content
Naimisiin.info

Annok

Morsian
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Annok kaikki viestit

  1. Annok

    Gardajärvi, Italia

    Miten paljon ihmiset ovat maksaneet esimerkiksi viikon-kahden lomasta Gardajärvellä? Siis lennot ja majoitus? Syödä nyt tarvii aina
  2. Annok

    Kuka maksaa sormukset?

    Mies oli käynyt ostamassa mun sormuksen ennen kosintaa, ja kosinnan jälkeen käytiin yhdessä valitsemassa sormus hänellekin. Hän sai kyllä kunnian maksaakin sen, kun tienasi silloin reilusti enemmän. Vihkisormus tulee vain minulle, ja todennäköisesti maksetaan yhteisistä hääsäästöistä, joihin valitettavasti mies saa tällä hetkellä säästettyä enemmän, kun tuloeromme on vain kasvanut. Ennen häitä toivottavasti tilanne muuttuu, ja lopputulos häiden kustannusten jaossa menee suunnilleen puoliksi. Mutta aika yhteisesti eletään jo nyt, ja varmasti viimeistään häiden jälkeen, kun molemmat toivottavasti tienataan hyvin, on yhteinen kassa.
  3. Kavalton tilalla on Tuurunlinnan vieressä jonkinlainen saunarakennus. Metsän keskellä ja lammen rannalla.
  4. Pysyykö tuo mojito-booli hyvänä vaikka olisi tarjolla pidempäänkin? Tietty jos oikein hyvää on, niin eipä se kauaa säily Ja oisko jollain suositusta hinnaltaan ja laadultaan sopivasta rommista?
  5. Annok

    Silmien sitominen

    Kokemusta ei ole, mutta voisin kuvitella että tunnin matka silmät sidottuna on liian pitkä, ja jos vielä kuulokin peitetään niin ahdistus tuloo. Riippuu tietty ihmisestä, mutta mulle ei kyllä sellainen sokeus ja kuurous kävis pitkää aikaa. Ja semmoset silmälaput on varmaan paremmat, jotkut kerran nukkuukin semmosilla niin varmaan ovat mukavat. Toisaalta, jos tarkoitus on olla ihmisten ilmoilla niin meikit semmosten kans leviää jos pidempään pitää.
  6. Annok

    Hääleffat ja -sarjat

    Nyt on jostain syystä useempiakin hääleffoja tulossa tai jo parhaillaan teattereissa. Viime viikonloppuna käytiin katsomassa Vuoden se kestää, minä tykkäsin mutta muu seurue ei niin paljon. Kesäkuussa tulee teattereihin Yhdet häät ja kolme anoppia, se on kans nähtävä
  7. Annok

    Villa Marjaniemi, Turku

    Moi Clavel! Meillä on alustavalla listalla 70 henkeä, sisältäen myös meidät itsemme, ja vaikka lista eläisi niin tuskin ainakaan tuon enempää tulee vieraita. Sinne isoimpaan huoneeseen käsittääkseni mahtuu 80 pitkien pöytien ääreen, eli meillä ei tule ongelmaa eri huoneissa istumisesta (ellei sitten tarvi laittaa riitaisia sukulaisia hajalleen...), mutta meille kovasti kehuttiin äänentoistoa joka toimii kaikkiin huoneisiin. Ja jos ei sinne aivan kauimmaisiin huoneisiin tarvitse ketään laittaa niin ei varmaan tule ongelmaa muutenkaan. Omat juomat saa viedä, siellä on isot jääkaapit ja jääpalakone. Hieno astiastokin näytti olevan, ja oman pitopalvelun saa halutessaan viedä. Me otetaan tosiaan heidän kauttaan sekin, vielä ei lyöty lukkoon lopullista menua, mutta 35 euroa/hlö oli halvin vaihtoehto joka ainakin omaan makuun vaikutti ehkä jopa houkuttelevimmalta. Heidän suuntaansa ei pitäisi sitten muita kuluja tulla, kun lupasivat kaiken sisältyvän tilavuokraan Ollaan menossa äitienpäivänä lounastamaan Marjaniemeen, vähän ehkä vakoilumielessä. Kiva nähdä paikka vähän kesäisempänä ja täynnä ihmisiä, vaikka talvinenkin esittelykierros oli varsin vakuuttava.
  8. Annok

