Jump to content
Naimisiin.info

AdaVictoria

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

AdaVictoria's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Itse kassan takana ollessani tarkastan (siis yli 50 e ostoksissa), että kortissa ja henkkarissa oleva nimi on sama. Periaatteessahan sillä allekirjoituksella ei ole muuta merkitystä, kuin että sen myöntää omaksensa (jos on ilmoittanut korttinsa kadonneeksi, ja sitä käytetään sen jälkeen, voidaan allekirjoitus tarkistaa, jos ilmoitusta ei ole tehty, on tilinomistaja velvollinen, luki lapussa mitä vain). Henkkareitten kuvahan on vain suuntaa antava. Yleensä ihmisen pystyy tästä jotenkin tunnistamaan. Kaupassa tärkein on sotunloppuosa (pankkitakuu vaatii) ja nimi. Itse olen vaihtamassa nimeäni, tosin ongelmaksi minulla saattaa muodostua se, että en pääse kotikuntaani häiden jälkeen arkena kuin vasta kolmeen kuukauden päästä. Tietääkö joku, voiko hakemukset (passi, ajokortti, pankkikortti) tehdä toisessa kaupungissa? Nimenmuutoshan ei tule muille tietoon (siis esim. kaupan kassalle) kuin kortissa vaihtuvien nimien myötä. Ne ei oikeasti ole siinä kassalla kiinnostuneita, onko se nimi muuttunut, jos korteissa on sama nimi. ps. itse en koskaan katso, onko kanta-asiakas kortti maksajan nimellä. tiedän tekeväni väärin, mutta jos kyse on samasta perheestä, ketä kiinnostaa..
  2. AdaVictoria

    Seinäjoki

    Hei, Tanjaa. Kesäkuun morsian olen itse ja paikkana Seinäjoki. Alunperi suunnittelimme Marttilan tallia hääjuhlapaikaksi, mutta vieraslistan paisuttua lähes tuplaten, vaihdoimme Viitalankylän nuorisoseuralle. Marttilan tallilla olen ollut vieraana jokunen kesä sitten. Paikkana ihnana, tosin vaatii vaaleaa koristelua (erittäin tummat seinät!). Sopii hyvin pienille häille (~50 hlöä), isommissa osa joutuu yläkertaan, mikä ei mielestäni ole hyvä asia. Marttilan tallin piiriin kuuluvat myös Kampustalo ja Kivirikon juhlahuoneisto. Molemmat myös erittäin kauniita paikkoja. Kampustalolle sopii isompikin porukka. Muita paikkoja Seinäjoella ovat Elinkeinotalo, Itämäen talo, Joupiskan ravintola. Teatterilla olen kuullut myös häitä pidettävän. Tuolta löytyy lisää --> http://www.epmatkailu.fi/ niin, ja törnävän saaren paviljongissakin oli joku häitään viettänyt! Intoa hääsuunnitelmiin! ;D
  3. AdaVictoria

    Sulhasten suusta

    *hersyvää naurua vatsa kipeänä* ;D ;D Aivan ihania. Ja PatHe *oih*
  4. Meillä ei itse juhlassa tarjoilla mitään alkoholia. Sen verran olen omaan napaan tuijottaja, etten suostu maksamaan n. 20 egee/plo viinistä (pitopalvelulla/paikan vuokraajalla A-oikeudet), jota en itse voi edes maistaa. Loppuillan "ryyppäjäiset" toivon mukaan saamme järkättyä, joten jos joku ei voi olla 15-20 fiksusti ja filmaattisesti ilman alkoholia, voi mun puolesta jättää tulematta. Kasin jälkeen on kyllä alkoholia tarjolla ja oman pullon voi ottaa illaksi mukaan. Mielstäni juhlia ei voi määritellä vain ja ainoastaan alkoholilla. Ihmiset sen juhlan tekevät, ei alkoholi.
  5. Uusi seinäjokinen morssio ilimottautuu!! Lakeuden Ristissä vihitään ja Marttilan talli on paikkana. Oi tätä odotuksen tuskaa.. ;D:-X nii ne häät on kesäkuussa 2005.
×
×
  • Create New...