DiipaDaapa

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About DiipaDaapa

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kymmenen aikaan heräiltiin hotellissa. Syötiin huoneessa aamupalaa. Ihasteltiin lahjoja. Sitten lähdettiin Korkeasaareen retkelle. Sieltä sitten syömään ja takaisin hotellille vielä yhdeksi yöksi.
 2. Minulla oli pari viikkoa sitten pionikimppu. Pionia oli myös miehen viehe ja koristelut. Koristeluissa myös vaaleanvihreää ruusua. Pionia korvaamaan suosittelisin noita pallomaisia ruusuja. Ne ovat mielestäni kivan näköisiä, vaikka ruususta en muuten tykkääkkään. Lisäys: Miehen viehe oli sellainen nuppu ja hyvin kesti (12:00-03:30). Samanmoisia oli myös minun päässä.
 3. Miettikää tarkkaan, ennenkuin vaihdatte lastenne sukunimiä. Itse olisi ollut/olisin varmaan edelleen todella katkera, jos äitini olisi vaihtanut minun nimeni, kun meni uusiin naimisiin. Eihän erinimisyys ole aina mukavaa ollut, mutta en kadu yhtään. Päinvastoin. (Tällä viestillä ei ole tarkoitus provota, vaan kannustaa miettimään asiaa kaikilta kannoilta.)
 4. Pienestä pitäen olen ajatellut pitää oman nimeni. Samoin olen ajatellut, että lapsistani tulee "minun" nimisiä. Tämän ilmoitin sulkille jo ensimmäisillä treffeillä. (eikä se karkuun juossut) Tosin lasten sukunimistä olisin voinut vielä neuvotella, jos tämä olisi ollut sulholle kynnyskysymys. Minusta nimiasiat ovat molempien henkilökohtainen päätös. Minä en yrittänyt vaikuttaa mieheni päätökseen, eikä hän minun. Hyvä niin! Luulin todella pitkään, että molemmat pitävät oman nimensä. Itselleni perheen yksinimisyys ei ole mikään ISO ASIA. Olen elänyt noin 25 vuotta niin, että olen ollut eri niminen kuin ydinperheeni. Noin kuukautta ennen vihkimistä sulho sitten ilmoitti haluavansa ottaa minun nimeni.
 5. Omani pidin. Mies valitsi myös samaisen sukunimen
 6. Anteeksi suoruuteni, mutta kivaa tapaa ei mielestäni ole. Minä olen sitä kastia ihmisiä, että en ikinä kanna käteistä rahaa mukanani. Tällä hetkelläkin taitaa käteisvarat loppua 5 senttiin. Joten todella noloa rahan keruu olisi minulle, koska sitä ei ole antaa. (sekkivihkoakaan en omista)
 7. No minä varasin helmikuun puolessa välissä, kun naimisiin mennään toukokuun puolessa välissä... Kysessä on kuitenkin helatorstain (lue:pitkän viikonlopun) perjantai, joten ajattelin tuon olevan ihan suosittu. Joten tuskin mitään hätää vielä. Jos häiritsee, niin pistä sinne spostia. Itse laiton spostilla kyselyn. Taisivat soittaa parin päivän päästä ja vahvistaa ajan. Vihkiaika 13:30. (ihan kun olisin jostain lukenut, ettei ne edes anna myöhäisempiä aikoja vaikka virka-aikaa riittäisi)
 8. Perjantaina 13.30
 9. Sen verran sukuani tunnen, että lahjaksi tulisi kaikkea ei minun makuuni olevaa Pentik ym. muuta ylimaalaisromanttista tavaraa. Sen vielä tiedän, että sukuni on kovinkin läheinen, jolloin yhteislahja on erittäin oletettava ja suotava. Eli jos en nyt ihan lahjalistaa johonkin putiikkiin perusta (siinä en kyllä näe mitään pahaa. Lahjalistyat on nykyään jo ihan kannattava idea.) Vähintäänkin meinaan äipälleni antaa muutaman vinkin. Kyllä vieraat (kokemus puhuu) lahjakortteja ja shekkejä osaa kirjoittaa, kun eivät muuta keksi. Ei mielestäni tarvitse erikseen kehottaa. (Yilinumero kutsussa kuulostaa hieman tökeröltä). Matka-avustus runot ovat mahtavia. Antaja tietää siten mihin raha menee...
 10. Onko kellään kokemuksia ProSeremonioiden palveluista? Kuinka toimii käytännössä?