Jessica.S

Morsian
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Jessica.S

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Itä-Suomi
 1. Täällä meidän kaupungissa käräjämiehen vihkiminen on tosiaan käräjäsalissa ja siellä ei puhuta mitään ylimääräistä, on vaan tavan vihkikaava ja pari pihalle. Tiettyä vihkijää ei voi ennakkoon varata vaan varataan päivä ja kellonaika ja joku tulee vihkimään. Ei kuulosta kauhean kivalta. Siksi menimmekin maistraatissa. Olin yhteydessä vihkijään useita kertoja ennenkun tapasimme ja sovimme kuinka toimitaan vihkitilanteessa + sukunimiasia + sormusten vaihto ym ym. Vihkihuone oli erillinen siihen tarkoitukseen otettu huone, siellä paloi 3 kynttilää, oli hääryijy seinällä ja kukkia. Tilaan sai tuoleja jos tarve vaati. Vihkijä puhu tietty perus vihkijutut ja piti muutenkin puhetta naimisiin menosta ja sisko luki runon..
 2. Oli kimppu, teetätin sen ja heittokimpun ja miehelle vieheen. Edellinen pariskunta joka vihittiin ennen meitä, oli kukaton.
 3. Kunnon hääpuku, musta päävärinä, näkyi myös hieman valkoista, takana nyöritys
 4. Me ei kuuluta kirkkoon eikä haluta mitää hi*on papin aamenta kuulla niin suurena päivänä kun hääpäivä on. Eilen serkku laittoi viestiä että heillä kun on kirkkohäät tulossa niin hommaa riittää yötä myöten että hää ei voi kellekkään suositella kirkkohäitä.. Olin vähä et justiisa.. Kirjottelin sit takas et millasta touhua ja menoa meillä ollut kun oli "vain" maistraattivihkiminen.. Ei tullu mitää viestiä takas. Joskus pakko näpäyttää kun veeetuttaa. Ja miehen äiti ei ollu maistraatissa olleskaan.. kirkkoon ois tullu. Mut se on hänen henkilökohtainen päätöksensä.
 5. Ei kaduta, ennakkoon mietin et mitä jos kadun. Mut siis, tää tuntuu tosi luonnolliselta sukunimeltä ja ihankun tää ois ollu mulla aina.
 6. Käytiin eilen tekee avioehto lakimiehellä. 200eur. Avioehto voimassa vaan erotapauksessa, ei jos jompi kumpi kuolee.
 7. Mun miehen naispuolinen ystävä joka tulee polttareihin, möläytti et mulle ne pidetään. En nimittäin oikeasti yhtään ollut varma että mulla ne on, koska kaikki asuu niin eri puolilla. Harmitti kun hän sen kerto.. Onneks ei puhunu mitää enempää, koska oispa tyhmää tietää päivämäärät ja kaikki kun tarkotushan on, että polttarit on yllätys. Mut vainoharhasuutta on jo täälläkin. Systeri tulee tänne tuolta reilun 1000km:n päästä juhannuksen jälkeen eli sillon ne joskus on! Hirmu tarkasti sitä kuuntelee mitä kaverit puhuu ja koittaa saada sieltä jotai vinkkiä, kun on utelias.. Pitää kirjotella sit lisää kun rupee polttariaika oikeesti olee lähempänä!!
 8. annika27: Mä luulen et miehet ei aina tajuu miten paljon oikeasti on hommaa häiden järjestelyssä. Ja ne on niin erilaisia, jos pyytää tekee jotain niin ei ne sitä heti tee, tekevät kun "joutavat".. Mut tiiän mikä filis sulla on. Mä rupesin aiemmin jo miettii ettei mies haluu naimisiin olleskaan kun se ei tehny mitää niiden eteen. Toki kommentoi ja kysyi ja jos näyttelin hänelle vaihtoehtoja jne.. Josko se siunkin miehen into sieltä nousis pintaan !! Mut onhan se kurjaa kun hommaa on ihan sikana ja joutuu itse kaiken järkkäämään.
 9. Häihin reilu kuukaus aikaa ja suunnilleen viikko sitten mies vasta intoutu olemaan mukana häiden suunnittelussa Ihan yhtäkkii on ruvennu vähän välii puhuu häistä ja miettii kaikkee ja kyselee multa ja on kiinnostunu mitä mä oon suunnitellu jne.. Koko ajan se on mun kans ollu naimisiin menossa mut välistä jo tuntu et ehkei se haluukkaan kun ei oo nii intoontunu.. Mut juu, sillä tuli vaan vähän viiveellä
 10. No mä oisin aineskin iloinen tosta rahasummasta. Mua hävetti jo lahjalistan tekokin niin paljon et huh huh!! Ja siellä ei oo kun pari tuotetta mitkä on tota 50eur luokkaa, halvimmat 7eur ja useimmat välillä 10-20eur! Lisäksi hääinfossa maininta että paras lahja on kun saavutte paikalle! Me ei oo lähetty juhlii pitää siitä syystä et saatas vastalahjana paljon rahaa tai lahjoja vaan siitä syystä et halutaan läheisten olevan läsnä tärkeänä päivänä ja halutaan viettää heidän kans aikaa.
 11. Oon ajanu käsikarvat pois 12 vuoden ajan. Joskus vaan kerran kuussa, joskus viikoittain. Olivat aiemmin vaaleat ja hennot ja niin ovat nytkin. Ei siis ole tullut mitään kierrettä eikä kasvaneet tummina tai paksuina takaisin. Itse en vaan yksinkertaisesti pidä käsikarvoista. Ja kun ajat käsi ym karvat ja jos iho rupee herkästi punoittamaan niin muista pyyhkästä iho höyläyksen jälkeen desinfiointiaineella ja laita ajellulle alueelle vauvojen sinkkivoidetta.
 12. Meillä on ensinkakkukahvit. Osan porukan kanssa käydäänmaistraatissa ja sieltä mennään mökille juhlimaan. Ensin on virallinen osuus eli kakkua, kahvia, limsaa, mehua, leivoksia, suolaista ym ym. Osa lähtee siitä pikkuhiljaa kotiin ja ilta on tarkoitus viettää rennommin. Grillaillaan, otetaan boolia, saunotaan ym.. Meillä vieraat ois kyrsiintyny jos eka vietettäs rento osuus ja sit vasta virallinen
 13. Me on laitettu hääinfoon että hääjuhla alkaa klo 15.30 jolloin nostamme maljat. Eli ihmiset tähtää siihen ja me tullaan iiiihan himpun yli tuon alkamisajan ja nostetaan sitten en maljat. Ulkona odottelevat. jos sataa niin pihakatoksessa tai terassilla. Ne ovat vierekkäin. Sisälle koko hääkonkkaronkka ei mahdu.
 14. Meillä vihkiminen ja juhla heinäkuussa perjantaina. Vihkiminen klo 14 Juhla 15.30 Näillä näkymin ihmiset pääsee tulemaan. Monilla lomat ja parit vuorotyöläiset pystyy vaihtamaan tarvittaessa vuorojaan häiden takia. Yksi otti jopa kesälomansa sillain että pääsee häihin Viikonpäivä ei meillä taida olla ongelma. Ainuu ongelma yhdillä vierailla on matkat, tulisi yhteensä 600km ajamista ja me ei pystytä heitä majoittamaan Ja toisella vieraalla lapsi täyttää häiden aikaan 2kk ja voi olla ettei he pääse pikkuriikkisen takia juhlaan, heilläkin matkaa 200km suuntaansa.