ValentinaG

Aktiivijäsen
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About ValentinaG

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hassu juttu, mutta minulle paras oli koko 6, vaikka olen kooltani 36-38 ja DD-kuppi. Ja tuota kokoa 6 piti vielä kaventaa lantiosta minulle. Oma kokemukseni siis on, että koko 8 on jo tosi iso. Ja liian isoa ei ainakaan kannata tilata, että saumat ovat sitten oikeissa kohdissa. Itse sovittelin moniakin Sotteron pukuja löytääkseni oikean koon ennen kuin minulle tilattiin sokkona Jalissa-malli. Kokoa en olisi uskaltanut miettiä sovittelematta muita Sotteroita.
 2. --- ei myynti-ilmoituksia keskustelupuolella ---
 3. Piparihiiri, tosi kurja tilanne! Oma pukuni tuli Leimulinelle jopa hieman etuajassa (tilasin heinäkuussa, saapui marraskuussa, häät uuden vuoden aattona). Pirjo sanoi minulle, että koskaan ei ole jäänyt puku tulematta. Uskoisin, että he ovat kyselleet asiaa valmistajalta, mutta varmista vielä, että varmasti ovat eikä pukuasi ole unohdettu! Toivotaan parasta!
 4. Juu hinta tosiaan koostuu ruuista, juomista ja eteispalvelumaksuista. Juomat voivat nostaa loppusummaa paljonkin riippuen siitä, montako viinikaatoa tehdään. Halvin viinipullo on 39 euroa, ja siitä tulee sellaiset neljä lasillista. Meidän häissä oli kaksi tai kolme kaatoa, ja tarjoilijat tulivat sanomaan, kun tietty pullomäärä oli mennyt. Sulho teki tilannetsekkauksen ja tuli siihen tulokseen, että enempää ei tarvitse enää alkaa availemaan, koska vieraat eivät enää siinä vaiheessa odottaneet enää lisää juotavaa. Olen itse ollut vieraana häissä, joissa oli vain yksi kaato, ja se riitti minulle erittäin hyvin. Siellä baari oli auki aika varhaisesta asti, jos halusi itse hakea lisää juotavaa. Vaikka meillä meni tosi paljon rahaa, niin ajattelin heti seuraavana päivänä, että kaikki oli joka sentin arvoista. Oli niin upea ja odotukset ylittävä hääpäivä! Mukavia hääjärjestelyitä ja häiden odotusta sinne!
 5. Meidän häämme Uudella Seurahuoneella sujuivat aivan upeasti! Paikkana Seurahuone on unelmien täyttymys tyylikkyytensä ja tunnelmallisuutensa ansiosta. Henkilökunta oli aivan mahtavaa ja minulle jäi todella hyvä olo kaikesta. Henkilökunnan kanssa on helppo sopia asiat, he ovat reiluja ja osaavat käyttää maalaisjärkeä. Ainoa pieni miinus oli, että alkupala myöhästyi puoli tuntia, minkä takia koko loppuaikataulu laahasi myöhässä. Se oli kuitenkin pieni juttu, koska ilta sujui silti tosi hyvin. Ruoka oli aivan taivaallista! Valitsimme ehdotusmenusta ruuat. Alkupaloja oli monipuolisesti, ja vieraat kehuivat erityisesti salaatteja. Pääruoka (nautaa, caponata-kasviksia, timjamikastiketta, perunoita) oli myös erittäin hyvä. Liha oli täydellisesti valmistettua! Toimme itse jälkiruuan eli hääkakun, macarone-leivoksia ja suklaata. Morsianten kannattaa varmistaa kuntoon myös DJ.n tai bändin ja Seurahuoneen valoista vastaavan tarjoilijan yhteys. Meillä DJ ei harmi vain hoksannut käydä vetämässä hihasta eikä tiennyt valovastaavan puh.nroa, kun häätanssi alkoi ja kun ensimmäiset tanssibiisit tulivat, niin niissä ei ollut tanssilattiavalaistusta. :/ Valovastaava hoiti kyllä valot aina kuntoon, kun itse huomasi porukkaa tanssilattialla. Voin erittäin lämpimästi ja iloisesti suositella Seurahuonetta hääpaikaksi! Jos hinta huimaa päätä, niin voin vakuuttaa, että saatte rahallenne hyvän vastineen ja unelmienne häät!
