jennimus

Aktiivijäsen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About jennimus

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/21/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Onko kellään täällä kokemuksia aktia laulutalosta koivistonkylässä? Me varasimme sen talvihäihimme. Olisi ollut kiva jakaa kokemuksia
 2. Löytyykö täältä erillistä ketjua koskien dj:itä? Meille ei tule bändiä vaan dj, mutta kokemuksia kaipailisin niistäkin. Tampereella ollaan.
 3. Itsellä nyt mietinnän alla valokuvaaja talvihäihimme tampereella. Häät ovat siis helmikuussa 2016. Tarjouksen olen pyytänyt Markku Pajulahdelta ja Mika Peltomaalta. Pajulahdelta sainkin jo hinnan paketille. Mietin vain, että ottaako huomioon että toinen on itseoppinut ja toinen kouluja käynyt?
 4. Häämme ovat 20.2.2016. Toista ystävääni pyysin jo sinä päivänä, kun aiomme mennä katsomaan kirkkoa ja varata sen. Toista en ole vielä pyytänyt. Hän oli erään toisen ystävämme kaasona viikko sitten ja jotenkin musta tuntuu, etten kehtaa vielä pyytää. En tiedä miksi sellainen olo... Me siis varattiin kirkko ja juhlatila ystäväni häiden jälkeen ja jotenkin on sellainen olo, että ajattelee että menemme naimisiin vaan koska muutkin ja toinen syy on se, että hän teki todella paljon töitä kaasona ja on aika väsy. Pelottaa ettei suostuisikaan. Onko tyhmä, jos toiselta kaverilta vain kysyi kasvotusten mutta toiselle laittaa esim. kortin?
 5. Itsellä tiedossa talvihäät 20.2.2016! nyt jo kova mietintä, että mitähän sinne keksisi kun kuitenkin budjetti on rajallinen.
 6. Olenkohan ollut aivan tylsä, kun toista kaasoa pyysin ihan kasvotusten. Toiselta en ole vielä kysynyt haluaako hän oli juuri häissä kaasona enkä tiedä kehtaanko aivan heti häntä kuormittaa.
 7. Kyllä itseäkin vähän rahajutut kauhistuttaa, mutta sitten pihistetään vähän jostain ei niin tarpeellisesta.
 8. Minä kaipaisin myös kokemuksia, koska tämä on meillä vaihtoehtona!
 9. Täällä ilmoittautuu eräs, joka on ehkä teidän mielestä ihan kamala mattimyöhäinen Meidän hääpäivä on 20.2.2016 ja eilen varattiin kirkko ja juhlapaikka Mutta itseasiassa saatiin kyllä just sille päivälle kaikki kun haluttiin. Eikä itsestä tunnu ees, että olisin mitenkään myöhässä. En haluaisi suunnitella häitä kahta vuotta. Mutta me olemme kaikki niin erilaisia
 10. Tarkoituksena varata Finlaysonin kirkko talvihäitä varten. Kuitenkin mietityttää, että kuinka poistuminen tapahtuu vihkimisen jälkeen? Ilmeisesti hääpari kipittää ulkokautta morsiushuoneeseen? Kokemuksia?
 11. Meillä hääpäivä suunnitteilla helmikuulle 2016 Nyt siis vasta aloimme häitä suunnitella, olemmeko auttamattomasti liian myöhässä? Vähän kyllä jänskättää miten saadaan säästettyä rahat. Hääpäivänä olisimme molemmat 26-vuotiaita. Mies vakitöissä, itse opiskelen ja valmistun joulukuussa 2015. Asumme vuokralla ja koira löytyy. Emme vain enää halua odottaa talveen 2017. Molemmat sai todellisen kipinän tähän hääsuunnitteluun, kun olimme ystävämme häissä. Ennen tätäkin puhuttu hääpäivästä, kihloissa siis ollaan
 12. "Me varattiin keskustan läheltä oma juhlapaikkamme juuri siksi, että halusimme vieraiden viihtyvän mahdollisimman kauan" Missä teidän juhlia vietetään?
 13. Onpas täällä nyt hiljaista
 14. Onko jollakulla kokemuksia tuosta nurmen lavasta? iso miinus tuntui vain olevan tuo, että valmistelut saa tehdä vasta lauantai aamuna.
 15. Haluaisin siis ehdottomasti tilan, johon mahtuisi tuo väkimäärä (80-100hlö) samaan tilaan. Ehkä olen vain liian nirso. Tällä rahapussilla ei siihen juuri olisi varaa... Enkä halua paikkaa, joka on riemun kirjava, koska omat teemavärit olisi kiva tuoda paikkaan. Vaikeaa! Hovia pohdin, mutta se tekisi kaikkineen tuolle väkimäärälle melkein 5000 euroa. Jossain muualla saan tilan ja muualta pitopalvelun halvemmalla.