Jump to content
Naimisiin.info

Tuikkunam

Rouva
  • Viestit

    1864
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Tuikkunam

  1. Luulisin, että voit hoitaa molemmat hakemukset yhdellä ajalla.

    Meidän lapsille hankittiin passit reilu vuosi sitten ja olin varannut peräkkäiset ajat heille, itse olin mukana kun molemmat ovat alaikäisiä. Kerroin virkailijalle, että tulimme hakemaan lapsille passeja ja hän kysyi sitten, että onko molemmat lapset minun ja olisiko seuraava aika myös meille. Kun vastasin myöntävästi molempiin niin virkailija totesi, että hoidetaan tässä samalla molemmat eikä tarvitse välissä käydä istumassa odotustilassa. Tämä tosin pienellä paikkakunnalla, mutta ei kai ne siellä Hesassakaan nyt tiukkiksia voi olla :)

  2. Minun polttarit eivät olleet ajankohdaltaan yllätys. Tiesin päivämäärän, koska sen itse päätin. Lisäksi mukana oli valitsemani henkilöt, ei yllätys vieraita. Päivän sisältö ja alkamisaika oli yllätyksiä, mies kertoi vasta polttariaamuna kellon ajan jolloinka minua oltiin tulossa hakemaan. Kivaa oli enkä osannut aavistaa päivän sisältöä :)

  3. ^ Meillä mennään varmaan aika samoilla linjoilla :) Sulho tuskin haluaa ja mä itse taas en halua, että sulhon vanhemmat pitäisi puhetta kun eivät millään lailla osallistu häiden järjestämiseen. Omat vanhempani eivät tule juhliin lainkaan.

    Pitää varmaan ruveta hahmottelemaan puhetta :)

  4. Pakkohan sitä on muutama päivä ottaa lomaa, että saa viime hetken järjestelyt tehtyä. Tai näin itsestäni ainakin tuntuu. Alustavasti ajattelin yhteensä neljää päivää, to-su. 26 päivää vuodessa lomaoikeutta, joten pitää käyttää säästäväisesti :) Niin ja häämatkaan käytetään varmaan kans 4 tai ehkä 5 päivää jossakin vaiheessa syksyä kun on peltohommat saatu tehtyä..

     

    Vielä pitää kuukausi odottaa, että saa laittaa lomatoiveet menemään tonne lomitustoimistoon.

  5. Ihan kun olisi omaa korttiaan katsonut. Tiukkunam, teillä on täysin samat värit kuin mitä meidän kortteihin on tulossa :) (nauhan väri vaan on testiverisoissa tuon tumman turkoosin värinen,) .  Vielä ei ole päätetty lopullista korttia, mutta yhteen pitkän malliseen korttiin olen tehnyt tuon kutsu-tekstin pohjan samalla idealla kuin sinulla. Ja eilen tein pari korttiversiota samalla kokoluokalla kuin sinun, tein kortista vain sellaisen, että kansi osa on reunoilta kiinni ja aukeaa keskeltä , vähän niinkuin portti, ja koko komeus on kiinni poikittain menevällä nauhalla. (selitinköhän ymmärrettävästi :girl_sad: )

     

    Miten te kortin tekijät olette ratkaiseet sen, että jos koriste nauha on liimattu kanteen, niin miten se on sisäpuolella näkyvissä? Kiertääkö nauha myös sisäpuolella vai onko se vain vähän taitoksella ja sitten liimaatte tekstipohjan siihen päälle.?

     

    Mä otin mallia now and forever:n sivuilta yhdestä kortista, täysin valkoinen kortti siellä sivuilla :) Ja olen nähnyt jossain tuollaisia kortteja mistä teit koeversion, 'porttimallista', sellainen on aika kivan näköinen.

     

    Mä varmaan laittaisin niin, että nauha jää tekstipohjan alle. Silloin tarvitsee laittaa vain vähän nauhaa sinne sisäpuolelle :)

×
×
  • Create New...