iitu1113

Rouva
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä iitu1113

  • Taso
    Juniori

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pohjois-Karjala
  1. Vastaanpa kuitenkin, että ei todellakaan ole valmiilla saippuamassalla kun tekee...
  2. Me tehtiin teemaväreihin sopivat saippuat, pakattuna organza pussukoihin, saa vieraat päättää käyttäävätkö vai säilyttävätkö muistona sitten! Ei mee helteellä miksikään ja eipähän oo niin perinteinen muisto vieraille! Ja ei se kalleinkaan vaihtoehto!
  3. Meikki 60€ sisältäen koemeikin ja kampaus 70-80€, käyn värjäyttämässä hiukset samassa paikassa, jolloinka sit tehdään myös koekampaus, hintaa värjäykselle tulee 87€.
  4. Kumpikin 28v, yhteistä matkaa takana reilu 4v, joista asuttu yhdessä 3v ja 2 lastakin jo löytyy...
  5. Meidän kummankin kihlat makso yhteensä 46€ ja vihkit tuli maksamaan 247€, ja ihanempia sormuksia en olis voinu saada
  6. Meillä n. 4,5kk keretään olla kihloissa ennen papin aamenta.
  7. Me varattiin helmikuussa sekä kirkko että juhlapaikka, häät heinäkuussa eli 5kk ennen häitä. Pienen paikkakunnan etuja tosiaankin.
  8. Meillä myös klo 15, oltais haluttu 14, mutta toi oli aikasin mikä saatiin, juurikin ton hautajaiskiintiön takia:)
  9. Oikeestaan ruettiin puhumaan helmikuussa että entä jos mennään naimisiin tänä kesänä ja suunnittelemaan ruettiin helmi-maaliskuun vaihteessa, kun vaihettiin kihlat!
  10. Myö tavataan pappi 10 päivää ennen h-hetkeä, samalla on kirkossa vihkiharjoitus ja sen jälkeen se vihkikeskustelu! Meille ei kuitenkaan ole ihan vieras se pappi, kun tässä 2kk sitten kastoi meidän lapsen. Eli ei kai sitä hirveen aikasin kannatakkaan tavata sitä pappia, sehän kerkee unohtaa mitä on jutellu teidän kanssa. Ja tohon tylyyteen, voithan käydä kurkkimassa jumalanpalveluksessa millainen tyyppi on kyseessä ja jos sen perusteella et tykkää, niin pappi vaihtoon
  11. Pe-ma 360€, hintaan kuuluu astiasto 100 hengelle ja tarjoiluastiat, sauna, grillikatos ja 2 mökkiä.
  12. Meillä kutsuttuja on noin 65-70, joista lapsia on 16. Ei kyllä varmaankaan kaikki pääse paikalle, osa on jo ilmoittanut et ei tule, eli varmaan realistinen luku on lähempänä 55-60 henkee.
  13. Mulla kampaus klo 9.00, aikaa varattu 2h ja siitä meikkiin klo 11.30, aikaa varattu 45min. Sen jälkeen pukeutuminen lapsuuskodissa ja siitä kirkolle, kerkee varmaan tuossa välissä syödä jotakin. Vihkiminen klo 15.00, ei haluta nähdä miehen kanssa ennen vihkimistä, sillä meillä otetaan valokuvat vasta vihkimisen jälkeen.
  14. Meidän kakunkoristeen tekee kans toi Merjan marsipaanipuoti, jääpähän muistoksi kirjahyllyyn jotakin hyvin yksilöllistä päivästämme, ei takuulla tule toista vastaan! Tai no meillä se tulee itseasiassa pöytäkoristeeksi kun haluttiin sen verran iso ja erikoinen. En malttais odottaa, et on kesäkuu ja saisin ton koristeen.
  15. Meillä häät vietetään majalla/mökillä ja porukkaa on ohjeistettu, että siellä mahtuu yöpymään niin halutessaan, joko majassa tai sitten teltassa. Ja toivomus oli meillä että mahdollisimman moni juhlisi läpi yön kanssamme, sillä tämä ratkaisu. Ja otimme paikan vuokralle silleen et se on meidän käytössä perjantaista maanantaihin, joten ei tartte heti seuraavana päivänä kenenkään hoppuilla pois lähdön kanssa. Eli käytännössä me maksamme kaikkien majoituksen, jotka haluu juhlia kanssamme. Meille sopivin vaihtoehto oli tämä.