Mintsu

Rouva
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mintsu

 1. Eli siis millä tavalla kiharoista saa kaikkein kestävimmät? Onko paras konsti käyttää rautaa, lämpörullia, tavallisia rullia vai jotain muuta kikkaa vai sekaisin näitä?
 2. Minä voin myös erittäin lämpimästi suositella täällä jo mainittua Juha Rätyä (yhteystiedot: http://www.jr-studio.com ) Meille hän kuvasi hiljattain pidetyt ristiäiset. Ennen tilaisuutta otettiin potrettikuvia ajan kanssa ja tämän jälkeen hän jäi myös kuvaamaan itse tilaisuuteen. Saimme kaikki kuvat cd:llä joita oli todella paljon, ja osaa hän myös oli muokannut tosi kivasti erilaisin efektein. Hinta oli myös mielestämme hyvin edullinen - varsinkin kun näki kuinka paljon vaivaa hän oli kuvien eteen selvästikin nähnyt. Paperikuviksi Juha teetti valitsemamme kuvat ja hienoja tuli. Plussaa myös se että Juha on uskomattoman hyvä tyyppi ja yhteydenpito hoitui erittäin sujuvasti sekä sähköpostitse ja puhelimitse!
 3. Tietoja kaivataan tästä puvusta!! Kenen valmistajan voisi olla? Olen tämän kuvan täältä joskus ottanut talteen.
 4. Oli. Salaatteja ja patonkia pääasiassa.
 5. Häämatkaan ja uuden oman asuntomme sisustukseen.
 6. Me katsoimme vain toisiamme. Eipä tullut mieleen edes katsoa pappiin..
 7. Hyvin sujui. Laahusta käytinkin oikeastaan vain kirkossa ja valokuvaajalla ollessamme.
 8. Äidin tekemä pieni ryijy.
 9. Kortilla ja lahjalla.
 10. Lisbetti08: Olisikohan tästä apua: Pore Minimizer T-Zone Shine Control Multi-tasking oil-free gel controls oil and shine all day. Mattes the T-zone area; reduces the look of pores. Leaves a velvety-soft natural finish, under or over makeup.
 11. Minäkin voisin vähän kertoilla kokemuksia tuosta Vichyn Normadermistä. Minulla on sekaiho, pintakuiva, mutta T-alueelta kuitenkin rasvoittuva ja epäpuhdas. Kokeilin kolmen viikon Normederm hoitokuuria epäpuhtaalle iholle ja se todellakin aiheutti aluksi muutaman todella kipeän paukaman leuan alueelle. Nyt olen ottanut käyttöön myös Normaderm puhdistusgeelin, kasvoveden, päivä- ja yövoiteen ja täytyy sanoa, että noista tuotteista en enää pois vaihda! Iho on ihanan pehmeä ja uusia näppyjä on tullut enää tyyliin vain pari viikossa. Ihohuokosetkin tuntuvat pienentyneen. Siis kertakaikkiaan aivan loisto sarja! En tiedä miten toimii varsinaiselle akne-iholle ja varmaan aika yksilöllistä miten aineet vaikuttavat. Minulle kuitenkin toimi ja suosittelen kokeilemaan! Kannattaa käydä tutustumassa täällä jos ei vielä ole käynyt: http://www.normaderm.fi/
 12. Kiitos Minttunen hyvästä reseptistä Vaikuttavat aika hyviltä, joten taidan leipoa häihimme
 13. Tietäiskö joku et voiko onnenkenkä-pikkuleipiä pakastaa, vaikka ne on kastettu suklaaseen? Entä tietäskö joku sellasta hyvää suklaista taikinareseptiä, josta onnistus ottaa muoteilla hyvin. Vähän niinkö jotain piparkakkutaikinan tapaista, muttei ihan kuiteskaan..
 14. Löytyskö lisää kuvia tienvarsikylteistä?
 15. Meidätkin vihkii Anna-Mari Heikkinen, eikä ole meille kummallekaan ennestään tuttu. Kuinka aikaisin olette olleet henkilökohtaisesti yhteydessä pappiin? Seurakunnasta sanottiin, että voi olla vaikka heti, mutta onkohan vielä liian aikaista? Ja mistä asioista olette tämän ensimmäisen yhteydenoton yhetydessä keskustelleet?
 16. Valaiskaapa vahan minua.. eli kun kuulumme Tuomiokirkkoseurakuntaan, mutta meidat vihitaan Oulujoen kirkossa, niin kummasta seurakunnasta meille tulisi pappi automaattisesti, Tuomiokirkko vai Oulujoen?
 17. Me nyt sitten varattiin haamtka Nizzaan, ihanaa :-X Ja paikka kuulostaa todella romanttiselta! Onko muita Nizzaan matkaajia kesalla '05?
 18. Vaihdettiin haamatka Nizzaan :-X Lahdetaan sinne koska paikka on romanttinen ja siina yhdistyy ranta- ja kaupunkiloma sopivassa suhteessa
 19. Me varattiin häämatka Varnan Kultahietikolle Bulgariaan. Hinta ei todellakaan päätä huimaa, ja lisäksi aikataulukin natsaa juuri sopivasti meille
 20. Nosto Ollaan suunnittelemassa häämatkaa Nizzaan ja lisää kokemuksia kaivattaisiin
 21. Me haluttas lähtee sunnuntai-iltana tai viimeistään maanantaina. Olis tylsää palata vaan kotiin. Ja muutenkin kun ei ole tietoa siitä, että mikä on elämäntilanne tuolloin, saako esim. töistä kovin paljoa lomaa jos työsuhde on vasta alkanut yms yms. Mut ei sillä ois kait niin väliä, jos ois muutenkin vapaata (ei töitä). Ja jos kauemmas lähtee, niin onhan se mukava hieman levätä ja rauhoittua häiden jälkeen