hinnuli

Aktiivijäsen
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

hinnuli's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä oli Tuomiokirkkossa 60 vierasta, joka ei kyllä haitannut mitään. Kaikki tulivat istumaan eteen. Tuomiokirkko on niin ihanan juhlallinen paikka ja urut kyllä soivat komeasti ;D olen tosi tyytyväinen että valitsimme Tuomiokirkon vihkikirkoksi.
  2. Pääovi tulee tosiaan suoraan kadulle, eikä vieraiden käyttöön ole muuta sisäänkäyntiä. (takaovi menee ilmeisesti suoraan keittiöön tai johonkin vastaavaan) Tämä ei mielestäni ollut mikään ongelma. Kun pääovesta mennään sisälle on oik puolella ns luonaspaikka ja vasemmalla Markan puoli joka on todella tunnelmallinen. Ikkunoissa on pitkät hienot, hyvin laskeutuvat vaaleat verhot. Meillä ei ollut mitään omia koristeita vaan talon puolesta tuli paljon kynttilöitä joita halusin paljon! Seisovassa pöydässä oli talon puolesta sellasien hieno kankainen "möykky" joka oli kynttilöiden kanssa riittävän koristeellinen ja hieno juttu. Harmi ettei tullut otettua kuvia pitopöydästä... omia koristeita toki olisi saanut tuoda, mutta minusta se ei ollut tarpeellista. kannatta ehdottomasti käydä paikkaan tutustumassa. me käytiin kahteen otteeseen katsomassa paikkaa kun siellä oli järjestetty häät ennen hääjuhlan alkua. Henkilökunta kyllä osasti hommansa ja paikka oli mielestäni hyvin koristeltu.
  3. Unta sai odotella pari tuntia mut sit kun nukahdin, nukuin tosi hyvin aamuun
  4. hinnuli

    KILPAILUJA

    Meillä oli paketointi kisa. eli minä ensin valitsin yleisöstä kolme paria. Näiden kolmen parin piti paketoida paketti niin että mies sai käyttää vain vasenta kättä ja nainen oikeaa kättä. ratkaisevaa ei ollut nopeus vaan paketin ulkonäkö. Oli hauskaa seurattavaa kun parit häärivät paketteja paketoidessa ja täytyy sanoa et hienoja paketteja tuli ;D yleisö ratkaisi voittajan huutamalla jokaiselle parille, eniten huutoja saaut pari voitti rahapalkinnon eli suklaakolikoita ;D
  5. Pidimme häät ravintola Hilikussa ja en voi muuta sanoa kuin suosittelen paikkaa lämpimästi. Henkilökunta oli osaavaa ja ystävällistä. Kaikki meni todella hienosti ja vieraatkin kehuivat paikan maasta taivaaseen. Meillä oli noin 60 vierasta jolle määrälle paikka oli juuri sopiva, tosin enemmänkin olisi kyllä mahtunut. Tunnelmaa oli saatu hyvin kynttilöin, olihan ulkona jo pimeää. ruoka oli hyvin maittavaa ja näytti maistuvan hyvin. meillä oli ruokana loimutettua lohta, aivan mahtavaa ja kakkukin oli todella hyvää. Kaikki toivomukset täytettiin eikä mistään voi moittia. ja niin paikkahan on suht edullinen, paikan vuokrasta, henkilökunnasta, koristelusta, astioista ym ei mene mitään lisämaksua, ainoastaan ruuasta ja juomasta maksetaan. :-X
  6. Häät ovat nyt onnellisesti takana ja en voi muuta kuin kehua meidät vihkinyttä pappia. Pappi oli Nanna Helaakoski, värikäs persoona Tuiran srk:sta, joka piti aivan mahtavan puheen. Nauratti ja itketti. Vieraat kehuivat puhetta joka oli rento ja hauska. Tuli jo kirkossa semmonen rento meininki hääjuhlaan joka kesti myöhään iltaan
  7. hinnuli

