Jump to content
Naimisiin.info

Cosmoriitta

Aktiivijäsen
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

Cosmoriitta's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Siitä tiesin, kun etäsuhteessa ei ollut toista yhtään ikävä, kun olimme erillään. Seksihalut olivat hirveät muulloin, paitsi yhteisinä kotiviikonloppuina. Puoliso halusi lapsia, minä en. Puoliso halusi muuttaa maalle, minä en. Olikohan tää sellainen perinteinen kasvoimme erillemme -tapaus?
 2. Komps! Omat kutsut joka talouteen, niin ei tule epäselvyyksiä ja hääparin näkökulmasta ei-toivottuja vieraita.
 3. Komppi edellisille, eivät nuo minustakaan pahoja mokia ole. Jonkun vanhanaikaisen etiketin vastaan ehkä, mutta tavat muuttuvat.
 4. Hei! Erimenu-sivustolla on tosi paljon erilaisia reseptejä ja tietoa erityisruokavalioista. Suosittelen tutustumaan: http://www.erimenu.fi/ruokaohje/
 5. Suli, sun idea kuulostaa hauskalta ja kiva, että löysit floristin, joka lähtee mielellään sitä toteuttamaan.
 6. No tämäpäs hauska idea. Koska mun hääpukuni oli mekko + liivi -kombo, luulen, että voisin ihan helposti mennä se päällä töihin. Jotkut ehkä ihmettelisivät, että miten mulla on mekko, mutta muuten tuskin kukaan edes tajuaisin, että kyseessä on nimenomaan häämemmi. Laitetaanpa harkintaan.
 7. Mulla ei ollut kimppua, enkä sitä yhtään kaivannut. Jotenkin mulla ei hetkeäkään ollut sellainen olo, että kimppu olis pitänyt olla. Ovathan ne kauniita, mutta niin turhia. Kukin tietenkin tavallaan myös tässä asiassa.
 8. Nykypäivänä tällainen ei luvatonta jakoa netissä -maininta kutsun yhteydessä on varmaan ihan järkevä. Kaikki eivät vielä ole kovin sisällä netiketissä ja ajattelemattomuuttaan saattavat jakaa kuvia ei-toivotuille yleisöille.
 9. Komppaan Kaneli87:aa, koska kyseessä on noinkin suuret häät, tuskin yksi jurottaja siellä joukossa niin pahasti erottuu. Jos siis kutsumatta jättäminen loukkaisi äitiäsi kovin ja mies jostain syystä päättäisi saapua paikalle. Aloittaisin tosiaan äidin kanssa juttelusta ja tekisin sen perusteella johtopäätökseni.
 10. Carnation_: mun mielestä tuo on ehdottomasti paras tapa järjestää häät. :-) Järjestäkää juhliinne jotain sellaista ohjelmaa, joka on itsellenne ja vieraille mieleistä. Meillä oli tulishow ja taikuri, yksissä hauskimmissa ja tyylikkäimmissä häissä, missä ikinä olen ollut, oli improteatteria, johon yleisöstä sai halutessaan osallistua. Osallistuminen ei tietenkään ollut pakollista tai pakotettua, vaan ohjelma oli rakennettu niin, että tarvittaessa ammattilaiset olisivat voineet vetää sen keskenään.
 11. Häissä nykyisin yhä harvemmin valkoinen on morsiamen väri. Meidän häissä kirjoitettiin kutsun kylkeen liitettävään ohjelappuun pukeutumisesta "morsian ei todellakaan pukeudu valkoiseen ja vieraat saavat valita juhlavaatteidensa värin ja materiaalin parhaaksi katsomallaan tavalla". Toisaalta, jos sopii olettaa, että perinteisin menoin mennään, niin vieraana välttäisin valkoista ihan vaan morsiamen mielen rauhan takia.
 12. Meilläjuhlien aluksi oli hääparin lyhyt puhe, jossa toivotimme kaikki tervetulleeksi ja nostimme maljat. Tarkasti emme puhetta miettineet etukäteen, vaan listasimme niitä teemoja, joista haluamme puhua. Meillä tuo toimi hyvänä aloituksena juhlassa.
 13. Koska olen itse sairastanut viime aikoina todella paljon, saattaisin juuri tällä hetkellä vastata noin. Ihan ilman taka-ajatuksia. Ajattelematontahan se toki on, mutta toisaalta jos sairastelu on venynyt, niin mielestäni hirveän inhimillistä.
 14. Pitsie, tuosta allekirjoituksestasi huomaan, että häihisi on vielä aikaa yli vuosi. Jos et ole jutellut kaasosi kanssa pitkään aikaan, ymmärtääköhän hän, että valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa? Mulle ei välttämättä tulisi mieleen, että reilu vuosi ennen h-hetkeä suunniteltaisiin jo kovinkin paljon ja toivottaisiin kaason aktiivista osallistumista, koska omat häät valmisteltiin 4 kuukaudessa ja nyt kaasoilen häissä, joita niitäkin alettiin suunnitella noin puolta vuotta ennen hääpäivää. Kurjaa, jos teillä ystävyys muutenkin on etääntymässä. Toisaalta ethän ota liian henkilökohtaisesti sitä, jos kaasollasi on kovin hektinen vaihe elämässä. Ehkä hän haluaisi pitää tiiviimmin yhteyttä, mutta ei nykyisessä tilanteessaan ehdi/pysty/jaksa? Ehkä sinä voisit kysyä kaasolta syyttelemättä, että missä mennään, sekä yleensä hänen elämässään että häiden suhteen?
×
×
 • Create New...