Marula

Aktiivijäsen
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marula

 1. Kohinoor on oikein hyvä suomalainen merkki. Sormukset tehdään Hämeenlinnassa. Työ ja timantit ovat takuuvarmaa laatua, suosittelen! Suosittelen myös Tillanderin sormuksia! Sekin on suomalainen laatumerkki (tehdään Turussa). Sandbergin sormusten rungot tilataan nykyään ulkomailta valmiina ja Suomessa istutetaan vain ne timantit. Siksi en halua kannattaa Sandbergiä enää.
 2. Moi naimisiinhetikohta! Kiva, että vinkeistä on ollut apua! Ja kiitos onnitteluista! Huomasin yllätyksekseni, etten ollut postannut tänne Salon juhlapaikkojen listaa, jonka tein hääblogiini. Tässä siis linkki listaan: http://blingblingmorsian.blogspot.fi/2013/06/miksi-salo-lista-salon-haajuhlapaikoista.html Löytyy sieltä hääblogista muutakin luettavaa
 3. Mä puhuin järjestelyistä eniten miehelle ja kirjoitin blogia. Muutoin en tykännyt puhua häistäni ihmisille, kun en ole oikein hääihminen, enkä oikein keksiny niistä mitään kerrottavaa. Esimerkiksi töissä ihmisillä oli aina sellainen valmis oletus, että "joo toi on morsian, se haluu nyt varmaan selittää näitä hääjuttuja", vaikka en todellakaan halunnut! Ja sit ne aina väkisin kyseli niistä häistä, vaikka ei ollut mitään sanottavaa! Tosi kiusallista! Menin aina ihan lukkoon, kun multa kysyttiin jotain häistä. On ollut huojennuttavaa, että häät on nyt ohi (kk sitten mentiin naimisiin). Nyt jengi on vain onnitellut ja kysynyt nopeasti, onnistuiko häät, eikä oo tarvinnut enää vastailla mihinkään väkinäisiin kysymyksiin jostain hääpuvuista ja juhlaohjelmasta. Meitä on niin moneen junaan. Toiset keksii puhumista häistä, ja nauttii siitä, ja toiset ei.
 4. Okei, luin huonosti. Juuri tuo on hyvin toteutettu, kuten joku yllä kertoi, että tehtävistä on tiedotettu kaikille ja halukkaat ovat saaneet käydä hakemassa salatehtävän purkista. Kuulostaa järkevältä
 5. Hmm, mä en kyllä innostuisi lainkaan noista salatehtävistä. Voiko ne sitten vain jättää suorittamatta, jos saa jonkin ihan tyhmän, kuten "pyydä jompikumpi anopeista mukaasi vessaan"? Näen salatehtävien hauskuuden ainoastaan siinä tapauksessa, että niistä tiedotetaan etukäteen. Muutoinhan kaikki luulee, että porukka on omituista, eikä tajua tilanteiden vitsiä. Ja vieraat on vaivaantuneita, kun joutuvat tyyliin menemään anopin kanssa vessaan!!! Siis whoot. Itse en ainakaan suorittaisi tuollaisia tehtäviä. Ehkä olen huumorintajuton.