    Hääleffat ja -sarjat

    21 tapaa pilata avioliitto oli hauska suomalainen leffa, vaikkakaan ei toki pelkästään hääaiheinen. Tuo elokuva tuli mieleen, kun katselin että Vuoden se kestää on kans tulossa ensi-iltaan huomenna, senkin tahdon nähdä.
  9. Annok

    Kuinka teillä kosittiin?

    Arkipäivänä, yllättäen, ihanasti viikkoa piristäen. Oltiin ihan vaan iltaseltaan käymässä mökillä saunomassa ja grillaamassa, kun mies syömisten jälkeen ehdottaa että käytäis rannalla käveleen. Minä kälätän niitä näitä kunnes mies pyytää oleen hetken hiljaa paikallaan ja polvistuu, ihanan sormuksen kans. Aivan sattumalta läheisen puun juurelta löytyy vielä pari pikkupulloa skumppaa, sekin juuri sitä oikeaa
  10. Alustavalla kutsulistalla on 70, mutta koska kutsujen lähettämiseenkin on vielä aikaa niin varmaan elää tuo luku.
  11. Annok

    Hääparilla oma pöytä?

    Tarkkaa suunnitelmaa ei vielä ole, mutta uskoisin että pöydät ovat olosuhteiden pakosta sen verran lähekkäin ja pitkiä, että keskellä pöytää olisi huono vaihtoehto juurikin liikkumisen ja muun kannalta. Ei tietenkään liian ahtaasti niitä pöytiä silti, ihan kunnolla kulkutilaa väliin, mutta kuitenkin jos ihmiset esimerkiksi tulevat juttelemaan niin tulee jo ahdasta. Ja muutenkin keskellä pitkää pöytää tuntuisi jotenkin että "hukumme" sinne. Uskoisin että pöydät ovat myös niin kapeita että ainakaan vierekkäin ei mahdu pöydän päähän, ja erillinen pöytä siinä päässä mielestäni jotenkin "kruunaisi" yhden pöydän muita tärkeämmäksi ja koska ajatukseni on ollut sekoittaa vieraita ympäriinsä (ei siis niin että perheet yhdessä pöydässä ja kaverit omassaan), tästä tulisi varmasti ongelmaa...
  12. Annok

    Hääparilla oma pöytä?

