Jump to content
Naimisiin.info

mari*

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

mari*'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Häitämme juhlittiin 2 viikkoa sitten ja nyt on aika kehua valitsemamme pitopalvelu maasta taivaisiin. Tamperelainen 4Catering laati hääjuhlamme ruokamenun alusta loppuun asti toiveidemme mukaan ja ruoka oli taivaallisen hyvää. Tässä erityiset plussat 4Cateringista: + ammattitaitoinen ja palkittu + taustavoimissa Kauppahallin 4 vuodenaikaa -ravintola ja Kalakauppa Nygren + puhdasta ruokaa (ei e-koodeja!) ja mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa + jopa tarjolla olleet mehut olivat säilöntäaineettomia Ruovedeltä! + juhlassa noutopöydän vieressä kokki kertomassa tarjolla olevista ruokalajeista + toiminta itse juhlassa siistiä ja huomaamatonta + kaikki toiveemme ja pyyntömme otettiin tai ainakin yritettiin ottaa huomioon + mikään ei tuntunut olevan ongelma, pienimmätkin toiveet oli muistettu huomioida (limesiivut vesikannuissa!) + tarjoilijat olivat ammattitaitoisia ja fiksuja + pääasiassa oli oikeasti hyvä ruoka + eivät säikähtäneet tapahtumajärjestäjä-morsiamen pitkää ohjelistaa Ainoat muutamat miinukset joudumme antamaan kakusta (joka oli siis toiveiden mukaan tehty, mutta ei täysin iskenyt hääparin makuhermoon) ja erillismaksullisista tarjoilijoista. Toisaalta tarjoilijat olivat kyllä niin ammattitaitoisia, että heistä ihan mielellään maksoikin. 4Catering ei missään nimessä ole Tampereen halvin tai lähelläkään edullisimmasta päästä, mutta jos hyvä ruoka on lähellä sydäntänne ja haluatte, että juhlanne ruokatarjoiluista puhutaan vielä pitkään häiden jälkeen, niin 4Catering on varmasti oikea valinta. Suosittelemme varauksetta. Lisätietoja: http://4catering.fi/ Ja vielä tiedoksi, että tämä ei ole millään tavalla maksettu mainos - lupasin hyvän ruoan sanomaa välittää eteenpäin ja omista hyvistä kokemuksista on aina mukava kertoa
  2. Nyt tulee lyhyt kehupostaus koskien Karllundin kivinavettaa (sijaitsee Akaan Toijalassa). Vietimme häitämme siellä kaksi viikkoa sitten ja paikka kruunasi ihanan hääjuhlamme. (Lokakuusta johtuen käytössämme oli vain alakerta, tiloihin kuuluu myös iso navetan parvi) + mahtuu hienosti yli 100 henkilöä (meillä oli 110, nähtiin tila katettuna myös 130 hengelle ja siltikin jäi kulkutilaa) + tarjoiluille ja tanssille oma salinsa eli pöytiä ei tarvitse siirtää eikä liikutella. + pöydät aseteltu niin, että kulkeminen pöytienkin välistä aina helppoa + saa polttaa kynttilöitä + saa tuoda omat juomat + saa valita itse pitopalvelun + omistajan kanssa kommunikointi helppoa ja sujuvaa + sai käydä paikan päällä katsomassa useaan kertaan ennen häitä + kysymyksiin vastattiin nopeasti sähköpostitse ja puhelimitse + perussiivous kuuluu hintaan eli lattioita ei tarvitse pestä (kunhan tietysti omat tavarat ja roskat vie pois) + mielettömän kaunis tila + avaraa ja valoisaa + valaistus mietitty loppuun asti (ihanat halogeenivalot!) + upea ympäristö valokuville (vaikkei itse sitä kovasti pystyttykään myöhäisen syksyn vuoksi hyödyntämään) + kohtuuhintainen Ainut ihan pieni miinus on sijainti (45 km Tampereelta), joka tuntui ennen hääpäivää vähän kurjalta, mutta lopulta itse juhlapäivänä matka oli itse asiassa ihan mukava - ehti autossa itse vähän purkamaan jännitystä ja lopulta tuon matkan ajaa moottoritietä kovin nopeasti, noin 35 minuutissa. Lisäksi tarjosimme vieraille mahdollisuuden bussikyytiin menopaluu, mikä osoittautui isoksi hitiksi (hintatietona kerrottakoon, että kannattaa kilpailuttaa tarjoajat, meille bussikyyti tuli maksamaan noin 450 e).
  3. Tämä ketju on näyttävästi kovin vanhentunut, joten päivitänpä nyt kehujen muodossa tätä tuleville häitään suunnitteleville. Vietimme häitämme Karllundin kivinavetassa kaksi viikkoa sitten ja paikka saa meiltä täydet 10/10 pistettä. Koska hääpäivämme oli lokakuussa, ei meillä ollut yläkertaa ollenkaan käytössä (liian kylmä), joten kaikki kommenttini koskevat vain alakertaa. Tilaan mahtui hienosti 110 vierastamme (oli jopa hyvin väljää) ja kakkossali saatiin pyhittää täysin tarjoiluille sekä tanssille. Yhteydenpito omistajan kanssa oli helppoa ja saumatonta ja saimme käydä paikalla useaan otteeseen ennen juhlaa. Tilan on aivan älyttömän kaunis ja hyvällä maulla remontoitu ja sisustettu, rakastuimme täysin valkoisiin seiniin ja kattoon sekä tummapuisiin palkkeihin ja pylväisiin. Valaistus on mietitty loppuun asti ja tunnelma syntyi jo pelkästään ihanista halogeenivaloista. Lisäksi muut plussat: - saa polttaa kynttilöitä - sai tuoda oman pitopalvelun - sai tuoda omat juomat - siivous kuului hintaan (toki omat kamat ja roskat tulee siivota, mutta lattioita ei tarvinnut alkaa pesemään) Isoin meitä vaivannut asia päätyessämme Karllundiin oli sen sijainti 45 km päässä Tampereelta, jossa meilläkin kuitenkin vihkiminen tapahtui. Mutta tämä osoittautui turhaksi huoleksi. Päädyimme tarjoamaan bussikuljetuksen halukkaille (menopaluu n. 450 e) ja kyytimahdollisuus vei kaikki mutinat vierailta plus siirtyminen paikan päälle sujui mielettömän nopeasti ja sujuvasti. Oli mukava itse vetää henkeä automatkan verran kirkkojännityksen jälkeen ja melkein kaikki vieraat oli paikalla noin vartin sisään omasta saapumisestamme. Lisäksi paluumatkalla oli kuulemma bussissa ollut tunnelmaa Suosittelemme siis Karllundia lämpimästi hääjuhlan viettopaikaksi myös näin 2013 ja tuleville vuosille.
×
×
  • Create New...