Yoshi

Morsian
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Yoshi

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Pakko linkittää läheltä liippaava ketju, jonka aloitin viime keväänä. http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/111978-hyvin-pienet-häät/ Eli teette juuri niinkuin itse haluatte.
 2. Meillä kihlat keltakultaa, joissa keskellä "harjatun" näköinen valkokultainen raita. Tämä siksi, että itse pidän enemmän hopeisia koruja, mutta en jaksa valkokullan vaatimaa huoltoa... Ja ajattelin, että keltakultainen on jotenkin klassisempi. Pieni valkokullan sävy kuitenkin tekee sen, että se ei ole ristiriidassa hopeisten korujen kanssa. Vihkiksi minulle tulee tuplarunkoinen, jossa toinen valko- ja toinen keltakultaa. Valkokultaisessa viisi timanttia. Halusin ehdottomasti mahdollisimman leveän sormuksen, ja tämä yhdistelmä sointuu yhteen ja on leveyttä
 3. Itse tarvitsisin vain n. 10 kpl noita rasioita... Rasian hinnalla ei siis väliä, mutta tuntuu NIIN turhalta maksaa 11 eur postituskuluja... Mistähän saisi vähemmillä postikuluilla / lähettäisikö joku näistä nettikaupoista kirjeenä?
 4. No se kabinetti missä olemme, on nimeltään viinikabinetti, eli on sisustettu aika tummaan sävyyn ja seinällä on puisissa telineissä viinipulloja. Iso 10 hengen ruokapöytä on tumma / musta ja aika massiivinen. Koristeiksi olen ajatellut ihan vain jotain tyllijuttuja, koriste"timantteja", kynttilät ja sitten nuo laulujen sanat. Muuten tila saa olla normaalissa kuosissaan, koska on hyvin viihtyisä ja tunnelmallinen itsessään. Juu kannattaa käydä paikan päällä katsomassa... Jos jostain on netissä kuviakin, voivat ne kuitenkin olla erilaisia kuin miltä paikka "livenä" näyttää. Sekä hyvässä että pahassa. Toivottavasti pääset pian katsomaan paikkoja!
 5. Keksin yhden uuden idean pöydän koristeluun: tulostin muutamien meille tärkeiden / muuten koskettavien laulujen sanoja ja aion joko liimata ne kauniille taustapahville tai laittaa jokaisen omiin valokuvakehyksiinsä. Ja sitten nämä esille pöydälle helmien, kynttilöiden ja tyllin keskelle. Miltä kuulostaa? Myrica, kävin katsomassa päiväkirjaasi. Oikein paljon onnea ja myötätuulta häiden järjestelyyn
 6. tiedä minkälainen vihkipuhe olisi papilla ollut! Tainionkosken kirkko on kaunis. Neitsytniemi on myös ihana paikka. Siitä olen kuullut järjestelyjen osalta sekä kehuja että haukkuja - osalla on kaikki mennyt putkeen ja joillakin taas ruoka loppunut kesken tms. Toivottavasti kaikki menee teillä hienosti! Meikätytöllä oli polttarit viime viikonloppuna, kaverit kaappasivat lauantaiaamuna kesken siivouksen ja veivät pääkaupunkiin rilluttelemaan huisin hauskaa oli ja vaikka yöunet jäivät vähiin, niin nyt on taas virtaa ja iloista mieltä!
 7. Kiitos! Juu, päivä lähestyy... Tuskin maltan odottaa! Mintcream, missä teidät Imatralla vihitään ja missä juhlat? Meillä päinvastoin, asutaan Imatralla mutta häät LPR.
 8. Onnea etsintään! Kyllä noita tuntuu löytyvän aika helposti niin ja yksi asia vielä, mikä oli itselleni tärkeää: kirkkovihkiminen. Kirkon sali tuntui vähän liian isolta tyyliimme, kun vieraita tosiaan on noin vähän. Kaasoni isä on pappi, joka vihkii meidät ja sitä kautta löysimme myös eräästä ihanasta kirkosta toimituskappelin, joka on todella kaunis ja juhlava pieni tila. Muutoinhan kappelit ovat usein hautausmailla tms.... Joissain kirkoissa voi toki salin pienentää ovilla, mutta tämä sopi meille! Kirkkovihkimisestä ja hääpuvusta pidin siis kiinni, vaikka muuten meininki on minimalistista suorastaan. Myrica, kerro mihin ratkaisuun sitten päädyt ja löytyykö sopivia tiloja!
 9. Nyt kun hääpäivä on lähenemässä, en malttaisi odottaa millään viimeisiä viikkoja! Olemme ainakin tähän asti onnistuneet pitämään homman salassa, joten pidetään peukkuja ettei tieto tavoita vanhempia tai muita sukulaisia etukäteen (lähinnä mahdollista olisi, että jompikumpi mieheni veljistä vahingossa möläyttäisi...). Tässä kohtaa, häiden lähestyessä, olen koko ajan varmempi siitä, että teimme oikein päättäessämme juhlia "salassa". I-ha-naa! Pieni porukka mahdollistaa monia kivoja juttuja - meille on esim. varattu (yllätyksenä miehelleni) limusiini kirkolta juhlapaikalle. Ja mikä parasta, mahdumme koko porukka limon kyytiin ja voimme juoda shampanjat ajelun aikana. Isommalla porukalla tämä ei olisi onnistunut ja shampanjakin olisi vaihtunut kuohuviiniksi budjetin paukkuessa pieniä asioita, mutta kivoja silti!
 10. Me menemme salaa naimisiin. Tai siis 6 hengen vierasjoukko koostuu molemmille tärkeistä ihmisistä, mutta esim. vanhemmat eivät tiedä asiasta mitään. Loukkaantukoot, jos loukkaantuu, se on silloin heidän murheensa. Itse en vanhempiani ainoiksi vieraiksi halua, muun muassa sekavan perhekuvion vuoksi. Hössötys lähtisi myös aivan lapasesta, jos äidit / anopit tietäisivät suunnitelmista... Sulho taas on hyvin vaatimaton ja matalan profiilin mies, joten tämä on meidän valintamme ja toiveemme.
 11. Meille tulee virsi 241 (muistinkohan oikein...) ja kaason laulamana Juha Tapion Pettävällä jäällä.
 12. Kiitos kuvasta! Juu kyllä tuo vähän vaalealta näyttää, tosin itsekin mietin että laittaisi valkoista kaveriksi. Ehkäpä joku violetti lilja jollain valkealla höystettynä. Purppuranpunaiseksihan se menee, mutta menköön
 13. Mitä violetteja kukkia olisi saatavilla lokakuun lopussa? Ei ruusuja... Tykkään isoista, kallan ja liljan tyylisistä mutta niistä ei taida löytyä? Mieluummin siniseen taittava violetti kuin purppuranpunainen, mutta paremman puutteessa punertavakin käy. Kukkakauppias ehdotti freesioita, mutta en oikein tiedä...
 14. Täällä ilmoittautuu mukaan yksi "salamorsian" eli häistä tietää vain 6 vierasta. Vanhemmat ei tiedä eikä muut sukulaiset. THE päivä on 26.10.