Jump to content
Naimisiin.info

Jessica.S

Morsian
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Jessica.S kaikki viestit

  1. Täällä meidän kaupungissa käräjämiehen vihkiminen on tosiaan käräjäsalissa ja siellä ei puhuta mitään ylimääräistä, on vaan tavan vihkikaava ja pari pihalle. Tiettyä vihkijää ei voi ennakkoon varata vaan varataan päivä ja kellonaika ja joku tulee vihkimään. Ei kuulosta kauhean kivalta. Siksi menimmekin maistraatissa. Olin yhteydessä vihkijään useita kertoja ennenkun tapasimme ja sovimme kuinka toimitaan vihkitilanteessa + sukunimiasia + sormusten vaihto ym ym. Vihkihuone oli erillinen siihen tarkoitukseen otettu huone, siellä paloi 3 kynttilää, oli hääryijy seinällä ja kukkia. Tilaan sai tuoleja jos tarve vaati. Vihkijä puhu tietty perus vihkijutut ja piti muutenkin puhetta naimisiin menosta ja sisko luki runon..
  2. Oli kimppu, teetätin sen ja heittokimpun ja miehelle vieheen. Edellinen pariskunta joka vihittiin ennen meitä, oli kukaton.
  3. Kunnon hääpuku, musta päävärinä, näkyi myös hieman valkoista, takana nyöritys
  4. Me ei kuuluta kirkkoon eikä haluta mitää hi*on papin aamenta kuulla niin suurena päivänä kun hääpäivä on. Eilen serkku laittoi viestiä että heillä kun on kirkkohäät tulossa niin hommaa riittää yötä myöten että hää ei voi kellekkään suositella kirkkohäitä.. Olin vähä et justiisa.. Kirjottelin sit takas et millasta touhua ja menoa meillä ollut kun oli "vain" maistraattivihkiminen.. Ei tullu mitää viestiä takas. Joskus pakko näpäyttää kun veeetuttaa. Ja miehen äiti ei ollu maistraatissa olleskaan.. kirkkoon ois tullu. Mut se on hänen henkilökohtainen päätöksensä.
  5. Ei kaduta, ennakkoon mietin et mitä jos kadun. Mut siis, tää tuntuu tosi luonnolliselta sukunimeltä ja ihankun tää ois ollu mulla aina.
  6. Käytiin eilen tekee avioehto lakimiehellä. 200eur. Avioehto voimassa vaan erotapauksessa, ei jos jompi kumpi kuolee.
  7. Jessica.S

    Vainoharhaisuus

    Mun miehen naispuolinen ystävä joka tulee polttareihin, möläytti et mulle ne pidetään. En nimittäin oikeasti yhtään ollut varma että mulla ne on, koska kaikki asuu niin eri puolilla. Harmitti kun hän sen kerto.. Onneks ei puhunu mitää enempää, koska oispa tyhmää tietää päivämäärät ja kaikki kun tarkotushan on, että polttarit on yllätys. Mut vainoharhasuutta on jo täälläkin. Systeri tulee tänne tuolta reilun 1000km:n päästä juhannuksen jälkeen eli sillon ne joskus on! Hirmu tarkasti sitä kuuntelee mitä kaverit puhuu ja koittaa saada sieltä jotai vinkkiä, kun on utelias.. Pitää kirjotella sit lisää kun rupee polttariaika oikeesti olee lähempänä!!
  8. annika27: Mä luulen et miehet ei aina tajuu miten paljon oikeasti on hommaa häiden järjestelyssä. Ja ne on niin erilaisia, jos pyytää tekee jotain niin ei ne sitä heti tee, tekevät kun "joutavat".. Mut tiiän mikä filis sulla on. Mä rupesin aiemmin jo miettii ettei mies haluu naimisiin olleskaan kun se ei tehny mitää niiden eteen. Toki kommentoi ja kysyi ja jos näyttelin hänelle vaihtoehtoja jne.. Josko se siunkin miehen into sieltä nousis pintaan !! Mut onhan se kurjaa kun hommaa on ihan sikana ja joutuu itse kaiken järkkäämään.
  9. Häihin reilu kuukaus aikaa ja suunnilleen viikko sitten mies vasta intoutu olemaan mukana häiden suunnittelussa Ihan yhtäkkii on ruvennu vähän välii puhuu häistä ja miettii kaikkee ja kyselee multa ja on kiinnostunu mitä mä oon suunnitellu jne.. Koko ajan se on mun kans ollu naimisiin menossa mut välistä jo tuntu et ehkei se haluukkaan kun ei oo nii intoontunu.. Mut juu, sillä tuli vaan vähän viiveellä
  10. No mä oisin aineskin iloinen tosta rahasummasta. Mua hävetti jo lahjalistan tekokin niin paljon et huh huh!! Ja siellä ei oo kun pari tuotetta mitkä on tota 50eur luokkaa, halvimmat 7eur ja useimmat välillä 10-20eur! Lisäksi hääinfossa maininta että paras lahja on kun saavutte paikalle! Me ei oo lähetty juhlii pitää siitä syystä et saatas vastalahjana paljon rahaa tai lahjoja vaan siitä syystä et halutaan läheisten olevan läsnä tärkeänä päivänä ja halutaan viettää heidän kans aikaa.
  11. Oon ajanu käsikarvat pois 12 vuoden ajan. Joskus vaan kerran kuussa, joskus viikoittain. Olivat aiemmin vaaleat ja hennot ja niin ovat nytkin. Ei siis ole tullut mitään kierrettä eikä kasvaneet tummina tai paksuina takaisin. Itse en vaan yksinkertaisesti pidä käsikarvoista. Ja kun ajat käsi ym karvat ja jos iho rupee herkästi punoittamaan niin muista pyyhkästä iho höyläyksen jälkeen desinfiointiaineella ja laita ajellulle alueelle vauvojen sinkkivoidetta.
  12. Jessica.S

