Jump to content
Naimisiin.info

Fallow

Rouva
  • Viestit

    43
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kuopio

Fallow's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Fallow

    Kuopio

    Itse pidimme häät Järviterminaalissa, voin suositella. Paikka ei maksanut mitään, ainoastaan makoisat ruoat.
  2. ^me kävimme juurikin tuolla suvalalla kuvauttamassa itsemme ja voin suositella.
  3. Tavattiin yhden mun entisen työkaverin kautta puolitoista vuotta sitten baarissa. Siitä vajaan viikon päästä kävimme ensi treffeillä ja sitten jo rupesimmekin seurustelemaan.
  4. Mä ja mies maksettiin kaikki muut jutut, appivanhemmat maksoivat ruoan.
  5. Me tavattiin tammikuussa 2012, siitä keväällä jo muutimme yhteen. Toukokuussa menimme kihloihin ja lokakuussa ostimme ensimmäisen oman yhteisen asunnon. Ja nyt toukokuussa 2013 menimme vihdoin naimisiin. Nopeaa olemme edenneet, mutta jos on huonoja suhteita takana, niin kyllä sen sitten tietää, kun sen oikean viimein löytää. Sitten on turha enää odotella mitään, tai välittää muitten jarrun painamis-kommenteista. Omaa elämäähän me täällä eletään, joten pitää tehdä niin kuin tuntee olevan oikein. Tärkeintähän on kuitenkin, että on onnellinen.
  6. Mulla itselläni oli hirveä kriisi nimen vaihtumisesta, tuntui kuin osa identiteettiä vietäisiin. Mutta mun miehelle oli kumminkin niin tärkeää se, että koko perheellä on sama sukunimi, niin otin kuitenkin mieheni nimen, vaikka omani olisi ollut tosi harvinainen, halusin siten osoittaa hänelle miten tosissani olen tässä meidän jutussa.
  7. Kiitos! Kaikki meni hyvin. Ja jos pysytään kukka-aiheessa, niin se kukkakaupan myyjä ohjeisti todella hyvin mille puolelle kukat esimerkiksi miehen rinnuksiin laitetaan jne. Eli edelleen suosittelen todella paljon Neulamäen kukkapajaa kaikille!
  8. ^Komppaan täysin edellistä kaikessa. Sitten säkin morsian2013 kun käyt siellä uudestaan, huomaat tunteen vaan vahvistuvan eli olet enemmän kuin tyytyväinen kun valitsit kyseisen kukkakaupan. Oi, mulla ei oo enää kuin 2 yötä h-hetkeen.
  9. Mullakin on samana päivänä häät, joko teillä songvari on kaikki valmista?
  10. Piilarit panen minäkin vaikken niitä nykyään paljoa käytäkään kuivien silmieni takia.
  11. Hyödyllinen ketju, hyviä ideoita häihin.
  12. Sulhasen kanssa yhdessä kävellään alttarille, isä kun on ollut haudassa jo päälle kahdeksan vuotta, muuten kyllä olisin halunnut isän saattamaan, jos se vain olisi ollut mahdollista.
  13. Meilläkin jätti 4 henkilöä vastaamatta, he olivat varmaankin olettaneet ettei tulematta jättämistä tarvitse ilmoittaa, sillä kun tiedustelin viestillä ovatko tulossa, sain kieltävän vastauksen.
×
×
  • Create New...