Jump to content
Naimisiin.info

Vio

Morsian
  • Viestit

    153
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Vio kaikki viestit

  1. Mieleni tekisi säästää tässä asiassa ja tehdä meikki itse, mutta jotenkin jännittää, kuinka kestävä meikistä lopulta tulisi. Ja tahtoisin todella, että se näyttää hyvältä myös siinä vaiheessa, kun kasvoistamme otetaan lähikuvia potrettien yhteydessä. Taidan siis päätyä ammattilaisen käsittelyyn!
  2. Itselläni oli alunperin budjetti vain 400 euroa, kun ajattelin ostavani käytetyn. Löysin kuitenkin uutena verrattain edullisen ja kauniin puvun, jonka hinnaksi tuli 590 euroa. Tähän tosin tulee vielä korjauskustannukset päälle ensi keväänä, kun pukua pitää kaventaa.
  3. Vastailin tänne jo aiemmin. Silloin isälläni oli ehdoton vaatimus saada osallistua häiden kustannuksiin. Nyt olen saanut hänet puhuttua ympäri asiasta, joten maksamme juhlamme itse. 10 000 euron suuruusluokassa kulkee budjetti.
  4. Tämä on kyllä ihan totta. Me tulemme toivomaan rahaa häämatkaa varten, mutta täytynee kuitenkin tehdä tuollainen aiemmin mainittu listaus asioista, joita niillä rahoilla sitten voi kustantaa.
  5. Meillä kutsuttujen listalla vielä toistaiseksi reilut sata henkilöä. Nämä olisi tarkoitus karsia alle yhdeksäänkymmeneen.
  6. Meillä on itsestäänselvää, että isäni saattaa. Koen sen tärkeäksi itselleni, sillä olen aina ollut se "isin tyttö". Erityisen tärkeää se on siksi, että olen viimeinen meistä sisarista, joka nyt avioituu, ja isäni on saattanut kaikki muutkin. Koen asian merkittäväksi myös siitä syystä, että äitini on kuollut ja isäni nykyään siis ainoa elossa oleva vanhempani.
  7. Vio

    Kutsukortteja

    Vau, onpa teillä hienot kutsut, fru!
  8. Meillä tilanne on se, että sulhanen haluaa kuvauksen vasta kirkon jälkeen, sillä on niin taikauskoinen, ettei missään nimessä suostu kuvaukseen ennen vihkimistä. Huhhuh. Olen päättänyt, että siihen suostuttelu on seuraavien kuukausieni päätehtävä! Haluan, että meikki on kunnossa ja että voitaisiin ottaa joku ihana first look -kuva Sipoon vanhan kirkon portailla.
  9. Meille tulee häälehti, jota olen jo jonkin verran toteuttanutkin. Koko tulee olemaan A5 ja sivuja noin 12, paksumpaa ei kehtaisi enää tulostella lähes sadalle vieraalle... Keskiaukeamalle tulee menu ja illan ohjelma, sillä erillisiä menu/ohjelmakartioita ei pöytiin tule. Nämä lehdet siis tarkoitus jakaa kaikille - tosin ihan lapsille tulee omat pienet puuhakirjansa. Takakanteen laitamme sen kuuluisan hääbingon. Esittelen tätä myöhemmin tarkemmin, kun se etenee pidemmälle. Vaikka itselläni onkin ihan mielettömästi puuhaa ja näperrettävää, tuntuu tämän lehden tekeminen ihan mielettömän kivalta! Jotenkin ihan toisenlaista hommaa kuin kaikki muu hääpuuha, joten tuntuu itseasiassa aika vapauttavalta
  10. Voi, kuinka se todellisuus iskeekään kasvoille muutaman kuukauden jälkeen. Vaikka on asioita, joissa on säästetty, vaikuttaisi silti, että tuonne lähemmäs 12 000 euroa mennään... Phuuuh.
  11. Meille tulee noin sata vierasta, jotka tunnemme kumpikin kaikki ainakin suurinpiirtein. Miehen puolella ei vietetä mitään suuria sukujuhlia, joten olemme joihinkin törmäilleet vain hautajaisissa, mutta yhdetkään kasvot eivät näillä näkymin ole vieraat.
  12. Meille ei suoranaisesti ole sanottu mitään ikävää, mutta minusta on hieman outoa, että mieheni äiti ei ole kertaakaan onnitellut meitä tulevien häiden johdosta. Ei millään tavalla. Kihlautumisestaa kuullessaankin kysyi vain "ai, olette sitten vissiin ihan tosissanne?", vaikka sen luulisi olevan jo selvää, kun yhteisiä vuosia on takana viisi ja lisäksi meillä on yhteinen kaksivuotias tytär.
  13. Meille tulee kihlausajan pituudeksi vuosi ja pari viikkoa päälle.
  14. Näin itsekin vähän pelkään Olemme tehneet jo aika tiukan budjetin mm. hääpuvun ja vihkisormuksen osalta, joten niissä ei enää edes paljon tinkimisen varaa ole. Sen sijaan askarteluissa pyrin vieläkin säästämään, vaikka koristelubudjetin olenkin ihan vain omien askarteluiden perusteella laskenut. Pöytäliinat ompelen itse, kun ostan harmaata kangasta tukkumyynnistä. Näin ollen hintaa tulee suurin piirtein saman verran kuin pitopalvelun vuokraliinoille, mutta näistä saattaapi häiden jälkeen saada muutaman euron vielä takaisinkin.
  15. Löysin tämän siis kopiosivustolta dressilyme.com ja haluaisin tietää, kenen mallistosta löytäisin tämän ihanuuden. Mielelläni siis ostaisin aidon, vaikka käytettynä. Se vain edellyttäisi, että tietäisin kenen mallistoon tämä kuuluu.
  16. Meillä etäisyyttä noin 8km muistaakseni (enkä jaksa nyt GoogleMapsista tarkastaa). Reitti vielä tosi nopea, kun on 60-80km/h ilman liikennevaloja ja pelkkää suoraa tietä.
  17. Vio

