pylpyrä

Aktiivijäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About pylpyrä

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kihlassa Minä <3 Hän ja päiväys ja vihkisormuksessa Tunne ihanin, päivä ja nimi
 2. Minä halusin ainakin pitää oman kimppuni, vaikka en sitä kuivattanutkaan. Toisaalta myös teimme heittokimpusta sellaisen, että se hajosi kolmeen osaa. Saatiin sitten enempi tulevia morsiammia
 3. Meillä meni kukkiin yht. 180€. Tähän tuli minun kimppuni (hortensia, neilikkaa ja freesiaa), 3x kaasojen kukat ranteeseen, 2x miesten vieheet ja iso pöytäasetelma. Lisäksi vielä itsetehdyt pöytäasetelmat ja heittokimppu mahtuivat tuohon budjettiin.
 4. Me tehtiin itse vieraiden pöytiin asetelmat. Ostettiin ihan vain reilunkaupan ruusuja ja pikkuneilikoita ja sitten oli kaikkea vihreää omalta pihalta. Äitini teki myös heittokimpun minulle. Kahvipöytään tuli sitten liikkeestä isompi kukka-astelma.
 5. Me tehtiin vähän sekä että. Kahdelle perheelle laitettiin vain yksi koko perheelle, vaikka molemmista yksi lapsi asuu omillaan, mutta tuntui vähän turhalta laittaa tälle yhdelle erikseen. Mutta muille oikeastaan laitettiin kokonaan omat. Esim. serkuista kun ei kutsuttu kaikkia, jostain perheestä oli vanhemmat ja oman ikäisimmät serkut.