    Jos omaa pöytää ei ole, niin miten istutte muissa pöydissä tuoreena avioparina? Jos siis on vierekkäin esim. kolme pitkää pöytää joissa istutaan molemmin puolin, niin istutteko vastakkain pöydässä vai vierekkäin jossain kohtaa? Missä pöydässä, keskellä vai reunalla? Ihan käytännön syistä tätä mietin, koska juhlamme ovat paikassa joka on muodoltaan pitkähkö, ja pöydät on todennäköisesti pakko laittaa kolme tai neljä pitkää vierekkäin. Haluaisin silti istua miehen kanssa vieretysten, mutta olisi jotenkin hassua jos istuisimme esim. jossain pöydässä reunimmaisina, ja taas keskimmäisinä istuminen tekisi sen, että niin kauan kuin pöydissä istutaan, luoksemme ei pääse kukaan muu kuin ne jotka siinä lähellä istuvat. Paikkaan mahtuu kyllä pieni erillinen pöytä kahdelle, mutta en välttämättä kaksinkaan tahtoisi olla. Onneksi on aikaa pohtia asiaa, ja lopullisestihan istumajärjestys varmistuu vasta kun tiedetään vieraiden tarkka määrä
  13. Meillä, tai lähinnä kai mulla kun miehelle kävi mikä vaan, oli mielessä eräs tietty päivänmäärä, mutta se osuu lauantaille karkauspäivien ja muiden vuoksi vasta 2020 seuraavan kerran. Tästä syystä päätettiin ensin vuosi, ja otettiin sitten läheltä tuota mieluista päiväystä lauantai. Eli ensi vuonna heinäkuussa on juhlat luvassa
  14. Juhlapaikka heinäkuulle 2014 on ollut varattuna tämän vuoden helmikuusta asti, parhaillaan on käynnissä arpominen kirkon suhteen, kun sen sitten heinäkuussa saa varata niin pitää tietää tasan tarkkaan mikä järjestys on, jos ekaa suosikkia ei saa
  15. Näistä Turun kirkoista enemmän kokemusta omaavat: Onko kaikissa kirkoissa tuo ensimmäinen aika 15:30 ja sitten 45 minuutin välein? Ja onko kaikissa kirkoissa tuo "etu" että jos on omaa seurakuntaa niin saa aikaisempia aikoja?
  16. Ainakin Mikaelin kirkko on vähän niin kuin matkalla Ruissaloon.. ehkä ei Martin kirkkokaan niin kaukana, jos haluatte vähän pienemmän kirkon? Me ollaan nyt alustavasti varattu Marjaniemen kartano juhlapaikaksi! Voin sitten kertoa, miten siellä kaikki sujui. Nyt pitäisi tosiaan päättää, miten vihkiminen hoidetaan. Yksi idea tuli mieleen, että se olisi ulkona. Marjaniemessä on siis iso katettu terassi. Mutta voi olla helmikuussa vähän liian kylmä... Pitänee miettiä vaihtoehtoja Oletteko te jo ehtineet käydä paikan päällä? Helmityttö, teidän häät on ilmeisesti nyt vietetty tuolla Marjaniemessä? Kerrothan pian, millaista oli Meillä on varaus 2014 kesälle ja olisi mukava kuulla kokemuksia ja kaikkea muutakin.
  17. Kyseessä on vielä melko uusi paikka, mutta kyselisin olisko täällä jollain jo kokemuksia kerrottavaksi? 2014 kesälle ollaan tehty varaus, sen verran hyvä ensivaikutelma saatiin, ettei paljon muualta edes katseltu. http://www.villamarjaniemi.fi/ Erityisesti kiinnostaisi kuulla miten olette hoitaneet ruokapuolen (meille tulossa pitopalvelu heidän kauttaan), ja aiheutuiko sisällä olevista portaista ongelmia?
  18. Kummityttöni on häiden aikaan 7-vuotias ja olin miettinyt mahtaako hän olla liian vanha tehtävään, vaan teidän viestienne perusteella ei selvästikään ole. Pitänee keskustella äitinsä kanssa asiasta lähempänä.
  19. Annok

    Kaisankoti, Espoo

    Minäkään en ole häissä siellä ollut, mutta muuten käynyt. Päärakennus on tosi kiva ja varmasti sopii hyvin hääjuhlaan. Miljöökin on mukavan kesäinen, on tilaa missä ihmisten oleskella.
  20. Annok

    Vieraiden pukeutuminen

    Jotenkin olin olettanut että siisti pukeutuminen on itsestäänselvyys. Häämme ovat heinäkuussa, joten sillon on mahdollisesti aika lämmintä, enkä siksi välttämättä edellyttäisi tummaa pukua, vaan siisti pukeutuminen, esimerkiksi suorat housut ja kauluspaita kravatilla ok, kirkkoon tietysti myös takki, esim. pikkutakki. Tuli mieleeni että voisin mainita asiasta jotenkin kauniisti kuvaillen juhlapaikan tyylikkyyttä ja pyytäen vieraita huomioimaan tämän pukeutumalla asiaankuuluvasti.
×
×
  • Create New...