    Kakku ennen pääruokaa?

    Meillä on ensinkakkukahvit. Osan porukan kanssa käydäänmaistraatissa ja sieltä mennään mökille juhlimaan. Ensin on virallinen osuus eli kakkua, kahvia, limsaa, mehua, leivoksia, suolaista ym ym. Osa lähtee siitä pikkuhiljaa kotiin ja ilta on tarkoitus viettää rennommin. Grillaillaan, otetaan boolia, saunotaan ym.. Meillä vieraat ois kyrsiintyny jos eka vietettäs rento osuus ja sit vasta virallinen
  13. Me on laitettu hääinfoon että hääjuhla alkaa klo 15.30 jolloin nostamme maljat. Eli ihmiset tähtää siihen ja me tullaan iiiihan himpun yli tuon alkamisajan ja nostetaan sitten en maljat. Ulkona odottelevat. jos sataa niin pihakatoksessa tai terassilla. Ne ovat vierekkäin. Sisälle koko hääkonkkaronkka ei mahdu.
  14. Meillä vihkiminen ja juhla heinäkuussa perjantaina. Vihkiminen klo 14 Juhla 15.30 Näillä näkymin ihmiset pääsee tulemaan. Monilla lomat ja parit vuorotyöläiset pystyy vaihtamaan tarvittaessa vuorojaan häiden takia. Yksi otti jopa kesälomansa sillain että pääsee häihin Viikonpäivä ei meillä taida olla ongelma. Ainuu ongelma yhdillä vierailla on matkat, tulisi yhteensä 600km ajamista ja me ei pystytä heitä majoittamaan Ja toisella vieraalla lapsi täyttää häiden aikaan 2kk ja voi olla ettei he pääse pikkuriikkisen takia juhlaan, heilläkin matkaa 200km suuntaansa.
  15. Jessica.S

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Se, ettei kuluja tule liikaa Pukua sovitteli eilen innoissaan ja mietti ostaisiko uuden. Tahtoo että he ovat meidän pojan kans samalla tavalla puetut. Grillattavat ja juomapuoli on miehen hommia. Luulen että musalistaa intoutuu kans tekemään.
  16. Mä tahtoisin koiran mukaan hääjuhlaan mut ongelma tulee jo siitä, miten saadaan koira juhlapaikalle. Veli hankkii hääauton ja en usko että autoliikkeen autoon saa viedä koiraa ja veljellä on astma, joten johan se tukehtuis jos koira ois samassa autossa. Aamusta ei keritä koiraa juhlapaikalle viemään, matkaa 30km, juhlat siis mökillä. Mut ois niiiin ihanata kun koira sais olla paikan päällä ja kuvissa. Se tosin ei muuta tekis kun kerjäis ruokaa.. äipälläkinon astma niin sille tulee oireita vaikka oltas ulkoilmassa ja koira lähellä.. menee vähän liikaa säätämiseks. Koiran hoitopaikka vielä TÄYSIN avoinna!
  17. Mun vanhemmat hoitaa meidän poikaa, joka on häiden aikaan 1v7kk. Jos mun vanhemmat ei ottais poitsua hoitoon niin sit jätettäs hääyö miehen kans pitämättä ja juhlien "ohjelma" muuttuis täysin jotta poitsu vois olla meijän kans juhlien ajan. Mun vanhemmat ottaa onneks pojan mielellään ja heillä ei ole tarkoituskaan jäädä juhliin koko illaksi. Poitsu on tuolloin ekaa kertaa yötä hoidossa.. Ikävä on jo valmiiks!!
  18. Jessica.S

