Jump to content
Naimisiin.info

Mintsu

Rouva
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

About Mintsu

 • Birthday 05/26/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Mintsu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Minä voin myös erittäin lämpimästi suositella täällä jo mainittua Juha Rätyä (yhteystiedot: http://www.jr-studio.com ) Meille hän kuvasi hiljattain pidetyt ristiäiset. Ennen tilaisuutta otettiin potrettikuvia ajan kanssa ja tämän jälkeen hän jäi myös kuvaamaan itse tilaisuuteen. Saimme kaikki kuvat cd:llä joita oli todella paljon, ja osaa hän myös oli muokannut tosi kivasti erilaisin efektein. Hinta oli myös mielestämme hyvin edullinen - varsinkin kun näki kuinka paljon vaivaa hän oli kuvien eteen selvästikin nähnyt. Paperikuviksi Juha teetti valitsemamme kuvat ja hienoja tuli. Plussaa myös se että Juha on uskomattoman hyvä tyyppi ja yhteydenpito hoitui erittäin sujuvasti sekä sähköpostitse ja puhelimitse!
 2. Tietoja kaivataan tästä puvusta!! Kenen valmistajan voisi olla? Olen tämän kuvan täältä joskus ottanut talteen.
 3. Oli. Salaatteja ja patonkia pääasiassa.
 4. Häämatkaan ja uuden oman asuntomme sisustukseen.
 5. Me katsoimme vain toisiamme. Eipä tullut mieleen edes katsoa pappiin..
 6. Hyvin sujui. Laahusta käytinkin oikeastaan vain kirkossa ja valokuvaajalla ollessamme.
 7. Lisbetti08: Olisikohan tästä apua: Pore Minimizer T-Zone Shine Control Multi-tasking oil-free gel controls oil and shine all day. Mattes the T-zone area; reduces the look of pores. Leaves a velvety-soft natural finish, under or over makeup.
 8. Minäkin voisin vähän kertoilla kokemuksia tuosta Vichyn Normadermistä. Minulla on sekaiho, pintakuiva, mutta T-alueelta kuitenkin rasvoittuva ja epäpuhdas. Kokeilin kolmen viikon Normederm hoitokuuria epäpuhtaalle iholle ja se todellakin aiheutti aluksi muutaman todella kipeän paukaman leuan alueelle. Nyt olen ottanut käyttöön myös Normaderm puhdistusgeelin, kasvoveden, päivä- ja yövoiteen ja täytyy sanoa, että noista tuotteista en enää pois vaihda! Iho on ihanan pehmeä ja uusia näppyjä on tullut enää tyyliin vain pari viikossa. Ihohuokosetkin tuntuvat pienentyneen. Siis kertakaikkiaan aivan loisto sarja! En tiedä miten toimii varsinaiselle akne-iholle ja varmaan aika yksilöllistä miten aineet vaikuttavat. Minulle kuitenkin toimi ja suosittelen kokeilemaan! Kannattaa käydä tutustumassa täällä jos ei vielä ole käynyt: http://www.normaderm.fi/
 9. Kiitos Minttunen hyvästä reseptistä Vaikuttavat aika hyviltä, joten taidan leipoa häihimme
 10. Eli siis millä tavalla kiharoista saa kaikkein kestävimmät? Onko paras konsti käyttää rautaa, lämpörullia, tavallisia rullia vai jotain muuta kikkaa vai sekaisin näitä?
 11. Tietäiskö joku et voiko onnenkenkä-pikkuleipiä pakastaa, vaikka ne on kastettu suklaaseen? Entä tietäskö joku sellasta hyvää suklaista taikinareseptiä, josta onnistus ottaa muoteilla hyvin. Vähän niinkö jotain piparkakkutaikinan tapaista, muttei ihan kuiteskaan..
 12. Löytyskö lisää kuvia tienvarsikylteistä?
×
×
 • Create New...