Jump to content
Naimisiin.info

q300

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

q300's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Häät on juhlittu, joten on yhteenvedon aika. Keräsimme pitkin kevättä exceliin hääkuluja, joten mielestäni alla näkyvä lista on lähes täydellinen (vain vieraskirjan hintaa en muista ja saattaa myös jotain muuta pientä uupua, post-it lappuja tms.). Tuo noin 7300 euroa oli sopiva hintalappu meidän häille. Jos jokin asia oli meille tärkeä, emme säästelleet siinä, mutta pyrimme välttämään omasta mielestämme turhia kustannuksia. Ostin esimerkiksi hääpuvun käytettynä, ja etsiessäni selasin vain sellaisia, joihin ei tarvitsisi koon puolesta tehdä mitään muutoksia. Kävi tuuri, ja löysin aivan ihanan puvun. Vannehameen lainasin pikkusiskon vanhojentanssimekosta. En viitsinyt ostaa uusia morsiuskenkiä, vaan käytin vanhoja hyviä korkkareitani, jotka eivät edes olleet valkoiset (mutta kuka niitä puvun alta näkee ). En myöskään ostanut uutta käsilaukkua - en ajatellut sen kuuluvan juhlalookkiini enkä kanniskellut sitä mukanani. Emme tilanneet ulkopuolista valokuvaajaa. Emme puuttuneet kaason tai bestmanin pukeutumiseen. Pöytäkukat ostimme Citymarketista. Hääkarkkeja en jaksanut alkaa väkertää. Juhlan speksit lyhyesti: - ravintolahäät (A-oikeudet) - juhlat toisella paikkakunnalla (toi hääparille majoitus- ja matkakustannuksia) - henkilömäärä: 58 täysi-ikäistä ja 8 alaikäistä (joista 4 pikkulasta) - hääkuvassa käymme toisella paikkakunnalla eri päivänä, josta aiheutuu matka- ja kaunistautumiskuluja - häämatkaa en laske hääkustannuksiin, koska menisimme joka tapauksessa reissuun (tosin ehkä vähän halvemmalla ) KOKONAISKUSTANNUS 7202,80 euroa Illallinen per hlö 39,50 Illallinen yht. 2488,50 Iltapalat yht. 562,50 Ruokajuomat yht. 1100 2 yötä hotellissa 258 Morsiamen sormus 750 Morsiamen sormuksen kaiverrus 15 Sulhasen sormuksen kaiverrus ei vielä tehty Morsiamen puku 420 Käsineet (en tarvinnutkaan) 19 Huivi (kaunis sää, ei käyttöä) 14 Morsiamen kampaus 101 Morsiamen meikki 61,50 Huulipuna 31 Sulhasen pukuvuokra 150 Morsiuskimppu 95 Sulhasen ja bestmanin vieheet 30 Pöytäkukat 42,20 Vuokra-auto + bensa 140 Parkkimaksut 30 Kutsukorttien painatus 74 Kutsukorttien postitus 41 Ohjelmat + paikkakortit 15 Kiitoskorttien painatus ei vielä tilattu Kiitoskorttien postitus 41 Esiintyjän palkkio 220 Matkustaminen hääkuvaan 100 Morsiamen kampaus+meikki kuvaan 150 (arvio) Hääkuvaus saadaan lahjaksi Kakunkoriste 14 Junalippuja 90,60 Häävalssikurssi 50 Morsiuspuvun pesetys 60 (arvio)
  2. q300

    Kutsukorttien kustannukset

    Mies teki kutsukortit photarilla: kaksipuolinen neliväripainatus kartongille, leikkaus epästandardiin kokoon sekä nuuttaus. Tilasimme 45 kappaletta ja helsinkiläinen painotalo veloitti työstä 74 euroa sisältäen alvin.
  3. Meillä ravintolahäissä tarjottiin alkumalja (kuohari tai alkoholiton vaihtoehto), kaksi ruokajuomaa (viini, olut tms. tai limppari) sekä avec. Täysi-ikäisiä juhlijoita oli 58 ja alaikäisiä 8, ja tällä väkimäärällä juomalasku oli noin 1100 e. Laskussa on mukana myös noin 10 juomaa esiintyjille. Summa jäi aika reilusti arvioitua pienemmäksi, selvästikin joukossa oli aika monia, jotka eivät ottaneet yhtään alkoholiannosta. Toisaalta jotkut vieraat asioivat ahkerasti ravintolan baarissa omaan laskuunsa. Vieraille kerrottiin ruokailun alkaessa, mitä juomia hääpari tarjoaa, joten epäselvyyksiä ei varmastikaan ollut. Juomapolitiikka ei aiheuttanut juhlissa keskustelua, eikä mielestäni mitenkään näkynyt juhlan tunnelmassa.
  4. Tässä minun kimppuni, jossa on vaaleanpunaisia neilikoita, shampanjan värisiä ruusuja sekä valkoista eustomaa. Tämmöinen maksoi 95 euroa Tampereella. Voin sanoa, että oli joka sentin arvoinen.
×
×
  • Create New...