Cosmoriitta

Aktiivijäsen
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About Cosmoriitta

 • Rank
  Juniori
 1. Siitä tiesin, kun etäsuhteessa ei ollut toista yhtään ikävä, kun olimme erillään. Seksihalut olivat hirveät muulloin, paitsi yhteisinä kotiviikonloppuina. Puoliso halusi lapsia, minä en. Puoliso halusi muuttaa maalle, minä en. Olikohan tää sellainen perinteinen kasvoimme erillemme -tapaus?
 2. Komps! Omat kutsut joka talouteen, niin ei tule epäselvyyksiä ja hääparin näkökulmasta ei-toivottuja vieraita.
 3. Komppi edellisille, eivät nuo minustakaan pahoja mokia ole. Jonkun vanhanaikaisen etiketin vastaan ehkä, mutta tavat muuttuvat.
 4. Hei! Erimenu-sivustolla on tosi paljon erilaisia reseptejä ja tietoa erityisruokavalioista. Suosittelen tutustumaan: http://www.erimenu.fi/ruokaohje/
 5. Suli, sun idea kuulostaa hauskalta ja kiva, että löysit floristin, joka lähtee mielellään sitä toteuttamaan.
 6. ^komppi! Eihän sitä pukua koon perusteella osteta, vaan sulle sopiva. Itse tekeminen on tietenkin hieno homma, jos ja kun osaamista on. Mutta jos ostopukuun päädyt, niin ei niitä kokoja kannata edes katsella, kun koot tosiaan varmasti vaihtelevat mallistoittain.
 7. No tämäpäs hauska idea. Koska mun hääpukuni oli mekko + liivi -kombo, luulen, että voisin ihan helposti mennä se päällä töihin. Jotkut ehkä ihmettelisivät, että miten mulla on mekko, mutta muuten tuskin kukaan edes tajuaisin, että kyseessä on nimenomaan häämemmi. Laitetaanpa harkintaan.
 8. Mulla ei ollut kimppua, enkä sitä yhtään kaivannut. Jotenkin mulla ei hetkeäkään ollut sellainen olo, että kimppu olis pitänyt olla. Ovathan ne kauniita, mutta niin turhia. Kukin tietenkin tavallaan myös tässä asiassa.
 9. Nykypäivänä tällainen ei luvatonta jakoa netissä -maininta kutsun yhteydessä on varmaan ihan järkevä. Kaikki eivät vielä ole kovin sisällä netiketissä ja ajattelemattomuuttaan saattavat jakaa kuvia ei-toivotuille yleisöille.
 10. Helmitiara, toivottavasti olet osannut olla ottamatta liikaa ulkonäköstressiä ja keskittyä kaikkeen ihanaan häiden odotukseen liittyvään. Auttaisko tossa pukuasiassa se ajatus, että lähes kaikille pukua rukataan sopivaksi. Sinä siellä puvun sisällä olet jo sopiva ja puvusta tehdään sulle sopiva. Jostain kohdista joudutaan ehkä ottamaan pukua sisään ja toisessa kohdi höllentämään - se kuuluu asiaan. Jos sulla on syytä pelätä, että laihduttamisesta lähteeä joku pahempi kierre alkuun, niin älä laihduta. Oot varmasti ihana ihan omana itsenäsi!
 11. Komppaan Kaneli87:aa, koska kyseessä on noinkin suuret häät, tuskin yksi jurottaja siellä joukossa niin pahasti erottuu. Jos siis kutsumatta jättäminen loukkaisi äitiäsi kovin ja mies jostain syystä päättäisi saapua paikalle. Aloittaisin tosiaan äidin kanssa juttelusta ja tekisin sen perusteella johtopäätökseni.
 12. Carnation_: mun mielestä tuo on ehdottomasti paras tapa järjestää häät. :-) Järjestäkää juhliinne jotain sellaista ohjelmaa, joka on itsellenne ja vieraille mieleistä. Meillä oli tulishow ja taikuri, yksissä hauskimmissa ja tyylikkäimmissä häissä, missä ikinä olen ollut, oli improteatteria, johon yleisöstä sai halutessaan osallistua. Osallistuminen ei tietenkään ollut pakollista tai pakotettua, vaan ohjelma oli rakennettu niin, että tarvittaessa ammattilaiset olisivat voineet vetää sen keskenään.
 13. Häissä nykyisin yhä harvemmin valkoinen on morsiamen väri. Meidän häissä kirjoitettiin kutsun kylkeen liitettävään ohjelappuun pukeutumisesta "morsian ei todellakaan pukeudu valkoiseen ja vieraat saavat valita juhlavaatteidensa värin ja materiaalin parhaaksi katsomallaan tavalla". Toisaalta, jos sopii olettaa, että perinteisin menoin mennään, niin vieraana välttäisin valkoista ihan vaan morsiamen mielen rauhan takia.
 14. Meilläjuhlien aluksi oli hääparin lyhyt puhe, jossa toivotimme kaikki tervetulleeksi ja nostimme maljat. Tarkasti emme puhetta miettineet etukäteen, vaan listasimme niitä teemoja, joista haluamme puhua. Meillä tuo toimi hyvänä aloituksena juhlassa.