Aoife

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Aoife

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mulle toinen kerta, miehelle ensimmäinen. Naimisiin salaa NYC:ssä Maaliskuussa ja pienet juhlat kesällä Suomessa
 2. Tulin palstalle etsimään mietteitä seuraavasta asiasta mutten vastausta äkkiseltään löytänyt joten aloitan uuden topicin. Eli miten olette saaneet järjestettyä häät jotka tyydyttävät molempia? Itselläni on tilanne jossa ensimmäisistäkään häistä ei ole montakaan vuotta, ja vaikka läheiseni tietävät ja ymärtävät eron syyt, silti tuntuu hassulta kutsua heidät "taas Vekkuliinan häihin". Mies taas ei ole ollut aikaisemmin naimisissa, ja toisaalta en tahdo häneltä pois mitään. Ja tiedän hänen toivovan perinteisempiä häitä kuin allekirjoittaneet ehdottama Las Vegasiin karkaaminen Edelliset häät olivatkin todellinen kermakakku-kirkkohäät--juhlat kartanon pihalla-extravaganza, enkä todellakaan halua samanlaisia uudestaan. Miten olette saaneet järjestettyä häät jotka vastaavat molempien toiveita?
 3. Olikohan joku ennakkoaavistus, että jo ekalla kierroksella kieltäydyin ko. lauseesta ja valitsimme sitten myötä ja vastoinkäymisissä.. Vaikke eipä tuokaan paikkaansa pitänyt Edit: Niin ja Vieras, se liitto nyt kestää sen minkä on kestääkseen. Se että erotilastot ottaa huumorilla ei mielestäni meinaa etteikö Neferty uskoisi liiton kestävän, ja toivoisi sitä. Sitä nyt vaan on mahdoton tietää etukäteen ja turha kai sitä on itkeäkään
 4. Siis aivan järkyttäviä!! :o KAIKKI!! Hyi hel**tti sanon minä! Jotain makua pliis ihmiset (nää julkimot siis).. Onko pakko olla mautoin vain koska on rikas? Ainoa ihan ok oli Gwen Stefanin sormus..Vaikka sekin turhan iso.. Muut on siis kuin pääsiäsimunasta revittyjä.. Jak! Edit: Kate Hudsonin sormus on myös kaunis.. Mikäli on "normaalin kokoinen" eikä tuollainen jäävuori niinkuin nämä muut!
 5. Häiden jälkeisenä päivänä lähdemme Pärnusta ja ajamme ensin Latviaan ja Liettuaan..Käydään ainakin Jurmalassa ja Palangassa, myös Cesis on upea paikka, mutta sen me olemme jo nähneet eli saapi nährä.. Tämä on siis meidän ns. 1st honeymoon, ja se "OIKEA" häämatka me tehdään vasta ensi keväänä, jolloin lähdemme rinkkojen kanssa saarihyppelemään Kreikkaan..
 6. Meille tulee joko.. Mun sormus: Missä ikinä oletkin 20.8.2005, Pessin sormus: olen kanssasi 20.8.2005 tai pessi 20.8.2005 Pärnu ja Illuusia 20.8.2005 Pärnu.. Tänään saan teitää kummat laittoivat kun haetaan sormukset.. Moelmmat kelpaa mulle ihan yhtä hyvin. ei kauheesti väliä..
 7. Kopsaan meitin menun suoraan tarjouksesta, siksi siis englanniksi.. Suomennettu versio löytyy päikystä! MENU Hors d´Oevure I Pike Perch Terrine with Grayfish Tail on the Bed of Green Salad Hors d´Oevure I Gratineted Goatcheese served with Tomatoo-Onion Salsa and Extra Virgin Olive Oil Main course Beef de Rossini served with Roasted Potatoes and Red Wine Sauce VEGETARIAN MENU Hors d´Oevure I Pressed Tomato Cake served with Green Salad and Croutons, Soft Mustard-Lemon Sauce Hors d´Oevure I Gratineted Goatcheese served with Tomatoo-Onion Salsa and Extra Virgin Olive Oil Main course Blanched Broccol in Nut-Cream Sauce served with Roasted Potatoes, Baby Asparagus MENU FOR KIDS Hors d´Oevure I Cold Duck Fillets served with Fruit Confit and Velvet White Wine-Fruit Sauce Main course Grilled Chicken Filet served with Parmetie Potatoes, Vegetable Julienne and Cream TOASTINGS: Sparkling wine: Blancs de Blancs Brut or Demi Sec Louis Perdrier DRINKS DURING THE DINNER: Les Brottiers 2002 AC Cuvee Prestige, Côtes du Rhône, L. C. Brotte Les Brottiers 2001 AC Côtes du Rhône, L.C.Brotte Kakkuna meillä on suklaamoussekakku, jonka kanssa tarjotaan kahvia ja konjakkia tai vanatallin likööriä, sekä lapsille jäätelöä.
