BrideToBe1

Morsian
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About BrideToBe1

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Etelä-Karjala

Recent Profile Visitors

479 profile views
 1. Mielestäni tuo edustamasi ajattelutapa "homot eivät ole huonompia vaan ihan yhtä arvokkaita kuin kaikki muutkin (paitsi seksi on hyi hyi)" on vastenmielistä ja puhtaasti kaksinaismoralistista p*skaa. Toisen ihmisen näkeminen tasavertaisena ja yhtä hyvänä ihmisenä kuin muutkin edellyttää juurikin tuon kultaisen säännön noudattamista: "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille." (Matt. 7:12). Kerroit, että homous ei ole valinta. Se on aivan totta. Valinta ei ole myöskään se, että moni ihminen ei halua jäädä tai olla yksin. Tämän palstan olemassaolo ja suosio jo itsessään kertoo kuinka ihana, iloinen ja ihmistä syvästi koskettava asia parisuhde ja toiseen sitoutuminen on. Seksi on yksi parisuhteen monista iloista, joka kauniilla tavalla lujittaa ja lähentää paria entisestään toisiinsa. Kuinka ulkokultaista ja loukkaavaa siis onkaan, että tulet nimenomaan tälle palstalle valistamaan synnistä ja tuomiosta. Jos todella näkisit homot yhtä arvokkaina kuin muut, niin toivoisit heille vilpittömästi samoja, iloa ja nautintoa tuottavia asioita, kuin itsellesikin (ja muille heteroille tietenkin). Synti on jotakin sellaista mikä erottaa ihmisen Jumalasta. Rakkaus ei koskaan erota, se yhdistää. En siis saanut ajatusmaailmaani selvitettyä vaikka yritin, ja ihan oikeasti ja vilpittömästi yritin hyvällä. Olen todella pahoillani että loukkasin sinua ja ilmeisesti montaa muutakin. En missään nimessä tarkoittanut pahaa. Minä näen jokaisen ihmisen yhtä arvokkaana ja toivon että jokainen ihminen on onnellinen, saa rakastaa ja saa rakkautta. Myös seksiä, koska se kuuluu rakkauteen. En ala selittelemään kantaani enempää kun en ilmeisesti saa ajatusmaailmaani puettua fiksusti sanoiksi niin että sen pystyisi ymmärtämään niinkuin se on tarkoitettu. Ja kuten sanoin halusin sanoa mielipiteeni vain sen takia kun luin tältä palstalta erittäin loukkaavia kommentteja uskovia ihmisiä kohtaan,. Toivottavasti edes joku ymmärsi tekstini kannustavana niinkuin se on tarkoitettu. Eli kaikki uskovaiset eivät ajattele että homot olisivat millään lailla huonompia tai erilaisia ihmisinä kuin minä tai sinä tai kukaan muukaan. En minä ainakaan vaikka sinä niin halusit tekstini tulkita. Tämä taitaa olla vaan niin herkkä aihe että positiiviseksi tarkoitetut tekstitkin otetaan loukkauksena. Vai onko väärin uskoa Jumalaan ja Raamatun teksteihin ja ajatella että kaikki ovat samalla viivalla? Ps. vilpitön anteeksipyyntöni kaikille tämän palstan lukijoille
 2. Mä luotan ainakin Pirjoon 100% on se vaan niin ammattitaitoinen, ja uskon että säkin voit luottaa! Pirjo osaa tosi taitavasti nähdä mikä puku sopii millekkin kropalle ja myös voiko pukua muokata niin että se istuu hyvin. Ja onhan Sotterot jo itsestään niin hyvin istuvia ja imartelevia pukuja. Vitsit oon ihan innoissani sun puolesta lumikkih89 kun sulle tulee niin kaunis puku!
