mikla

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About mikla

 • Rank
  Untuvikko
 1. Me ollaan menossa tanssikursseille, hyvissäajoin ennen häitä . Mieheni on tosi huono tanssimaan joten hänelle tarpeellinen, varmaan myös minulle.
 2. Täällä myös odotellaan DJ kokemuksia, ketä suositellaan Helsingissä vietettäviin häihin.
 3. Äitini ja kaaso kävivät tutustumassa juhlatilaan, kyllä se on toisaan liian pieni n. 130 hengen häitä varten. Lisäksi siellä oli 2 juhlasalia jonne vieraat olisi pitänyt laittaa n. 60 henkeä + n. 50 henkeä. En oikein innostu, että vieraat laitetaan kahteen eri saliin ja nämä salit olivat vielä siten, että välissä on buffahuone, joten hyvin kaukana toisistaan. Kaunis paikka oli ollut ja kuvista kyllä sen huomaakin. Kesähäitä kun vietämme, ilmastointi toimii tuolla siten, että ikkuna auki. Meille tulee isoäidit ja papat juhlaan, jotka melko iäkkäitä joten ilmastointi pitää olla koneellisesti jäähdytetty jotta vanhemmat sukulaisemmekin voisivat viettää juhlaa ´turvallisesti´. Haluamme heidän viihtyvän pitkään, ovat meille kuitenkin hyvin tärkeitä. Mutta paikka on varmaan erinomainen n. 50 - 60 hengen häitä varten ja näin kartanossa riittä ilmaa sataisella ukkosilmallakin.
 4. Joo kyllä minä myös itse annan listan ketkä polttareihini osallistuu --- kaasolle.
 5. Minä tahtoisin jotain aktiviteettia kuten tankotanssi, ratsastus, joku kurssi esim. drinkkien valmistus. No jotain hauskaa mitä en oo vielä kokenu. Sitten hyvää ruokaa ja saunomista ystävien kaa. Baareilua ja karaokea ois kiva kokeilla ku en muuten koskaan uskalla. Ja tahdon et polttarit alkaa heti aamulla Tämä myö minun mieleen !
 6. Meillä tulossa n. 130 vierasta. Ilmeisesti joudutaan sijoittamaan kahteen eri saliin, tuleeko ahdasta ? Onko kenelläkään kokemuksia ?
 7. Kertokaa tästä lisää kun olette tutustuneet paikkaan. Ystävällinen kiitos