GinnyG

Aktiivijäsen
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

About GinnyG

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. ^ Kuullostaa ihanilta häiltä! Multa tuis osallistumisvahvistus heti Heti alusta alkaen saa selkeästi kuvan, ettei kyse ole mistään tylsistä pönötyshäistä, vaan rennosta juhlasta, jossa oikeasti panosteaan siihen, että tunnelma on mukava.
 2. Ainakin Susanna Haavisto laulaa käännöstä, jossa puhutaan isänmaanpettämisestä yms, vähän ehkä lähempänä alkuperäistä. Kirjoittelin nämä kuuntelemalla biisiä, en siis kopioinut mistään, joten kannattaa tarkitstaa ennen kuin printtaa mihinkään. Suomentajaa en valitettavasti tiedä, mutta googlailemalla selvinnee. Taivas saa alas romahtaa tuhoon, tulvaan peittyä voi maa jos me yhteen silti jäämme kaiken muun pois viedä saa Aamunkoi ei pysty kultaamaan syleilyysi hukkua kun saan muusta viis, kun yhteen jäämme rakkaus jää elämäämme Vaikka Kiinaan samoaisin tukkanikin vaalentaisin jos vain sinä haluat Radaltaan kuun kurkottaisin pankkejakin ryöstelisin jos vain sinä haluat Isänmaani pettäisin petän ystävänikin jos vain sinä haluat nauraa muut, estän myös senvaikka minkä hulluuden sinun pyynnöstäsi teen Kuolleen pois jos sinun kuulisinkuolleen pois, vaikka kaukanakinmitäs tuosta, yhteen jäämmeminähän myös kuolisin Meidän niin on koko avaruusaikaa niin on iänkaikkisuusrakastamme; tuohan riittääluoja meidät yhteen liittää. Rakastaa kun saan se riittää
 3. saisko esim kuivatuista appelsiineista tai muista kuiva-aineista jonkinlaisen pohjan boolille? Lisää vain lantrinki ja halutessasi alkoholi. kinuskimansikka; Mä tykkäisin pilttipurkkilasiajatuksesta! yks meidän lähellä oleva "trendikäs" baari tarjoilee muuten drinkkejäkin sen tapaisista astioista. terv. pelottava kermalikööriaddikti
 4. Kuullostaa tutulta, ja siksi taidan itse päätyä ihan samaan. Mulla ei ole koskaan tainnut olla kiharoita jotka olisivat oikeasti pysyneet, joten jännä nähdä miten ja millaisilla mömmöillä ammattilainen tukkaani taikoo. Tuo pääkarva kun on paitsi pitkää, myös aika paksu tukko. Voi siis myös muutama hetki vierahtää sen laittamisessa....
 5. Mitä ihmettä, sovitusmaksu? Ekaa kertaa kuulen moisesta. Jopas. Eipä ole tullut mieleenkään.
 6. Tää oli musta ihan hirmu söpö! Oikeasti
 7. Minkä nimiseltä myyjältä puvun löysit?
 8. Etiketistä en tiedä mitään, mutta jos mun äidille tulisi kutsu mutta mulle henk. koht. ei, en missään nimessä olettaisi kutsun koskevan mua. Jos siinä siis kuitenkin mainittaisiin mun nimeni, niin... en mä tiedä, mulle ainakin tuis semmonen olo, ettei nyt ihan oikeasti kuitenkaan haluta kutsua.
 9. Siinä vaiheessa saavat tietää kun kutsu tipahtaa postiluukusta
 10. Tjaa, miksipä ei yhteiset polttarit.... Meillä ainakin on paljon yhteisiä kavereita, jotka on kummallekin todella tärkeitä. Ainakin ajatus siitä, että kumpikin saisi kutsua vain oman sukupuolen edustajia on todella outo, jos kerran on tarkoitus kutsu parhaat ystävät!! Vaikka olisikin siis omat polttarit kummallakin, moni kaveri saanee kutsun kumpiinkin - täysin sukupuoleen katsomatta.
 11. Kiitos! Oletko / onko joku muu forumilainen pitänyt kekkereitä paikassa tai muuten vaan käynyt siellä? En löytänyt ko. paikalle nettisivuja.... Monet häät siellä on tullut soitettua. Pirauta Ullalle ja Jarmolle menkää käymään. Pari muuta paikkaa, jotka tosin ovat enemmänkin ravintolamaisia. http://www.martinpiha.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=23〈=fi http://artalli.fi/tilaisuudet/haajuhlat/ Meillä suunnitellaan juhlia täällä noin 2600km päässä ko juhlapaikasta, joten siksi kuvat ois olleet kivoja Mutta suurkiitos noista muista sivuista, näyttää varsin päteviltä!
 12. Mä oon vähän kattellut näitä . Hirmu hienot, mutta pukua ei vielä ole, ja noita ei ihan joka koltun kanssa välttämättä natsata. Tosin, voisinhan ostaa ne muuten vaan ja päättää myöhemmin?
 13. Tai printtaa (ts printtauta) bingo servetteihin?
 14. ohoo, mä tykkäisin tästä käytännöstä! oman nimen kohdalla ehkä mukavin vaihtoehto tuntuis tällä hetkellä olevan just nimenomaan toi yhdistelmäsukunimi, mutta ilman väliviivaa. Mitähän sitä kikkailis, että moisen saisi?
 15. Kiitos! Oletko / onko joku muu forumilainen pitänyt kekkereitä paikassa tai muuten vaan käynyt siellä? En löytänyt ko. paikalle nettisivuja....