hepso

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About hepso

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

806 profile views
 1. Huonosti näyttää löytyvän ajantasaisia kokemuksia, joten kerrotaanpas omat kokemukset tarjousten osalta.. Lähetin tarjouspyynnön noin pari viikkoa sitten ensi vuoden kesälauantaista seuraaville: DJ Ossi, Simisami, Soundix ja Oulun Ohjelmatoimisto. Lisäksi netistä löytyi Popmasterin hinnasto. Soundix vastasi lähes heti, mutta kertoivat aloittavansa ensi vuoden myynnin vasta tammikuussa. Pyysivät palaamaan asiaan tuolloin. DJ Ossi vastasi myös samana iltana, erittäin ystävällisesti kertoi olevansa buukattu ja että ollaan myöhään liikkeellä. Simisamista ei tässä kahden viikon kuluessa ole tullut vastausta. Oulun Ohjelmatoimisto vastasi heti seuraavana aamuna muutamien lisäkysymysten sekä (näistä tietovajeista huolimatta) esimerkkitarjouksen kera. Heidän kanssaan vaihdeltiin muutamia tarkentavia sähköposteja puolin ja toisin. Ystävällinen, nopea ja joustava palvelu sekä kilpailukykyiset hinnat, ja niinpä meillä on heidän kauttaan DJ varattu! Heille oli ok, että nyt varattiin vain päivä ja tarkennamme kellonaikoja ja keikan pituuden myöhemmin, sillä meillä ei ole vielä vihkiaikakaan tiedossa. Suhtautuivat myös positiivisesti siihen, että meillä on jo melko iso lista lempparibiisejä, jotka haluamme kuulla illan aikana. Toistaiseksi siis heistä jäi erittäin positiivinen fiilis.
 2. Oisko kellään päivitettyä tietoa Oulun DJ:stä?
 3. Ehkä tästä omasta yhteenvedostani on apua muillekin. Lista ei ole täydellinen, vaan omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan koottu muistio. Siksi esimerkiksi keskustasta reilusti kauempana sijaitsevat juhlapaikat puuttuvat listalta. Juhlapaikat Oulu.xlsx
 4. 3,5 vuotta ollaan seurusteltu ja yhdessä asuttu reilu pari vuotta. Molemmilla vakituinen työ, perheeseen kuuluu pari lemmikkiä.
 5. Oikein iloisia kaikki olivat kihlauksesta, eikä kyllä muunlaisia reaktioita epäiltykään. Muutama perheenjäsen oli jotain uumoillutkin lomareissullamme ehkä tapahtuvaksi, vaikka mitään emme olleet etukäteen sopineet (kosinta oli yllätys eikä sulhokaan ollut etukäteen päättänyt kosivansa juuri matkan aikana). Taisipa pari ”olihan se jo aikakin” –kommenttiakin tulla.
 6. Noin lukiokäisestä tähän päivään taitaa olla suurinpiirtein seitsemät häät, äkkiseltään muisteltuna.
 7. Kesä. Kesä on muutenkin lempivuodenaikani: aurinko, lämpö, valo, luonto kauneimmillaan..
 8. 3,5 vuotta (eli ihan riittävästi ) ehdittiin seurustella ennen kihlautumista.
 9. Mies kosi lomamatkalla mahtavan illan päätteeksi kahden kesken. Kosinta oli ihana ja spontaani, hyvän fiiliksen aikaansaama hetki.
 10. Omalle perheelle tieto meni Whatsapp-/tekstiviestinä runon ja valokuvan muodossa. Ensin ajateltiin kertoa henkilökohtaisesti, mutta emme olisi pariin viikkoon päässeet käymään, ja riskinä oli että tieto olisi saattanut facebookin mahdollisten onnitteluviestien kautta levitä ennen aikojaan.. Olisi harmittanut kovasti, jos läheisimmät olisivat saaneet tiedon jotain muuta kautta kuin suoraan meiltä itseltämme..
 11. Minä 30 ja mies 35.
 12. Tsemppiä karkauspäivänä kosijoille! Itse pääsin pälkähästä alkuvuoden aikana.
 13. Virallisia kuvia ei otettu ja tuskin otetaankaan. Kosinnan jälkeisenä päivänä lomareissulla otettiin muutamia kihlausaiheisia räpsyjä. Emme kuitenkaan itse näissä kuvissa esiinny.
 14. Enpä muista että olisi juurikaan aiheesta puhuttu, ja kosinta oli mieleinen. Julkista kosintaa yleisön tai sukulaisten edessä en olisi halunnut.
 15. Mies kosi ilman sormusta (ja hyvä niin). Ostettiin sitten sormukset muutamia päiviä myöhemmin ja molemmat saivat juuri itseään eniten miellyttävän sormuksen.