    Hääjuhlan maksullisuus

    No ois jokseenkin outoa jos hääjuhlaan menosta pitäsi maksaa.. Etenkin jos on vielä lahjalista ym. Ja kun menee rahaa jo siihen että pääsee paikalle, hankkii vaatteet juhlaan ym ym.. Musta rahan pyytäminen on tökeröä.. meille yks kaveri ehdotti että lahjalistan sijaan pyydettäs rahaa, mutta en koe sitä kauheen kivana. Lahjalistankin teko oli jotenkin hmm.. noloa Kun on niin vaikee pyytää mitään. No tehtiin kuiteskin lahjalista mutta laitettiin vaan halpoja mutta tarpeellisia juttuja ja kirjotettiin infon vielä että paras lahja on kun saavutte paikalle. Mutta lahjalista on kyllä hyvä olla kun ihmiset tahtoo jotain tuoda ja helpompaa jos voi valitalistalta suoraan mitä tuo. Mun vanhemmat maksaa kahvittelut/kakuttelut ja mua mietityttää jo sekin. Kun maksavat vielä mun pukukankaatkin!!!! Yrittivät et saisivat vielä maksaa jotain mut ehei, en anna. Noissakin on jo ihan liikaa!!!!!
  19. Jessica.S

    Ei ohjelmaa, mitäs sitten??!!

    Vihkiminen klo 14.00 Hääjuhla alkaa 15.30 Hääjuhla päättyy klo 24.00 Nostetaan maljat kun miehen kans saavutaan juhlapaikalle. Sitten kahvitellaan ja kakutellaan. Illalla grillataan ja nautiskellaan boolia ym. Siinä se.. Vähän minuuki stressaa, jos on jäykistelyä. Mut toisaalta en usko. Hääinfoonkin kirjotettiin että toivotaan häden olevan juhlavat mutta rennot. Niin ja saunoa saa jos tahtoo.
  20. Jessica.S

    Ei lapsia ryypinkeihin!

    Meillä on ensin virallinen osuus, kakut ja kahvit. Illemmalla otetaan boolia, olutta, siideriä.. Kavereille puhuin jo ennakkoon, ettemme kutsu lapsia. Tuntuivat kaikki ymmärtävän ja yksi sanoi ettei hekään olisi häihinsä kutsuneet jos olisivat pitäneet isommat häät. Anoppi tosin tuo uuden ukkonsa kanssa muksun sinne, lapsi on 8v. Mutta olen ajatellut että lapsi on heidän vastuullaan ja jos kokevat että lapsen on hyvä olla alkoholia nauttivien ihmisten seurassa niin ok, hääpäivänäni en meinaa asiasta stressata. Muuten kyllä!!!!
  21. Jessica.S

    Hääparilla oma pöytä?

    Meidän juhlat on mökillä ja mökin alakerta sen verta pieni, että ei mahdu omaa pöytää. Sisällä on 1 8 hengen pöytä ja terassilla pari 4 hengen pyötää ja katoksessa pihalla neljän hengen pöytiä. Mien kyl varmaan ees pöydässä kahvittele ja kakuttele vaan hiipparoin ympäriinsä, mukavinta ois istua mökin rappusilla hääpuku päällä ja nauttia vieraiden seurasta.
  22. Me ei avata juhlassa koska tiedän että muutamalla ystävällä on paineita lahjan suhteen kun ostavat lahjalistalta halvimmat lahjat. Meillä nyt ei kalliita lahjoja listalla edes ole, kaikki halvemman sorttisia. Mutta en siis tahdo että heille tulee sellainen olo että he nyt ostivat nää halvat ja nyt kaikki näkee, vaikka ihmiset ei niin aattele mutta tiedän et heillä tulee sellainen olo. Ja muutenkin mielummin avaan (oho siis AVATAAN ) ne vasta kotona.
  23. Joo meille ei ehdottomasti tule häävalssia/tanssia. Sitten kun musiikki soi, jokainen saa jorata ihan miten haluaa mutta mitää valsseja me ei vedellä. Ei sovi tyyliin ei sitten yhtään..
  24. Meille ei tuu työkavereita.. paitsi yks mun ystävä joka tulee häihin, on myös työkaveri..
×
×
  • Create New...