Jump to content
Naimisiin.info

Pitsimorsian

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Pitsimorsian's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Suosittelen erittäin lämpimästi valokuvaaja Jere Satamoa, joka otti meidän potrettikuvamme - aivan upeat kuvat ja ihania ideoita kuvauspaikoiksi! Hinta on mielestäni kohdallaan, ja kuvat tulivat nopeasti. Kuvia oli paljon ja kaikista kuvista olisi voinut pyytää mustavalkoisen version myös. Olimme todella tyytyväisiä!
  2. Hei, olimme syyskuussa Uniquetourin kautta varatulla, meille räätälöidyllä häämatkalla Malediiveilla, ja kaikki sujui oikein hyvin. Hinnat olivat kilpailukykyiset, ja kohde houkutteleva. Yhteydenpito matkatoimistoon sujui hyvin varausvaiheessa ja tarvittaessa myöhemminkin. Saimme matkatoimiston kautta häämatkalaisille kuuluvia etuja hotellistamme. Varauksen jälkeen hotellin voucheriin oli tosin lipsahtanut merkittynä yksi yö liian vähän (päivämäärät taisivat kuitenkin olla oikein) - tämä oli selkeä vahinko ja korjattiin nopeasti pyynnöstämme. Ennen matkaa postissa tuli hyvän matkan toivotukset ja Uniquetourin läpyskät matkalaukkuja varten. Käyttäisin Uniquetouria uudestaankin, jos on tarve matkatoimiston kautta matka varata!
  3. Hei, meidän häissämme viime kesänä pitopalveluna oli Herkkupiste, ja kaikki sujui oikein mallikkaasti. Ruoka oli todella hyvää ja sai paljon kehuja vierailta myös jälkikäteen! Mukana oli paljon raikkaita herkkuja ja ruoka myös näytti upealta. Emme halunneet aivan perinteikästä pitopalvelupöytää, ja Herkkupiste vastasi kaikkiin odotuksiin. Hiukan suunnitteluvaiheessa olisimme kaivanneet aktiivisempaa otetta pitopalvelulta - pyysimme useasti jotain hieman erilaisia pääruokavaihtoehtoja, ja niitä oli vähän vaikea saada. Meille sanottiin, että he voivat toteuttaa, mitä vaan toivomme - mutta oikeastaan olisimme kaivanneet ideoita nimenomaan heiltä, ammattilaisilta. Loppujen lopuksi pääruoka saatiin yhdessä ideoitua, ja se vastasi odotuksiamme, eli tähänkin olimme lopulta oikein tyytyväisiä. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja hoiti juhlapaikallamme sovitusti muutakin kuin ruokien laittoa (täyttivät juomapöytää, hoitivat hetken aikaa baaritiskiä, laittoivat karkkibuffan esiin). Kommunikointi sujui koko ajan varausvaiheesta loppuun asti hyvin, ja tuntui siltä, että homma on hanskassa ja meitä kuunnellaan. Ainoa selkeä moka oli se, että olimme sopineet ottavamme omalla vastuullamme (kylmäketju katkennut) yli jääneet ruoat mukaan juhlien jälkeen, mutta tämä tieto ei ollut välittynyt tarjoilijoille. Yli jääneet ruoat olivat siis menneet kysymättä roskiin, emmekä niitä saaneet suureksi harmiksemme mukaan. Ilmaisimme harmistuksemme tästä ja Herkkupisteeltä asiaa pahoiteltiin asianmukaisesti. Tämä otettiin myös loppuhinnassa huomioon - hyvä mieli jäi siis lopuksi. Hinta vastasi muutenkin täysin sovittua, eikä tullut mitään lisäkulueriä, joita ei olisi osannut ennakoida. Suosittelen erittäin lämpimästi Herkkupistettä!
×
×
  • Create New...