skviik

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by skviik

 1. En ole koskaan macaroneja tehnyt ja nyt haluaisin kokeilla. Mitä mieltä olette tästä Valion ohjeesta? Ohjeessa sanotaan, että siitä tulee 80 kpl. Tarkoittaako se, että valmiita macaroneja tulee 80 elii sitä, että "puolikkaita" tehdään 160? Valaiskaapa tyhmää... Linkki: http://www.valio.fi/reseptit/macaron-pikkuleivokset/
 2. Meillä häät kesäkuun puolessa välissä ja toiveissa olisi tehdä asetelmat luonnonkukista. Osaisiko kukaan mainita sinisiä&valkoisia kasveja jotka siihen aikaan kukkivat (ja kestäisivät maljakoissa)? Kokemuksia kaivataan! Kissankello ja kielot, syreenit ja tuomi nyt tulevat ekaksi mieleen, mahtavatko omenan/kirsikankukat enää tuossa vaiheessa yleensä kukkia? Muoks. Nyt vasta tajusin Tipzillan linkkaaman http://kukkakasvit.luontoportti.fi/index.phtml?lang=fi sivuston hyödyn, tuosta on kovasti apua!
 3. Kiitos kaikille linkeistä ja vinkeistä. Etsin juurikin samantapaista pitkää viittaa kuin kukkanen<3 mainitsee viestissään, samoin Hiriloren mainitsemat Pronoviaksen viitat ovat harkitsemisen arvoisia, jos niitä myydään erikseen. Kiinakaupoista en toistaiseksi uskalla tilata.
 4. Häät ja juhlat -lehdessä näin kuvan morsiamesta, joka käytti hunnun sijasta pitsistä, ohutta, pitkää hääviittaa. Minusta se näytti kauniilta ja aloin miettiä mistä sellaisia saa. Pukuni on olkaimeton ja viitta peittäisi mukavasti selkää ja olkapäitä. Googlettamalla en sellaisia löytänyt, enkä verkkokaupoista. EN siis etsi paksua turkis tms. viittaa, olen kesämorsian. Osaisiko joku auttaa?
 5. Etsin mahdollisimman luonnollista ja tahraamatonta huulikiiltoa hääpäiväksi. En haluaisi sitä koko ajan olla myöskään lisäilemässä. Onko uusia vinkkejä kellään? Käytän huulimeikkejä vain harvoin, joten olisi mukava jos hinta olisi myös edullinen (en välttämättä haluaisi pistää monia kymppejä Dioriin tai Lancômeen tms...
 6. Osaisiko joku mainita Turun tai Salon seudulta hääjuhlatiloja, jonka yhteydessä olisi sauna? Kaupungissa emme haluaisi häitä juhlia vaan hakusessa olisi luonnonläheinen paikka. Häätilaan pitäisi mahtua noin 65 henkeä mutta saunaan vain muutama. Plussaa tietysti olisi jos tilaan saisi viedä omat juomat/ruuat mutta se ei ole välttämätöntä. Onko kokemuksia?