 6. Meillä oli todella onnistuneet häät hotelli Strandvikissa Kemiönsaarella pari viikkoa sitten. Paikan pitäjät olivat kyllä vähän erikoista sakkia. Esimerkiksi he ilmoittivat, että ravintolatilaan mahtuu max 90 vierasta, mutta käytännössä näin ei ollutkaan. Jouduimme vuokraamaan saunakabinetin lisätilaksi ja silti tuoleja jouduttiin lainaamaan sieltä täältä, että kaikille saatiin istumapaikka. Yhdelle pöydälle laitettiin terassikalusteet!!! Mielikuvissani kaikilla olisi ollut suht samanlaiset tyylikkäät tuolit, mutta sillisalaatiksi meni. Minusta he heittivät tuon luvun 90 vain päästään ja kokeilivat sitten käytännön tilanteessa, miten käy. Emme myöskään saaneet tietoa pöytäjärjestyksestä etukäteen, koska he eivät tienneet, miten pöydät mahtuvat saliin. Jouduimme tekemään istumajärjestyksen viimeisenä iltana LONKALTA. Eli tällaiset miinuspuolet. Toisaalta paikka on upean kaunis, piha-alue on ihana häihin (lapset mahtuivat leikkimään nurmikolle) ja alkumaljakin kilisteltiin pihalla upeissa maisemissa. Sisältä rakennuksen värimaailma ja tunnelma sopii loistavasti häihin. Jos haluaa tanssihäät, vieraita pitää olla hyvin vähän, että tilaa riittää ohjelmalle. Meillä oli vain 2 pakollista valssia, johon osallistui vain hääpari vanhempineen. Pitopalvelun hoiti Ruukin Krouvi Mathildedalista. SUOSITTELEN! Heillä oli homma takuuvarmasti hallussa. Tarjoilijat olivat aurinkoisia ja osaavia. He pystyivät tarjoilemaan meidän hankkimaamme alkoholia. Ruoka oli loistavaa ja sitä jäi ylimääräistä vaikka kuinka paljon. Hinta oli edullinen. Kakku oli myös Ruukin Krouvin tekemä ja se oli hyvää! Kaiken kaikkiaan Ruukin Krouvi teki elämästäni hääviikolla hyvin helppoa ja suosittelen heitä lämpimästi!!! Kun välillä vaivuin epätoivoon Strandvikin kanssa, Ruukin Krouvi piteli pakettia kasassa. Onneksi he olivat hoitamassa pitopalvelun!
 7. Häiden pitopalvelu maksetaan lahjarahoilla. Ylimääräistä ei varmaankaan jää, eli lopputulos on plusmiinusnolla.
 8. Hymyilin heti siitä hetkestä lähtien, kun astuin kirkkoon sisään ja hymyily ei loppunut koko päivänä! Olin aikaisemmin satavarma, että itkisin. Häämarssimusiikki saa mut aina itkemään, ja vielä kuukautta ennen häitä pelkän vihkikirkkomme näkeminen sai tipan linssiin. Vissiin olin kuitenkin niin kierroksilla ja jännittynyt, että ei itkettänyt YHTÄÄN. Olin myös helpottunut, että vihkiminen todellakin alkaa nyt, joten en ollut yhtään herkässä tilassa. Pystyin laulamaan virrenkin kirkossa ilman mitään ongelmia.
 9. Nyt jälkikäteen ajatellen minä EN tilaisi hääpukuani Kiinasta. Omakohtaisella kokemuksella täytyy sanoa, että puvun sovittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Vaikka kuinka kuvittelisi, että joku malli sopii itselle, niin asia ei välttämättä menekään niin. Kuvittelin säästäväni rahaa, kun tilasin mekon Kiinasta. Laatu oli hyvää, koko oli sopiva ja mekko kaunis. Se vain, että mekko ei näyttänyt kivalta JUURI MINUN päälläni. Mitäs järkeä koko hommassa sitten olikaan? No ei mitään. Itse inhoan hääliikkeitä ja hääpukuja, mutta nöyränä tyttönä jouduin silti menemään ostamaan "paremman" hääpuvun Lovebirdsistä (kivijalkaliikkeestä). Siellä sovittelin ensi kertaa hääpukuja ja sain käsitystä, miltä ne näyttävät päälläni. Vaikka olen kropaltani hoikka ja hyvin "perusnainen", en silti onnistunut tilaamaan tarpeeksi kivaa hääpukua netin kautta. Kyllä puvun löytäminen vaati sovituksen. Loppujen lopuksi ostin siis sekä Kiinasta mekon että käytetyn mekon täältä Suomesta. Kokonaisuus