 8. Mä tahtoisin pessin ja illuusian.. Tai sitten peikko tytön ja peikko pojan.. Tietääkö kukaan helsingistä tai läheltä ketään joka tekee mittatilauksena keramiikka tai sokerikoristeita? Voiko sokerikoristeen antaa kovettua ja säilyttää vai homehtuuko se?
 9. Muistakaa sitten, että vaikka meikki olisi suht tummakin, se näyttää valokuvissa varsin nudelta jos värit on oikein valittu. Poskipunaton, luomiväritön/rajaukseton/ nudehuulilla varustettu meikki näyttää helposti valokuvissa siltä ettei meikkiä ole lainkaan, joka saa taas kokonaisuuden näyttämään keskeneräiseltä kauniin puvun ja kampauksen rinnalla..
 10. Mitä siihen kutsuun kirjoitetaan meidän tilanteessa, kun mun vanhemmat toimii maksajina ja haluavat täten toimia myös kutsujina, mutta miehen puoli ei osallistu kustannuksiin lainkaan? Haluaisimme kutsua teidät tyttäremme XXX:n ja ton toisen tyypin vihkiäisiin? ;D Ehdotuksia kiitos!
 11. Tuskin olitte sitten ihan niin laitakaupungilla kuin me, tää paikka johon eksyttiin oli kuin Helsingin kotula, eli sieltä oli viihtyiset kellaripubit kaukana.
 12. Olin äidin ja siskon kanssa viime syksynä Prahassa. Kulttuuri kaupunki, hieman kommunismin jälkimainingeissa ikävä kyllä. Metrolla eksyimme laitakaupungille ja kyllä pelotti! Ei ihan niin romanttinen paikka kuin luulin, mutta kaunis silti. Sieltä puuttuivat kaikki ne hämyiset kahvihuoneet jotka olin päässäni kuvitellut. Kannattaa ehdottomasti mennä yli kolmeksi päiväksi, meillä kesti kaksi päivää oppia lukemaan sikäläistä karttaa, sillä kadunnimet ovat hyvin samanlaisia ja kadut mutkikkaita, olisimme halunneet nähdä enemmänkin. Suosittelen kommunismimuseossa käyntiä! Prahan linna sen sijaan oli tooosi tylsä paikka. Pressan linnan oloinen mesta jonka keskellä oli kyllä hieno kirkko. Tämä on siis vain mun mielipide, mutta häämatka kohteeksi suosittelisin kyllä ennemmin Roomaa tai Ateenaa kuin Prahaa. Käymisen arvoinen paikka silti. Kanttaa varmaan mennä kesällä, sillä syksyä en ainakaan suosittele. Edit: Piti sanomani etten suosittele meidän hotellia ainakaan häämatkalaisille, mutta unohdin sen nimen ;D
 13. Me hankitaan kukat Helsingin Vartioharjusta, siellä sijaitsee pieni kukkaliike jonka omistaja on voittanut useita eri kansainvälisiä palkintoja sidonnasta. Palvelu on aina ollut mahtavaa. Sieltä ollaan hankittu aina kaikki "arvokkaammat" kimppumme hautajaisiin ja syntymäpäiville ym. Suosittelen lämpimästi! Tajusin juuri että se on tuo Jompun mainitsema Karhulantien kukka!
 14. Kokemuksia ravintola Nygårdsin kivitaskusta? Huomenna ollaan menossa paikkaa katsomaan, mutta omakohtaiset kokemukset mm.paikan palvelusta ja ruoista olisivat tarpeen??? Korjaus: Paikka sijaitsee siis Sipoossa ja mä möhlin taas :-[ Ja nyt kuulin että se on kuin onkin Vantaalla... Mä en sano enää mitään. Nygårds jossain uudellamaalla käy hyvin ;D
 15. Olen ettinyt ja ettinyt, ja nyt käännyn teidän puoleenne... Missä pääkaupunkiseudulla voi pitää EDULLISET häät? Tarkoitan siis tilavuokraa, ruoat ja juomat haluamme tuoda erikseen. Kaikissa kauneimmissa paikoissa on pelkkä tilavuokra ja ruoat samanverran kuin meidän koko budjetti, eikä sisälly juomat tai kakut tai siivoukset... Onko muilla ollut samaa ongelmaa? Miten olette sen ratkaisseet? Suositelkaa jotakin kaunista paikkaa.