Jump to content
Naimisiin.info

Mia_H

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mia_H's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pito-Piiat olivat myös meidän häissä! Voin suositella niitä myös. Kaikki oli nätisti laitettu esille, ruoka oli hyvää ja palvelussakaan ei ole moittimista. Kaikki pyyntömme ennen ja häiden aikaan huomioitiin ja kaikki sujui mutkattomasti.
  2. Kiva kuulla Meille on kanssa tulossa ensi kesän häihimme pito-piiat. Ja tähän asti saamani palvelu on ollut pelkästään positiivista
  3. Meille tulee pito-piiat. Halvin oli 16 €, jota vähän muokkasimme ja hinnaksi tuli 18,9 €/henkilö. Lapset syö tietenkin puoleen hintaan. Hintaan kuuluu valitsemasi hääkakku telineineen, kuljetukset, servetit, tarjoilun ja astiat. Pientä lisähintaa (n.50€) vastaan tuovat haluamasi pöytäliinatkin pöytiin. Lisäksi niillä toimii samassa yhteydessä kukkapalvelu, jonka kautta voit tilata kukat niin juhlapaikalle, kuin kirkkoonkin ja itsellesi kimpun ja vieheet suht edulliseen hintaan. Meille tulee sieltä kaikki. Voin suositella kyllä niitä ehdottomasti !!
  4. No ainakin vanhan Hämeenlinnan tien varrelle jää se Arolampi, siinä samassa on ne tilat ja pitopalvelu. Meille tulee juhlapaikaksi Hyvinkäältä Hyvinkäänkylän työväentalo ja pitopalveluna pito-piiat.
×
×
  • Create New...