 6. Ainiin, Lumikkih89, unohdin, että mehän kävimme jo vähän tätä samaa keskustelua aiemmin. Oma hääpäiväni meni aivan upeasti, ja RAKASTIN Jalissaa!!! Voin lämpimästi suositella sitä kaikille, jotka tykkäävät isosta ja näyttävästä alaosasta!
 7. Hei Lumikkih89! Mun suosikki noista on Primrose, koska siinä on jotain erikoista tyyliä ja upeutta. Glitteriä voit lisätä jollakin strassivyöllä, katsele esim. kiinalaisista verkkokaupoista. Joku samankaltainen kuin Jalissassa. Ota huomioon, että Primrose levenee TODELLA alhaalta, ja se voi tuntua omituiselta! Huomasin vasta, kun sovitin itse sellaista mekkoa, että ei sovi minulle. Kannattaa siis sovitella sellaisia mekkoja tai mallailla jollakin muulla tavalla sitä helman korkeutta. Skylar on aika tavanomainen, enkä itse ole kiiltelevien kankaiden fani (tulee 90-luvun häämuoti mieleen). Landyn on todella tyylikäs mutta sopii naiselle, jolla on hillitty tyyli (vaikkakin selkä on paljastava). U-kaula-aukko on erikoinen, ja en itse valitsisi sitä hääpuvulle, eli ota Landyn vain jos todella ihastuit U-kaula-aukkoon! Valerie on kiva mekko, mutta siinä ei ole yhtä paljon persoonaa kuin Primrosessa. Jos niiden kahden väliltä pitäisi valita, niin Primrose! Tosin Valerie lähtee levenemään korkeammalta, jos se alhaalta leveäminen tuntuu oudolta. Tsemppiä valintaan!
 8. Me tehtiin Facebookiin tapahtumasivu 8 kk ennen häitä, sinne infoa kaukaa tuleville yms. että ehtivät hyvissä ajoin varata lennot ja majoitukset. Kutsukortit lähtivät sitten 4 kk ennen häitä. Facebookin tapahtumasivu ei kuulosta yhtä hohdokkaalta kuin save the date -kortit, mutta tykkään itse kirjoitella ja linkitellä juttuja sosiaalisessa mediassa, joten meille sopi hyvin. :-)
 9. Laita Googleen hakusanaksi Maggie Sottero Nikkita for sale tai muu vastaava. Äkkiseltään löysin yhen myynnissä olevan, kokoa 36 (tuolla sivulla sanotaan et label size 6, street size 8). http://www.stillwhite.co.za/11758-maggie-sottero-size-8
 10. Miten niin se on _törkeää_? Tiedän monia, jotka on budjetin pienuuden takia tilanneet tuolta TBDressiltä tai muista vastaavista ja olleet tyytyväisiä. Kaikkihan ne tehdään Kiinassa, se ero vain että suomalaisesta liikkeestä ostaessa näkee mekon paikan päällä ja voi tukea suomalaista yrittäjää. Tietysti myös se, että jotkut Kiina-sivustot (esim. tuo JenJenhouse) ottavat kuvan isolta muotitalolta ja tekevät mekon kuvan perusteella. TBDressin iltapuvuista en sitä epäile, koska olen nähnyt kolme sieltä tilattua mekkoa, ja kaikki ovat tismalleen samanlaisia kuin kuvissa ja erittäin hyviä. Eli anteeksi nyt sitten kun loukkasin.
