Jump to content
Naimisiin.info

kesä_2014

Morsian
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

kesä_2014's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. kesä_2014

    Tampere

    Entä onko tuoreita kokemuksia käräjäoikeudesta juhlapaikalle pyydetystä vihkijästä? Hermostuttaa, jos paikalle saapuu joku velvollisuutensa pois alta suorittava pönkkö. Sitten vois ennemmin käväistä ite maistraatissa etukäteen ja rakentaa tilaisuudesta itse muuten juhlavan.
  2. Roxanna, olis kiva kuulla, kuinka teillä meni!
  3. Nostetaapas tätä ketjua... Kuurankuiske, joko löytyi teille sopiva kakku? Me järkätään erikseen kavereille hääbileet ja päädyttiin kans Tilisanssiin. Nyt pitäisi miettiä, mitä sitä oikeastaan haluiskaan. Täytyy lukea tänkin ketjun suosituksia läpi. Täti puhelimessa ainakin kuulosti siltä, että mieluusti neuvottelee meille sopivat vaihtoehdot.
  4. Näin kävi meillekin! Olis tykätty, mutta hintakin oli hulppea.
  5. Kiitos vinkeistä! Mulle kävi niin, että ostin lopulta Etsy.comin kautta ja onnistuin saamaan ihanan, sopivan vintagemekon.
  6. ^ Tsatsiki, linkki ei ainakaan mulla toiminut... Mutta näkemättä pukuakin tulee mieleen, voisko sulhasellakin olla vintage- tai ainakin sitten vintagehenkinen puku, siis 60-luvun tyylinen, jos sellainen on sunkin pukusi? Eli vähän tyköistuvampi jne. Kiitos kaikille Etsy-suosituksista! Löysin sieltä mekon! <3 Se ei ole hääpuku, vaan 60-lukuinen hennon vaaleanpunainen brokadimekko, joka on just mun näköiseni. Mietin, uskallanko tilata rämäyttää niin nopeasti, mutta se vaikutti niin juuri mulle sopivalta ja sitä sitten olikin. Lihoa ei kyllä sais nyt yhtään. Nyt pitäis vaan löytää mekkoon sopiva bolero tai jakku. Etsyssä oli paljon valmiita settejäkin, mutta ei mitään niin sopivaa kuin tämä mekko. Selailu siis jatkuu...
  7. Päätettiin tuossa juuri aika yllättäen järjestää häät seuraavana kesänä, päädyin varsinaisen häähysterian valtaan ja ostin eilen puvun verkkokaupasta: aikaa häihin vielä vuosi ja pari kuukautta päälle.
  8. Kuulostaa hyvältä! Kun on niin paljon kehuttu, vois kyllä Tilisanssiin päätyä. Olen vähän kuullut juttua, että kaikki Kangasalan pitopalvelut eivät ole niin kovin, eh, korkeatasoisia. Ps. Krissuli, me ollaan aika ajoissa liikkeellä, mutta voisin sulle laittaa yksityisviestiä myöhemmin, kun alkaa varailu olla ajankohtaista.
  9. Laitanpa tännekin viestiä vielä: onko kellään kokemusta vintage-pukuja myyvästä verkkokaupasta, http://vintageous.com? Jännittää muakin ostaa verkkokaupasta, mutta täytynee uskaltaa, kun vintage olis niin mun juttu. Eikähän tuo kovin kalliiksi tulisi vähän trimmata pukua ompelijalla, jos mitat suurinpiirtein täsmäävät.
  10. Onko joku ollut häissä Suoraman työväentalolla? Olis kiva kuulla plussia ja miinuksia! Meidän pirtaan talo vois sopia, kun etsitään mieluummin sellaista nuhjuisenperinteisen kotoisaa, vähän edullisempaa paikkaa, jossa sais olla tilaa bändille ja vähän pihaakin, jossa kirmata.
  11. kesä_2014

    Kangasalan pirtti

    Kiitos tiedosta! Muutenkin arveluttaa, kun vaikuttaa aika kalliilta...
  12. Onko kellään kokemusta vintage-pukuja myyvästä verkkokaupasta, http://vintageous.com?
  13. Perjantaina. Ollaan oltu kihloissa reilut pari vuotta ja hieman yli vuosi olisi aikaa suunnitella, ajatuksena on pitää häät alkukesästä 2012.
  14. Mä olen ihan untuvikko vielä näissä järjestelyasioissa , joten ei oikein ole vielä kuvaa pitopalveluiden hintatasosta. Onko Tilisanssi mielestänne ihan kohtuullisen hintainen? Kehuja ainakin saanut tosi paljon!
×
×
  • Create New...