 3. En haluisi missään nimessä loutata tällä tekstillä ketään, haluan vain vähän avata ainakin joidenkin uskovaisten ajattelutapaa nyt kun siitä on ollut tässä ketjussa puhe. Tuli paha mieli kun luin tätä palstaa, varsinkin yhdestä kommentista joka koski uskovaisia. Vaikka joukossa on muutama mätä omena ei se silti tarkoita sitä että kaikki uskovaiset olisivat pahoja ja suvaitsemattomia. Aivan niinkuin tekin sanotte että homous tai lesbous ei ole valinta ei uskokaan ole minulle valinta. En minä voi valita olla uskomatta Jumalaan niinkuin ei homokaan voi valita olla pitämättä samasta sukupuolesta. Ainakin minun suvussani lähes kaikki ovat uskovaisia ja kukaan meistä ei tuomitse homoutta. Koska olen uskossa, uskon että homoseksi on syntiä. MUTTA niin on myös todella todella moni muu asia tässä maailmassa. MYÖS jotkun asiat mitä itsekkin teen. Homoseksi on siis yksi synti muiden syntien joukossa. Eikä kukaan ihminen voi tuomita toista ihmistä, Jumala on AINUT joka voi tuomita. Tutustuin kaverini kautta homoon jonkun aikaa sitten johon suorastaan ihastuin. Hän on juuri tismalleen sellainen ihminen jossa minun mielestäni ei ole ainuttakaan epämiellyttävää piirrettä. Jaksaisin olla hänen seurassaan aina. Hän on akateeminen ihminen jolla on mielipide kaikesta ja joka jaksaa sivistyneesti väitellä myöskin aivan kaikesta. Ai että miten nautinkaan keskusteluista hänen kanssaan. Odotan aina kun tämä kaveri jonka kautta tutustuin tuohon mieheen pitää jtn kutsuja että taas tapaisin tämän "sielunkumppanini". En pidä häntä tai ketään muutakaan homoseksuaalia honompana tai vähempiarvoisempana kuin minä tai kukaan muukaan ihminen. Päinvastoin, hän on aivan yhtä arvokas ja hyvä kuin kuka tahansa meistä. Tiedostan että hän tekee syntiä, mutta niin tekee kaikki muutkin ihmiset. En pidä siitä mitä hän tekee, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa ettenkö pitäisi hänestä ihmisenä. En pidä kaikista homoseksuaaleista joita olen elämäni aikana tavannut, mutta en pidä myöskaan kaikista heteroseksuaaleista joita olen elämäni aikana tavannut. Vaikka en pidä jostain tapaamastani ihmisestä, en silti kohtele häntä huonosti tai pidä häntä huonompana kuin itse olen. Joitan toisten ihmisten valintoja voin pitää huonompana kuin omiani, tokihan jokainen valitsee tehdän niinkuin omasta mielestään on paras. Eikö? Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan ja rakasta lähimmäistäsi.
 4. Tosi ihana idea! Uskon että vieraat varsinkin lapset tykkää ihan varmasti! Mä olisin ainakin ihan fiiliksissä jos olisin vieraana häissä missä on jätskibuffee! Sit jos järjestätte vielä niin että ne hääkarkitkin tulee siihen samaan niinkuin spice icessa! Voi että suklaajätskiä ja murskattua kismettiä. Nyt alkaa mielikuvitus lentää ja kuola valua Kannattaa muistaa sitten myös laktoosittomat sun muut allergiset!
 5. Moikka! Oletko sovittanut noita pukuja vai tilaatko ns. sokkona? Primrose on yksi munkin suosikki mutta lopulta päädyinkin ihan toiseen pukuun. Minua valinnassa auttoi kovasti youtube videot sekä googlesta löydettävät kuvat jossa puvut on oikeiden ihmisten päällä. Kannattaa vielä käydä katsomassa youtubesta Maggie Sotteron runway videot missä noita pukuja esitellään. Esim juuri tuo Primrose on sillä toisiksi uusimmalla videolla. Olisko se ollut joku Maggie Sottero fall 2013? Skylar on myös tosi kaunis puku, sitä sovitin mutta ei kuitenkaan ollut sellainen mitä etsin.
