Jump to content
Naimisiin.info

Pubu

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Pubu

  1. Kyllä osittain valkoiseen pukeutuminen on etiketinkin mukaan ok. Kokovalkoisessa mulle ainakin tulisi muissa kuin omissa häissä vaivautunut olo... morsian nauttikoon yksin valkoisissa, kyllä sitä muitakin värejä mekoista löytyy kuin kokovalkoista. Useisiin kesämekkoihin on kyllä yhdistetty valkoista joko pohjavärinä tai kukkia yms. joten kokonaan kyseisen värin välttäminen voi olla vaikeaa ja tarpeetontakin.  :D

  2. Riippuu paljolti kanttorista, mitä siellä voi soittaa... toiset ei suostu soittamaan mitään, mikä ei ole hengellistä, ja toisille sitten taas ei niin ole väliä... Me päädymme todennäköisesti hengellissävytteisiin lauluihin kirkkoon ja sitten hääpaikalla voi olla maallisempia esityksiä.

  3. Jos matkanjärjestäjänne tarjoaa paikallista iltaa vuoristossa, voin suositella... loistoruokaa ja viiniä rajattomasti, vaikka turisteille suunnattu ohjelma, niin hieno kokemus silti... vähän eroaa rantaelämästä ;)

    Lisäksi jos menette isompaan kaupunkiin, kuten me, olimme Agios N.:ssa niin kantsii vierailla jossain pikkukylässä... ihanaa alkuperäiskulttuuria, eikä hullusti turisteja... suosittelen siis. Aurinkomatkoilla oli ainakin joku valmis retkikin tuonne pikkukylään, joten ei tarvinu edes olla kovin omatoiminen.

    Hyvää matkaa!  :D

  4. Mielestäni polttarit eivät saisi maksaa kuin noin 20 euroa yhdeltä osallistujalta... tähän tietysti vielä omat juomat ja ruuat päälle. Osa ei muutoin pysty lainkaan osallistumaan, kun esimerkiksi opiskelijoiden taloudellinen tilanne ei aina ole niin kovin hyvä. Tuollaisellakin rahasummalla saa kaikenlaista kivaa aikaiseksi, tärkeintähän on se yhdessäolo ja hauskanpito, ei niinkään se mitä kaikkia ihmeellisyyksiä päivän aikana kokeillaan.

×
×
  • Create New...