ei tullut yhtään sen halvemmaksi kuin jos olisin marssinut saman tien hääpukuliikkeeseen. Toivossa voi toki elää, että ei tarvitsisi mennä sovittelemaan kolttuja ja voisi vain tilata mekon Kiinasta, mutta noh, nyt olen oppinut tämänkin läksyni. Nöyrästi menen sovituskoppiin, kun ensi kerralla ostan juhlapukua. Edelleen olen sitä mieltä, että Kiinasta tilatuissa puvuissa ei ole mitään vikaa, ja sieltä ne merkkipuvutkin useimmiten tulevat. Suurin miinus on se, että pukua ei voi sovittaa. En uskonut tätä vielä pari kk sitten, kuten ei varmaan moni muukaan tilaamista suunnitteleva usko, mutta näin se on! Mitä enemmän näitä Kiina-tilausjuttuja lukee, huomaa, että suurin osa on saanut ihan kivan hääpuvun, mutta joka ei muutoin ole mieleinen tai se on liian pieni/suuri. Toki riski kannattaa ottaa, jos Kiinasta tilattu puku maksaa oikeasti vain jonkun 150 euroa, mutta itse pistin enemmän, kun tuli tullimaksut ja lähetykset, jne päälle. Halusin muutenkin valita kalliimmalta tekijältä, koska ajattelin hinnan korreloivan laatua. PS. Mun hääblogia voi lukea täällä
 10. Mä ajattelin ehkä laittaa hääpäivänä tällaisen kokonaisuuden: Mitkään noista koruista ei oikeasti kuulu yhteen, mutta ne sopii ihan kivasti toisiinsa. Vielä en tiedä, sopiiko ne hääpukuunkin. Mun blogissa on enemmän kuvia noista koruista ja muutakin juttua
 11. Kaley, ehdottomasti ykkönen! <3 Se on näyttävä ja juhlallinen. Sun maku on tärkeämpi kuin äitisi maku, ja muista, että sun äiti on muutenkin ihan eri sukupolvea, joten tietenkin se kattoo juttuja eri silmin. Sun mielipide on tärkein, koska sähän niitä koruja käytät Kakkosvaihtoehto on mun mielestä aivan liian arkinen hääkoruksi. Sun hääpuku huutaa isoa ja näyttävää korua, kakkosvaihtoehto jättäisi kokonaisuuden pliisuksi. Eli ehdottomasti ykkönen, se on kuin piste i:n päälle asuusi!
 12. Natalie-rivari si-laatuisilla 10 x 0,03 timanteilla ja tingittynä 850 e.
 13. Mulla on Kohinoorin Natalie-sormukset <3 Molemmat siis samaa sarjaa Enemmän kuvia ja tarkempia tietoja mun blogissa! Pelkkä vihkisormus:
 14. Hei, esim. hotelli Strandvik Kemiönsaarella: http://strandvik.fi/ Siellä on sauna ja vieraita mahtuu max 90. Villa Meri Särkisalossa: http://www.ylostalo.fi/villameri Molemmat meren äärellä luonnossa ja molempiin saa viedä omat ruuat!
 15. Laitoin nyt hääpukuni myyntiin, koska se ei sittenkään ollut minun tyyliseni: http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/113168-romanttinen-h%C3%A4%C3%A4puku-pitsiolkaimet-a-linja-ivory-koko-36-38-200-e/ Tilasin mekon siis Kiinasta! Laatu on loistava. Myyjä on Aliexpressissä Novias Wedding Dress Factory / Amanda Bridal. Suosittelen myyjää lämpimästi! Mekon kangas on kunnollista paksua satiinia, pitsi ja kirjailu upeaa. Kommunikaatio toimi hyvin, sain aina vastauksen puolen tunnin sisällä. Miinuksena mekon tilauksen myöhästyminen 3 viikkoa ruuhkan takia.
 16. Joo, ylläpito voisi ansaita edes jollain tavalla uskottavuutta ja voittaa ihmisiä puolelleen, jos se edes yrittäisi kertoa asiasta neutraalisti. Sanan "kopiorätti" tietoinen viljely on suorastaan hupaisaa. Kiinasta tulevat hääpuvut ovat todella laadukkaita ja kauniita, eivät mitään rättejä. Ja miksi pelotella tuossa ylläolevassa tekstissä, että "jos olet tilannut noilta sivustoilta, et tule koskaan saamaan mekkoasi", haloo UUTINEN KOSKI USA:ta. Suurin osa meistä morsiamista täällä ollaan kyllä ihan suomalaisia, joten tuskin olemme tilanneet USA:han yhtään mitään. JÄRKI HOI, älä jätä!
