Jump to content
Naimisiin.info

Pubu

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Pubu kaikki viestit

  1. Pubu

    Häämatkalle Portugaliin

    Voin yrittää SANNUCCA kertoa sulle monte gordosta täällä kunhan sieltä heinäkuun puolivälissä palaamme, jos muistaisin...
  2. Vaikea valinta Ralph Laurenin Romancen ja Lancomen Miracle So Happyn välillä...
  3. En mitään varsinaista puhetta kyllä pidä, mutta runon luen sulholleni!
  4. Pubu

    Häämatkalle Portugaliin

    Kiitos kaikille kommenteista... kiva kuulla muutakin kun matkaesitteiden tasapaksua hehkutusta ;D Lisää kommentteja toki luen mielelläni!
  5. Pubu

    Häämatkalle Portugaliin

    Olisiko kellään tuoreita kokemuksia Portugalista? Ootteko käynneet paljon mainostetuissa vesipuistoissa? Oliko ostosmahdollisuuksia?
  6. Pubu

    Vinkkejä Madeiran lomalle?

    Nostan tätä minäkin... olemme harkinneet Madeiraa ja kiva ois kuulla kokemuksia!
  7. Mihin olette jättäneet auton ostosten jälkeen? Joku joskus mainosti jättäneensä jonnekin vartioituun pysähdyspaikkaan satama-alueelle???
  8. Jotkut antavat lahjat sitten vasta häiden jälkeen esim. rääppiäisissä tai muissa muisteloissa... hyvä esim. silloin jos haluaa lahjottaa hääkuvansa siinä samalla. Me ajateltiin antaa kiitoslahjat häitä seuraavana päivänä kun BM ja K tulevat meille (toivottavasti) rääppiäisiin.
  9. Tosi kiva idea Char tuo "suukkoja hääparilta"! Tuota voisi itsekin harkita!
  10. Kyllä osittain valkoiseen pukeutuminen on etiketinkin mukaan ok. Kokovalkoisessa mulle ainakin tulisi muissa kuin omissa häissä vaivautunut olo... morsian nauttikoon yksin valkoisissa, kyllä sitä muitakin värejä mekoista löytyy kuin kokovalkoista. Useisiin kesämekkoihin on kyllä yhdistetty valkoista joko pohjavärinä tai kukkia yms. joten kokonaan kyseisen värin välttäminen voi olla vaikeaa ja tarpeetontakin.
  11. Jennifer Lopezin uutta Still-tuoksua tuntuvat varsin monet valkkaavan hääpäiväksi. Pullossakin on sormus, ehkä se jotenkin innostaa morsiamia. Ihan kiva tuoksu kyllä, mutta itse taidan pysytellä vanhoissa tutuissa eli Lancomen Miraclessa ja Ralph Laurenin Romancessa.
  12. Pubu

    Häävalssien sanoja

    Tuon Valkean ruusun sanat eivät ole täällä kokonaisuudessaan, tietääkö joku niitä loppuja missä puhutaan jotain morsiuskimpuista ym.?
  13. Pubu

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Kylläpä on perinteistä... me ajateltiin vähän vakioista poikkeavaa... alkuun ehkä Kuulan häämarssia ja loppuun sitten Bachin preludia C-duuri. Saa nähdä muuttuuko mieli, mutta nyt näyttää tältä
  14. Pubu

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Riippuu paljolti kanttorista, mitä siellä voi soittaa... toiset ei suostu soittamaan mitään, mikä ei ole hengellistä, ja toisille sitten taas ei niin ole väliä... Me päädymme todennäköisesti hengellissävytteisiin lauluihin kirkkoon ja sitten hääpaikalla voi olla maallisempia esityksiä.
  15. Pubu

    Kreeta häämatkakohteena

    Jos matkanjärjestäjänne tarjoaa paikallista iltaa vuoristossa, voin suositella... loistoruokaa ja viiniä rajattomasti, vaikka turisteille suunnattu ohjelma, niin hieno kokemus silti... vähän eroaa rantaelämästä Lisäksi jos menette isompaan kaupunkiin, kuten me, olimme Agios N.:ssa niin kantsii vierailla jossain pikkukylässä... ihanaa alkuperäiskulttuuria, eikä hullusti turisteja... suosittelen siis. Aurinkomatkoilla oli ainakin joku valmis retkikin tuonne pikkukylään, joten ei tarvinu edes olla kovin omatoiminen. Hyvää matkaa!
  16. Mielestäni polttarit eivät saisi maksaa kuin noin 20 euroa yhdeltä osallistujalta... tähän tietysti vielä omat juomat ja ruuat päälle. Osa ei muutoin pysty lainkaan osallistumaan, kun esimerkiksi opiskelijoiden taloudellinen tilanne ei aina ole niin kovin hyvä. Tuollaisellakin rahasummalla saa kaikenlaista kivaa aikaiseksi, tärkeintähän on se yhdessäolo ja hauskanpito, ei niinkään se mitä kaikkia ihmeellisyyksiä päivän aikana kokeillaan.
×
×
  • Create New...