    Taustamusiikkia häihin

    lisää ehdotuksia?
  8. Meillä mainittiin juhlaohjesäännössä nettiosoite, josta lahjalista löytyy tarvittaessa. Vaikka ollaan yhdessä kauan asuttu ja sitä ennen itsenäisesti, alkoi lahjalistaan kertyä noita toivomuksia. Jotenki itsestä tuntuu mukavalta saada häälahja tavarana josta muistaa sitten vuosien päästä että juuri tämä me saatiin häälahjaksi. Toki häämatka tai lahjarahoilla ostettu keittiön pöytä muistuttaa mukavasti hääpäivästä...
  9. Onko kokemusta Tuiran srk:n papista Nanna Helaakoskesta? Entä Tuomiokirkon kanttori Hanna Savelasta?
  10. Minä ostin (jo nyt ;D) silkkikukat hääkimpuksi. Ostin kolme pitkävartista valkoista kallaa ja murattia niiden kanssa. Kyllä on pikkasen hyvännäköinen vaikka aluksi kuulostaakin aika oudolta yhdistelmältä ja aidonnäköinen on. Niin ja hintakaan ei ollut paha, 18 e yhteensä satiininauhan kanssa.
  11. kihloissa meillä on toisen nimi päivämäärä vihkisormukseen tulee minun nimi miehen nimi päivämäärä ( miehelle ei tule vihkisormusta vaan hänen kihlaan tulee entisten lisäksi hääpäivämäärä)
  12. No niin, nyt on Oulun kultasepät käyty lävitse. Tässä tulos; Kultajousi: ystävällistä palvelua, tosin tietämätön myyjä sattui kohdalle, edullinen,valikoima mielestäni aika heikko. Ea. Lahti: hyvä palvelu, valikoima melko suppea, edulliset hinnat Kulta-aika: ok palvelu, suppea valikoima, hintava, ei saa tinkata (tai saa tinkata mut hinta ei tipu) Ikäheimo: mukava myyjä mut ei tienny sormusten valmistajaa?! siis häh? Kulta-albert: mahtava palvelu mut ei mielestäni niin edullinen kuin olen ymmärtänyt.. haluamani sormus olisi maksanu enemmän teetettynä kuin oulun korusta ostettuna! (vaikka timantteja olisi tullut 2 vähemmän ja minulla oli omaa kultaa 100e edestä) joten omaksi yllätykseksi vihkisormukseni ostettiin oulun korusta! Palvelu on hyvin vaihtelevaa myyjästä riippuen. Hinnat ovat kalliit mut tinkaamalla saa jopa 25% alennusta. Tietävät sormuksista paljon ja valikoima oli todella laaja verrattuna muihin liikkeisiin. ai niin kävinhän mä myös turun kultasepällä, jossa en saanut oikein minkäänlaista palvelua ja valikoima oli huono. Ferdinandsissa on hyvä valikoima ja ystävällinen palvelu, mutta tällä kertaa ei sieltä sormusta löytynyt(kihlat ostettiin sieltä)
  13. Olisihan se todella hienoa jos näkisimme toisemme vasta alttarilla hääpäivänä mutta meillä se ei vaan onnistu käytännön asioiden vuoksi. Edellisen yönkin vietämme ihan kotosalla molemmat ja lähdemme sit aamulla yhdessä laitettaviksi ja valokuvaukseen joka on myös ennen vihkimistä.
  14. minä varasin kirkon kuten myös kaiken muukin, kuten sulhasen saketin sovitusajan
  15. hinnuli

    Oulun kukkakaupat

    Tietääkö kukaan mistä löytyy aidon näköisiä silkkikukkia (sekä edullisia) Oulun alueelta? Harkitsen silkkikukkia hääkimpuksi ihan tosissani niiden käytännöllisyyden ja kestävyyden vuoksi.