Jump to content
Naimisiin.info

Edna

Morsian
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Edna

  1. Mulla oli visio yksinkertaisesta puvusta jonka teettäisin. Hemmetinmoinen stressi vaan pukkas siitä, että kuka tekis kaavat ja missä ommeltais ja mistä kankaat jne. Kuitenkin oon selaillut kaikkia mahdollisia sivustoja, josta puvun vois tilatakin ja nyt aamulla törmäsin tähän http://www.vehkomaki.fi/kauppa/product_details.php?p=39 ja luulen että puvun hankinta stressi loppui nyt :) Seuraavaks pitäisi kai lähteä metsäsmään alusvaatteet jotta saa mitat ja ei kun tilaamaan :tender:

  2. Ainahan niitä epäilijöitä ja varoittelijoita riittää... Ekat treffti maaliskuun lopulla 2012, yhteen muutettiin elokuussa 2012 ja kihloihin joulukuussa ja naimisiin elokuussa. Ei ihan hitaimmasta päästä? :) En ole koskaan aikaisemmin edes oikein  ajatellut avioliittoa mutta nyt tuntuu siltä ja eikun menoks :D Itsellle tätä elämää eletään eikä muille. Ei se pidempikään yhdessä oleminen ennen naimisiin menoa takaa ihmissuhteen pysyvyyttä.

  3. Yksi stressin aihe poistui sentäs mielstä eilen, kun sain bändin varattua :) Ajatus siitä, että musapuoli hoidetaan jonkun hikisen mp3-soittolistan kanssa ahdisti jo pirusti :ph34r: Tää hoitui kyllä niin helposti ja mukavasti että mikähän sitte menee pieleen :D Onneks on tuttu poppoo, tiedän mitä saan ja luotan täysillä siihen etteivät vieraatkaan tule pettymään :girl_wink:

  4. Maistraatti on niin lähellä että käydään varmaan täyttämässä paperit suoraa siellä. Aikarajan puitteissa voisi käydä kyllä hetikin. Varasin vihkiajan puhelimitse enkä tuolloin ollut vielä varma nimiasioista. Sen voisi sitten samalla ilmoittaa. Jotenkin en vain tykkää asioida sähköisesti tällaisissa tärkeissä jutuissa. Kun kun ns. livenä hoitanut asiat niin ei ainakaan tarvitse miettiä että onko mennyt perille vai jäänyt bittiavaruuteen :D

  5. Täällä kanssa yksi eiMissäänMissinmitoissaOleva-morsian :) Minulla on muutenkin visio ihan yksinkertaisesta puvusta jo mikäli tämä visio tuteutuu niin se peittää kyllä pahimmat kummut :D Mulla on kompleksi noista käsistä, vaikka joku vois tietty sanoakin ettei nuo nyt pahat ole. Mutta minua vaivaa, joten vaikka kuinka lämmin olisi niin haluan pukuun hihat. En tahdo pilata päivää sillä, että vähän väliä alan miettimään mikä paikka milloinkin on "rumasti" esillä :D

  6. Meille on tulossa pienehköt ja muutenkin aika simppelit häät. Ajateltiin, että rennolla meinigillä voisi tuon pukukoodinkin suhteen mennä kuitenkin niin, ettei vieraat nyt ihan shortseissa ja hawajipaidoissa tule... Miten tämän ilmaisisi? Jos laittaisi esim: juhlallinen mutta rento? Mitenkähän tämä ymmärrettäisiin? Sulholta pyysin, että jos suorat housut ja kauluspaidan laittaisi kuitenkin, koko pukua ei tarvi :)

  7. No ainakin toivoisin että polttarien ajankohta pysyisi yllätyksenä, minulle kun ei koskaan ole järjestetty mitään yllätysjuhlia :D Olen sanonut kavereille etten halua mitään nolausjuttuja. Kaasoni varmaan haluaisi ns. "maksaa potut pottuina" mutta sillon kun hänen polttareitaan aikanaan järkkäsin niin oltiin nuorempiakin jne. Esim. mitään liian pieniä ja tiukkoja vaatteitahan mulle ei päälle laiteta (en ole missimitoissa :) ). Sen sijaan joku hassu/hölmökin asu on ihan ok.

    Toivoisin että polttarit alkaisi heti aamusta. Tuskin onnistuu niin että suoraan sängystä haettaisiin koska olen aina hereillä jo kukon laulun aikaan :D Jotain rentoa ja mukavaa yhdessäoloa hyvällä porukalla. Koska häihin ei minimaalisen budjetin takia pysty kaikkia ystäviä kutsumaan, olisi mukavaa jos haluaisivat tulla polttareihin kuitenkin. :)

×
×
  • Create New...