 11. Todella hyvä olla hyvissä ajoin! Kattele nyt muutama kuukausi rauhassa eri merkkejä netistä ja käy sovittelukierroksilla, ja sit tammi-helmikuussa pistä puku tilaukseen. Se saapuu sulle kesällä, eli reilua puolta vuotta ennen häitä. Sit jos et tykkää, niin ehit myydä sen pois netissä ja tilata uuden. Ihan samaa rahaa ei välttis saa, mut jos melkein saman sais takas. Ja nyörit on tosiaan aivan mahtavat, ku ne vetää makkarat niin hyvin sileiksi. Olin ihan että mitääääh, miten voin näyttää tässä näin laihalta!
 12. Löysin muuten tuolta linkittämältäsi sivustolta tällaisen lauseen: "Please note that our items are hand-made, and they cannot be 100% exactly like the items in the photos." Ovelasti koittavat sanoa, että puku ei ole juuri samanlainen kuin kuvassa. Toki Leimulinesta tilataan sulle toi Carissa, jos haluat! Minunkaan Jalissaani ei ollut varastossa, mutta sovitin muista Sotteron malleista kokoja 4, 6 ja 8, joten helposti selvisi, että minun kokoni on 6. Lisäksi Sotteron pituus ja korsetin malli istuivat minulle kuin nakutettu, joten tilasin Jalissan kuvan perusteella aika luottavaisin mielin. Toki minäkin hieman kauhistelin, että mitä jos en tykkääkään siitä sitten, mutta kun löysin real brides -sovituskuvia puvusta, niin tiesin, että hyvältä se näyttää ! Tuun tänne sit kertomaan kokemuksia marraskuussa, kun puku saapuu. Jos tosi varman päälle haluaisi pelata, niin kannattaa tilata puku vuotta aiemmin ja jos ei tykkää, niin sit myy sen netissä käytettyjen palstalla ja vielä ehtii ostaa myymälästä tai tilata uuden. Toi Carissa on kyllä aivan upea! Sinuna kyllä uskaltaisin tilata. Ainoa mikä itselleni ei siitä käy, on se että tykkään mekkojen ja paitojen olevan tiukkoja lantionkin kohdalta. Tuo Carissahan levenee alaspäin jo ylhäältä vyötäröstä. Kannattaa sovitella erilaisia hääpukuja ennen kuin tilaa mitään, niin tietää, mistä tykkää ja mistä ei. Tässä muuten Carissasta real brides -sovituskuvia: http://boards.weddingbee.com/topic/help-cant-find-a-sample-maggie-sottero-carissa-dress-to-try-on-anywhere#axzz2c3e7e5ua !
 13. En ole itse kuullut tuosta sivustosta, mutta kopioitahan ne ovat tietysti. Vaikka sovittaisit liikkeessä Maggie Sotteroita, niin Kiina-kopiot ovat aivan erilaisia. Ne on tehty pelkän kuvan perusteella, eikä niissä siis voi olla tismalleen samanlaista muotoa esim. korsetissa ja kupeissa kuin aidossa Sotterossa. Samoin materiaalit voivat olla ihan erit. Joten jos tilaat kopion, niin tilaa sen verran hyvissä ajoin, että ehdit ostaa aidon, jos tulee pettymys (Sotteroissa toimitusaika 5-6 kk). Itse kuitenkin kannatan aidon ostamista:)
 14. Niinpä, minä luotan myös. Ja hän on nähnyt Divinan livenä, joten todennäköisesti tietää, miten sitä saa helposti fiksattua. Kerro sit kun saat Divinan, et millainen fiilis siitä tuli ja miten korjaus onnistui! Mä löysin mun Jalissasta kuvia livenä Weddingbeestä: http://boards.weddingbee.com/topic/any-real-brides-in-maggie-sottero-jalissa#axzz2bwSu7OJa ja oon nyt ihan fiiliksissä, koska noissa kuvissa se näyttää just mun puvulta!!! Suosittelen kaikkia laittamaan oman Maggie Sotteronsa tuonne hakuun, jos on tilaamassa sokkona.
 15. On kyllä ihan hyvä idea! Kuinka pitkä oot? Itse oon sen verran pitkä ja korkojakin tulee, että jäis nilkat näkyviin jos mun kohdalla alettaisiin nostamaan sitä helmaa:) Sovitin Divinaa nelisen kuukautta sitten Leimulinellä.