Jump to content
Naimisiin.info

Janika-81

Jäsen
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

About Janika-81

 • Birthday 05/25/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://janikahoo.vuodatus.net
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Janika-81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Jadella: Mietin kynsisalonkia yhtenä vaihtoehtona jos saisin kampauksen yhdeltä kaverilta, hän on kampaaja ammatiltaan. Kynsisalonki vaikutti nettisivujen perusteella hyvältä paikalta. Harmi kun kaikilla ei ole nettisivuja niin ei voi kaikkea vertailua tehdä netissä.
 2. Meillä tulee pöytään koivun oksia, jotka on maalattu hopeaspraylla hopeiksi. Sinne sekaan tulee paljon tuikkuja (tietysti niin ettei satu mitään räjähtävää tulipaloa) ja täältä sain idean laittaa sekaan vielä joitain "kristalleja". Siis Tiimariin! Onko kenelläkään ideaa, mistä saisi halvalla vanua, mikä toimisi lumena sisätiloissa? Töistä saan jonkun verran joulukoristeita lainaksi, mitä siellä on jouluna käytetty. Ikkunoihin meille tulee styroksipalloista kasattuja verhoja. Siis siimaan pujotellaan styroksipalloja ikään kuin lumipalloiksi/-hiutaleiksi. Tila on aika iso ja pallot pieniä että niitä voi ajatella kummaksi vaan. Siinä onkin askarteleminen, kun tilattuna on 500 styroksipalloa ;D
 3. Varasin ajan KauneusFriikki BUMEsta Kempeleestä. Palvelu tuntui ihan OKlta (puhelimessa). Miinus on vaan että sieltä ei saa meikkiä enää. En ole kyllä varma onko sieltä ikuna saanutkaan mutta jotenkin olin sellaisessa käsityksessä että siellä on myös meikkiin mahdollisuus. Olisi kiva kuitenkin löytää paikka jossa saisi meikin samasta paikasta, onko ehdotuksia? Kempeleestä tai Oulusta. KIITOS jo etukäteen vinkeistä. Netti on tosi hyvä apuväline etsimiseen mutta luulempa että täältä saa ihan kokemuksiakin!
 4. Täällä ollaan järjestämässä häitä helmi- maaliskuussa 2008. Vielä ei ole varattu mitään, hääpaikkaa etsitään ja toivottavasti löydetään. Vieraita on noin 120 ja tarjottavat hoidetaan itse.
×
×
 • Create New...