 6. Heippa! Onko kellään tietoa mistä saa ostettua tuollaista helmiäiskartonkia? Olen löytänyt ainoastaan valmiiksi taiteltuja helmiäiskortteja. Tarviisin kuitenkin isompia paloja jotta voi tehdä tuollaisen taskun hääinfolle siihen korttiin! Niin ja siis väri valkoinen tai ainakin sinnepäin.. Kaikki vinkit otetaan vastaan!
 7. Olen tässä nyt aikani miettinyt tuota lahja juttua. Ajattelin että lahjat saisi kuitattua sillä että kutsussa toivotaan lahjaksi sitä, että vieraat ostavat itselleen majoituksen hääpaikan vierestä jotta pystyvät jäämään juhlimaan kanssamme myöhään yöhön. Majoitukset maksavat paljon kun mukaan otetaan vielä kampaajat ja vaatteet ja matkat sun muut niin ei olisi ainakaan rahasta kellään kiinni se juhlimaan jääminen kun ainakin se lahja jää pois.
 8. Vielä odottelen jos joku voisi vieraan näkökulmasta asiaan sanoa mielipiteen!
 9. Laitoin tuonne vielä tuon paikan jos joku haluaa käydä katsomassa. Syy miksi tätä kysyn on se että nykyään on niin paljon ravintolahäitä että mua on alkanut mietityttämään onko se sitten myös vieraille mukavampi vaihtoehto? Edelleen painotan että haluan vieraiden viihtyvän kaikista parhaiten ja haluan paikan olevan sen mukainen. Minulle ei ole niin väliä joudunko "raatamaan" paikan sisustuksen ja ruokien eteen vai maksanko paljon valmiista ja hulppeista puitteista.
 10. En ainakaan löytänyt tälläistä ketjua mistään. Yritän kovasti miettiä kumpi olisi parempi hääpaikaksi ravintola vaiko seurojentalo, ja haluaisin että valinta miellyttää vieraita eniten. Suurin ero näissä taitaa olla juurikin se alkoholi. Ravintolassa on aika mahdotonta tarjota suuria määriä alkoholia koska se on niin kallista. Lisäksi koska seurojen talo on muuten niin edullinen sinne pystyy tilaamaan vielä jonkun kivan ohjelmanumeron jne.. Eli jos olisit HÄÄVIERAS, millaisista häistä nauttisit kaikista eniten? Haittaako sinua jos joudut itse kustantamaan juomasi? Perustele vastauksesi A ) Upea ravintola, puitteet ympäristö ym. erittäin kaunista. Pyöreät pöydät, tuolihuput, hieno maisema, iso terassi.. Ruokaviinien lisäksi ei alkoholitarjoilua joten juomiset on kustannettava itse. Jatkopaikkana kiva mökki jossa saunomismahdollisuus. B ) Kauniiksi sisustettu seurojentalo, itse tehty ruoka (kokki apuna joten voinen sanoa että hyvä ruoka) Ilmainen drinkkibaari ja joku kiva ohjelmanumero illalla (esim. showbartenders), mahdollisesti joku bändi. C) Joku muu?
 11. Tarviisin vinkkejä mistä löytää tuolihuppuja. Kaikki paikat mistä saa ostettua niin tänne vaan niin pääsen vertailemaan hintoja. Ja tietysti että muutkin pääseväet vertailemaan! Kaksi paikkaa olen tähän mennessä löytänyt toisessa niitä vuokrattiin 4e/kpl ja sit now and forever netti sivusto. Katsoin kyllä hääkirppiksen läpi, mutta en löytänyt sieltä mieleisiä joita olisi ollut tarvittava määrä. Kiitos jo etukäteen avusta! )
 12. Minun mielestä häämatkaa varten voi hyvin pyytää rahaa. Se on erittäin arvokas muisto joka säilyy aina! Parempi muisto sen kuin joku tavara joka lojuu kaapinpohjalla! Eli ihan huoletta voitte häämatkaa varten pyytää rahaa. Eipä siinä mitään jos ne vieraat edes tulisivat sitten ilman lahjoja, mutta kun se lahja aina annetaan vaikka sanoisi että älkää tuoko. Sitten valitsen mielummin rahan kuin tavaran josta minulle tulee vain vaivaa kun joudun sen hävittämään. Jos oltaisiin edes häämatkalle lähdössä niin sitten voisin harkita pyytäväni rahaa, mutta sinne ei lähdetä liian pienen lapsen kanssa tai niin että hänet täytyy jättää kotiin. Rahat menisivät oman kodin säästöön. Kavereilta en muuten missään nimessä halua rahaa ottaa, se on poikkeus. Se tuntuisi epämiellyttävältä että kaveri antaa rahaa. Joskaan taas en ajattele samoin toisin päin. Minulle ei ole ongelma antaa kaverilla rahaa häälahjaksi. Paras lahja on sellainen joka on mieluinen saajalle, eli yleensä toivottu lahja! Minäkin olisin kiinnostunut tietämään onko olemassa joku oikea etiketti annetun rahan suuruudesta. Itse tuolla mainitsinkin sen millä periaatteella meillä häälahjat annetaan, mutta se tuskin on oikeasti etiketti.