 17. Kävin tänään Lovebirds-liikkeessä. Se on se uusi käytettyjen hääpukujen liike. Tykkäsin! Hyvä palvelu ja oli helppo mennä sinne, vaikka ahdistun jo pelkästä ajatuksesta, että pitäisi sovittaa hääpukuja. Tää oli mulle eka kokemus hääpukuliikkeistä ja löysin samalla kertaa itselleni Sen Hääpuvun. Tein sovittelustani kuvapostauksen, jos haluatte nähdä, niin kuvia on siis blogissani: http://blingblingmorsian.blogspot.fi/2013/05/shoppailua-lovebirds-liikkeessa.html
 18. Voi ei, minä olen ihan pulassa, kun en tykkää Kiinasta tilaamastani mekosta. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta kun se ei näytä kivalta päälläni... Kuvia näkee blogistani: http://blingblingmorsian.blogspot.fi/2013/05/haapuku-saapui.html
 19. Kerroin tässä ketjussa pari kk sitten, että tilasin hääpuvun Kiinasta Aliexpressin kautta. No nyt se on saapunut.... enkä tykkää Siis mekko on hyvälaatuinen ja kunnolla tehty, ei siinä mitään, ja se istuu kuin hansikas. Mutta se ei näytä kivalta päälläni. BUHUU! Kirjoitin mekosta ja sen tilaamisesta tarkemmin hääblogiini: http://blingblingmorsian.blogspot.fi/2013/05/haapuku-saapui.html Siellä on myös nähtävillä kuvia puvusta.
 20. Keväämmällä mietin tässä viestiketjussa kuumeisesti, missä järjestäisimme häät. Hääpaikaksemme valikoitui hotelli Strandvik Kemiönsaarella: http://strandvik.fi/ Aivan upea paikka! Aivan meren rannassa. Ravintolan tilavuokra on 500 euroa. Paikkaan mahtuu max 90 vierasta. Koska Strandvikilla ei ole tänä kesänä omaa ravintoloitsijaa, sai paikkaan hankkia haluamansa pitopalvelun. Meille ruuat tekee ja tarjoilun hoitaa Ruukin Krouvi Mathildedalista. Vihkiminen tapahtuu ihanassa Teijon kirkossa <3 http://www.teijonkirkko.fi/net/ Oon tosi tyytyväinen valintoihimme!
 21. Meillä tulee Ruukin Krouvista pitopalvelu tämän kesän häihimme, mutta itse häät pidetään hotelli Strandvikissa Kemiönsaarella. Sukulaiseni kehuivat Ruukin Krouvia (monen vuoden kokemuksella) ja olen ymmärtänyt, että paikka on järkännyt paljonkin erilaisia tilaisuuksia. Häämenumme kuulosti ainakin tooodella hyvältä ja saatiin muutenkin hyvä diili heiltä. Uskon, että Ruukin Krouvi on paikkanakin kiva häille Mathildedalin ranta on niin kaunis ja Ruukin Krouvi on sisältä vähän erilainen. Hyvä valinta!
 22. Voi pyhä jysäys! Miten kalliita hääkimput voivat olla...?? Kysyin hinta-arviota kukkakauppiaalta heinäkuisiin häihimme. Morsiuskimppu olisi laskeutuva malli, johon tulisi liljoja, freesiaa ja murattia. Kukkakauppias kertoi tekevänsä laskeutuvan kimpun hopeiseen kehikkoon, joka itsessään maksaa jo 40-50 e. Koko kimpun hinnaksi tulisi "alle 150 e". Onko tuo hinta normaali? Itse yllätyin hinnan suuruudesta Tämänkö verran joutuu oikeasti pulittamaan laskeutuvasta kimpusta? Ehkä pitää vielä harkita pallomallia. Heittokimppu maksaisi kuulemma 25 e. Miesten rintakukat 10-15 e.
 23. Mitäs sanotte, saisiko kauniin morsiuskimpun aikaiseksi ihan vain noista perinteisistä "täytekukista" eli freesiasta ja eustomasta? Ajattelin pisaranmallista/roikkuvaa kimppua, jossa pääosassa olisivat vaaleanpunaiset eustomat ja piristysruiskeena valkoinen freesia. Riittääköhän eustoma kimpun "pääkukaksi" vai huutaako lopputulos jotain näyttävämpää kaveria, kuten ruusua tai liljaa?
 24. Mä sain piiiiiiitkän valikoimisen jälkeen ihanan Kohinoorin Natalie-rivarin <3 Se on täydellinen!