Jump to content
Naimisiin.info

Pubu

Rouva
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/YaBB.cgi?num=1156349477
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Länsi-Uusimaa

Pubu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Voin yrittää SANNUCCA kertoa sulle monte gordosta täällä kunhan sieltä heinäkuun puolivälissä palaamme, jos muistaisin...
 2. Vaikea valinta Ralph Laurenin Romancen ja Lancomen Miracle So Happyn välillä...
 3. En mitään varsinaista puhetta kyllä pidä, mutta runon luen sulholleni!
 4. Kiitos kaikille kommenteista... kiva kuulla muutakin kun matkaesitteiden tasapaksua hehkutusta ;D Lisää kommentteja toki luen mielelläni!
 5. Olisiko kellään tuoreita kokemuksia Portugalista? Ootteko käynneet paljon mainostetuissa vesipuistoissa? Oliko ostosmahdollisuuksia?
 6. Nostan tätä minäkin... olemme harkinneet Madeiraa ja kiva ois kuulla kokemuksia!
 7. Mihin olette jättäneet auton ostosten jälkeen? Joku joskus mainosti jättäneensä jonnekin vartioituun pysähdyspaikkaan satama-alueelle???
 8. Jotkut antavat lahjat sitten vasta häiden jälkeen esim. rääppiäisissä tai muissa muisteloissa... hyvä esim. silloin jos haluaa lahjottaa hääkuvansa siinä samalla. Me ajateltiin antaa kiitoslahjat häitä seuraavana päivänä kun BM ja K tulevat meille (toivottavasti) rääppiäisiin.
 9. Tosi kiva idea Char tuo "suukkoja hääparilta"! Tuota voisi itsekin harkita!
 10. Kyllä osittain valkoiseen pukeutuminen on etiketinkin mukaan ok. Kokovalkoisessa mulle ainakin tulisi muissa kuin omissa häissä vaivautunut olo... morsian nauttikoon yksin valkoisissa, kyllä sitä muitakin värejä mekoista löytyy kuin kokovalkoista. Useisiin kesämekkoihin on kyllä yhdistetty valkoista joko pohjavärinä tai kukkia yms. joten kokonaan kyseisen värin välttäminen voi olla vaikeaa ja tarpeetontakin.
 11. Jennifer Lopezin uutta Still-tuoksua tuntuvat varsin monet valkkaavan hääpäiväksi. Pullossakin on sormus, ehkä se jotenkin innostaa morsiamia. Ihan kiva tuoksu kyllä, mutta itse taidan pysytellä vanhoissa tutuissa eli Lancomen Miraclessa ja Ralph Laurenin Romancessa.
 12. Tuon Valkean ruusun sanat eivät ole täällä kokonaisuudessaan, tietääkö joku niitä loppuja missä puhutaan jotain morsiuskimpuista ym.?
 13. Kylläpä on perinteistä... me ajateltiin vähän vakioista poikkeavaa... alkuun ehkä Kuulan häämarssia ja loppuun sitten Bachin preludia C-duuri. Saa nähdä muuttuuko mieli, mutta nyt näyttää tältä
 14. Riippuu paljolti kanttorista, mitä siellä voi soittaa... toiset ei suostu soittamaan mitään, mikä ei ole hengellistä, ja toisille sitten taas ei niin ole väliä... Me päädymme todennäköisesti hengellissävytteisiin lauluihin kirkkoon ja sitten hääpaikalla voi olla maallisempia esityksiä.
 15. Jos matkanjärjestäjänne tarjoaa paikallista iltaa vuoristossa, voin suositella... loistoruokaa ja viiniä rajattomasti, vaikka turisteille suunnattu ohjelma, niin hieno kokemus silti... vähän eroaa rantaelämästä Lisäksi jos menette isompaan kaupunkiin, kuten me, olimme Agios N.:ssa niin kantsii vierailla jossain pikkukylässä... ihanaa alkuperäiskulttuuria, eikä hullusti turisteja... suosittelen siis. Aurinkomatkoilla oli ainakin joku valmis retkikin tuonne pikkukylään, joten ei tarvinu edes olla kovin omatoiminen. Hyvää matkaa!
×
×
 • Create New...