    Juhlapaikkojen hinnat

    Meillä Sipoossa nuorisoseurantalo Hansas, johon saamme avaimet käteen perjantaina klo 12 ja palautus sunnuntaina suurinpiirtein samaan aikaan. Hintaa viikonlopulle 600 euroa, sisältää astiat. Ei varausmaksua.
  18. Minun työkavereitani ei häihin tule, mutta miehen pomo saatetaan kutsua Miehen esimiehen ja tämän perheen kanssa kun olemme vapaa-ajallakin tekemisissä.
  19. Vio

    Ruusuja suodatinpusseista

    Ihan välihuomautuksena: saakutti, kuinka kipeäksi sormet tuosta kukkateipistä tulee. Tuntuu ihan siltä, että sentti olisi kuorittu ihoa pois etusormesta ja peukalosta...
  20. Tietää, eikä pahastu siitä yhtään. Paitsi sen takia meinaa välillä hermostua, että vietän liikaa aikaani blogien ja hääfoorumien parissa nykyään Sanoin miehelle, että rouviintuessa helpottaa. Sitten pukeudun enää rikkinäisiin verkkareihin ja lökötän sohvalla.
  21. Juuri tällainen olisi ihana! Me emme kuitenkaan - ainakaan luultavasti - tee hääsivua ja juhlainfoakaan ei meille tule kutsun liitteeksi, joten taitaa tämä jäädä haaveeksi. Mekin kyllä pyydämme rahaa, mutta tällainen tapa olisi ehkä se kaikista ihanin...
  22. Eniten pelottaa, etteivät vieraat viihdy juhlissa. Tai että rahatilanteellemme tapahtuisi jotain niin kaoottista, että juhlien järjestäminen suunnittelemassamme mittakaavassa ei onnistuisi. Siinä varmasti ne kaksi pahinta pelkoa. Niitä pieniähän on sitten vaikka kuinka paljon
  23. Vio

    Miten tapasitte?

    Töissä tavattiin. Aika kliseistä, mutta siitä se lähti Olemme siitä harvinainen pari varmaan, mutta tykkäsimme molemmat työskennellä yhdessä ja ikävöimme sitä aikaa vieläkin.
×
×
  • Create New...