blueberrybride

Aktiivijäsen
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About blueberrybride

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. From the album Hääpuku

  Laahus näkyy kauniisti sivusta ja takaa. Edest puku itse asiassa hyvin solakan ja kapeahkon näköinen.
 2. From the album Hääpuku

 3. Omien tämän kevään häiden jälkeen voin minäkin suositella lämpimästi Ravintola Keilarantaa hääpaikaksi Yhdyn edellisen kirjoittajan näkemyksiin! Paikka oli todella kaunis, koristelua ei paljoa tarvinnut. Hääpäivänä henkilökunta hoiti todella hienosti ja nimenomaan huomaamattomasti kaiken. Ruokaa ja järjestelyjä kehuttiin kilpaa vieraiden toimesta. Ei tarvinnut jonottaa kertaakaan mihinkään. Sali oli kivan valoisa ja tilava. Kerron mielelläni lisää kokemuksia, jos joku haluaa tietää!
 4. From the album Hääpuku

 5. From the album Hääpuku

  Bolero: Organzabolero, koko M, 3/4 hihat, ostettu Seremoniasta, hinta uutena 150e (kuitti tallella). Käytetty vain kirkossa 1/2h.
 6. From the album Hääpuku

 7. From the album Hääpuku

 8. From the album Hääpuku

 9. From the album Hääpuku

 10. From the album Hääpuku

 11. From the album Hääpuku

 12. From the album Hääpuku

 13. From the album Hääpuku

 14. From the album Hääpuku

  Hääpuku R598 from White Rose Bridal Organza hääpuku, koko 38. Takana nyöritys, menee siis usemman kokoiselle. Vyötärö kokoa 38, rinnan/selänympärys säädettävissä kokoon 42 asti. Olen 167cm pitkä ja minulla oli n.5c korot, silloin pituus sopiva tai ehkä hieman pitkä. Pukua voi lyhentää. Alla tyllikerrokset. Minulla ei ollut alushametta, mutta sen voi laittaa ja silloin helma nousee hieman. Alle sopii ylhäältä myötilevä alushame, jossa alhaalla yksi vanne. Käytetty kerran. Pesetetty heti häiden jälkeen. Ostettu Niinattaresta, ovh.899e Täysin ehjä ja puhdas. http://www.hitched.co.uk/wedding-dresses/white-rose-bridal/r598/