 13. Täällä olis yksi tyhmä kysymys! Kun siis päiväjuhliin ja iltajuhliin on erilaiset asut niin missä menee iltajuhlien ja päiväjuhlien raja? Jotain luin että klo 18.00. Tarkoittaako tämä siis sitä että kaikki juhlat jotka alkavat ennen kuutta ovat päiväjuhlia vaikka juhlat jatkuisivat yöhön/aamuun niinkuin häissä on tapana? Siis onko juhlilla pukeutumisen kannalta eroa jos vihkiminen on esim klo 13.00 ja syödään ruoka ja kakut ja sitten kotiin. Ei bailaamista siis. Verrattuna häihin jossa vihkiminen vaikka klo 16.00 tai 17.00 ja bailataan koko yö? Tai jos vihkiminen on klo 13.00 ja silti jatketaan koko ilta / yö. Onko se raja niin yksi selitteinen että kaikki ennen kuutta alkavat juhlat ovat aina päivä juhlia ja kuudelta tai jälkeen alkavat juhlat ovat iltajuhlia ja pukeutuminen siis tämän mukaan? Sivistäkää tyhmää kiitos! Muoks. Niin ja minustakin on vieraita kohtaan kohteliasta jos on pukukoodi (vaikken tuota aikarajaa ymmärräkkään) koska minä ainakin tunnen itseni tosi typeräksi juhlissa jossa olen selvästi ali- tai ylipukeutunut. Myös minua säälittää ne ihmiset jotka tulevat farkuissa verkkareissa hienoihin juhliin. Isoäitini 80-syntymäpäivillä yksi vieraista tuli juuri farkuissa lenkkareissa ja ikivanhassa kulahtaneessa t-paidassa. Muilla oli parhaat päällä, oli kyseessä isot ja hienot juhlat. Kyseistä sukulaista en ollut koskaan aijemmin nähnyt ja ensivaikutelma oli ainakin huono, tuli mieleen ettei miehellä ole mitään kunnioitusta isoäitiäni tai juhlia kohtaan. Harmillista oli vielä ettei tuo vieras tuntunut edes itse ymmärtävän minkä virheen oli tehnyt. Jos itse erehtyisin tulemaan hienoihin juhliin tuollaisissa vaatteissa pyytäisin edes anteeksi.
 14. Joo oon mä lukenut aika paljon noita ketjuja. Tuntuu vaan hassulta kun mikään ratkaisu ei ole hyvä vaikka onkin lahjoista kyse. En halua pyytää rahaa, enkä halua että tulee turhia tavaroita jotka lentää sitten roskiin/kirppikselle. Ja niitähän tulee jos ei sitten sano että mielummin rahaa. Ja kuten tuolla jo totesinkin niin ei lahjoja ei oikein toimi meidän suvussa. Olispa kiva jos sais kaikki 100 - 150vierasta (riippuen paljonko vieraita kutsutaan) paikalle ilman että kukaan tajuaa että on häät, mutta kuitenkin niin että kaikki olis juhlatuulella ja myöskin juhlatamineisssa.