Jump to content
Naimisiin.info

Keijunmekkonen

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Keijunmekkonen kaikki viestit

  1. Keijunmekkonen

    Kirkon koristelu?

    Meille kirkkoon tulee gladioluksen oksat penkinpäätyihin ja sitten alttarille kummallekin puolelle maljakot joissa gladioluksia. Tarkoitus olisi saada sellainen gladioluskuja aikaiseksi Kaasot ne nopeasti nappaavat matkaansa toimituksen päätteeksi ja vievät juhlapaikalle ne mennessään.
  2. Minä aloitin kukkien kasvattamisen jo kevättalvella (meillä jo heinäkuussa häät). Laitoin ruukkuihin sisälle liljoja ja gladioluksia, tällä hetkellä ne ovat jo hyvällä mallillaan Aikomus olisi koristella gladioluksilla kirkkoa, sekä myös juhlapaikalle niitä liljojen ohella. Meille tulee juhlapaikalle myös teltta ym. ulkotilaa, joten koristelemme samoilla kukilla ulkotilojakin. Kirkon penkin päätyihin tulee yhdet gladioluksen oksat. Koska penkit ovat sellaiset umpinaiset, ettei saa rusetilla tms. sidottua kukkaa, kävimme testaamassa homman kaksipuolisella teipillä johon ensin on kukat kiinnitetty, toimii hyvin!!! Yes Teippi on siis jotain muuta kuin tiimarin teippiä, mies jossain autohommissa on sitä käyttänyt. Rahallinen säästö on huomattava, sen lisäksi että on ihan mielettömän kiehtovaa seurata niiden kasvamista! Minulla on loput sipulit ja mukulat tuolla myynnissä, vielä ennättää loppukesän ja syksyn häihin kasvattaa, laittele viestiä jos olet kiinnostunut! Taimiakin pikkasen jää, mutta niiden postitus voi olla vaikeaa.
  3. Voi ei!! Suututtaa sun puolestasi, ja tietty miehesikin :/ Kylläpä voikin miehet olla ajattelemattomia. Täytyykin tämä ottaa miehen kanssa puheeksi, kun meilläkin on pari reissun tynkää ennen hääviikonloppua.
×
×
  • Create New...