blueberrybride

Aktiivijäsen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän blueberrybride kaikki viestit

  1. Albumista Hääpuku

    Laahus näkyy kauniisti sivusta ja takaa. Edest puku itse asiassa hyvin solakan ja kapeahkon näköinen.
  2. Albumista Hääpuku

  3. Omien tämän kevään häiden jälkeen voin minäkin suositella lämpimästi Ravintola Keilarantaa hääpaikaksi Yhdyn edellisen kirjoittajan näkemyksiin! Paikka oli todella kaunis, koristelua ei paljoa tarvinnut. Hääpäivänä henkilökunta hoiti todella hienosti ja nimenomaan huomaamattomasti kaiken. Ruokaa ja järjestelyjä kehuttiin kilpaa vieraiden toimesta. Ei tarvinnut jonottaa kertaakaan mihinkään. Sali oli kivan valoisa ja tilava. Kerron mielelläni lisää kokemuksia, jos joku haluaa tietää!
  4. Albumista Hääpuku

  5. Albumista Hääpuku

    Bolero: Organzabolero, koko M, 3/4 hihat, ostettu Seremoniasta, hinta uutena 150e (kuitti tallella). Käytetty vain kirkossa 1/2h.
  6. Albumista Hääpuku

  7. Albumista Hääpuku

  8. Albumista Hääpuku

  9. Albumista Hääpuku

  10. Albumista Hääpuku

  11. Albumista Hääpuku

    Hääpuku R598 from White Rose Bridal Organza hääpuku, koko 38. Takana nyöritys, menee siis usemman kokoiselle. Vyötärö kokoa 38, rinnan/selänympärys säädettävissä kokoon 42 asti. Olen 167cm pitkä ja minulla oli n.5c korot, silloin pituus sopiva tai ehkä hieman pitkä. Pukua voi lyhentää. Alla tyllikerrokset. Minulla ei ollut alushametta, mutta sen voi laittaa ja silloin helma nousee hieman. Alle sopii ylhäältä myötilevä alushame, jossa alhaalla yksi vanne. Käytetty kerran. Pesetetty heti häiden jälkeen. Ostettu Niinattaresta, ovh.899e Täysin ehjä ja puhdas. http://www.hitched.co.uk/wedding-dresses/white-rose-bridal/r598/
  12. Albumista blueberrybride

  13. Albumista blueberrybride

    Koristehiekkaa vaalea lila 3 purkkia ja hopea 1pss.
  14. Olisikohan Leonard Cohen: Hallelujah sopiva kirkossa laulettavaksi (laulajalle siis)? "I've heard there was a secret chord That David played, and it pleased the Lord But you don't really care for music, do you? It goes like this The fourth, the fifth The minor fall, the major lift The baffled king composing Hallelujah Hallelujah, Hallelujah Hallelujah, Hallelujah" jne jne
  15. Se meille laulettiin ja toimi hyvin. Vieraat antoivat kiitosta, tosin oli hyvä laulajakin
  16. Kiitos tiedoista laulaja! Sattuupa muuten samalle päivälle kuin hääruokamaistelutilaisuus hääpaikassamme, voi harmi. Pitää katsoa miten aikataulu onnistuu.
  17. Löysin ainakin Espoosta vastaavan: (http://www.espoonseurakunnat.fi/web/nyt/tapahtumahaku) Iltasoitto "Se ainoa oikea häämarssi" Tilaisuuden nimi: Iltasoitto "Se ainoa oikea häämarssi" Tapahtumapaikka: Leppävaaran kirkko - Kirkkosali Osoite: Veräjäkallionkatu 2, 02650 ESPOO Alkaa: 28.4.2013 18.00 Loppuu: 28.4.2013 19.00 Iltasoitto "Se Ainoa Oikea häämarssi" Tule ja löydä viimeinkin "se ainoa oikea" häämarssi. Jos rinnallasi on jo se ainoa oikea ihminen, voitte yhdessä kuulostella, mikä olisi juuri teille sopiva häämarssi tai laulu. Kanttorit esittävät ja esittelevät häämusiikkia ja kertovat kirkollisesta vihkitoimituksesta. Kahvitarjoilun lomassa voi kysyä mitä tahansa kirkkohäihin liittyvää.
  18. Luin jostain, että alussa on yleensä joku "hitaampi" ja lopussa nopeatempoisempi?
  19. Hei! Sattuisiko tällaista tilaisuutta olemaan tänä keväänä? (2013)
  20. http://www.tukes.fi/jalometallituoteopas/materiaalit_vaaleat.html