helmielma

Morsian
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About helmielma

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Minulla itse puku maksoi 1000 e ilman korjauksia. Puvun lähtöhinta oli 1500 euron korvilla, mutta se oli onneksi alennuksessa ja myyjä vielä hieman tiputti hintaa lisää, kun olin melko ehdoton budjettini suhteen (max 1000 e). Saa nyt nähdä paljonko korjaukset tulevat maksamaan, toivottavasti eivät kovin paljoa..
 2. Minä kävin ensimmäistä kertaa sovittamassa hääpukuja pari viikkoa sitten sillä ajatuksella, että vähän saan mielikuvaa siitä, minkä mallista ym. pukua kannattaisi alkaa miettimään. Vannotin itselleni ja sulholle, että menen vain katselemaan, enkä todellakaan osta vielä pukua. Kukaan ei edes ennättänyt minulle mukaan makutuomariksi. No, kuinkas sitten kävikään, pukuhan sieltä löytyy ja tällä hetkellä roikkuu vaatekaapissa:). Puku oli niin ihana (ja alennuksessa), että en raaskinut sitä kauppaan jättää. Hieman äitini ja kaasoni olivat harmissaan, kun eivät päässeet mukaan (olimme puhuneet, että mennään sitten porukalla myöhemmin sovittelemaan).
 3. Ensin varattiin kirkko, siitä muutama päivä eteenpäin varattiin juhlapaikka.
 4. Me kerrottiin melkolailla heti molempien vanhemmille ja sisaruksille, kun kirkko oli varattu. Pari päivää oli väliä kirkon varaamisesta siihen, että uutinen muille kerrottiin. En olisi paljon kauempaa malttanutkaan pitää suutani kiinni .
 5. Häiden aikaan ollaan oltu yhdessä 4,5 vuotta ja kihloissa 3,5 vuotta.
 6. Meillä on tällä hetkellä kutsuttavia 130, joista parisen kymmentä on lapsia. Enää ei kyllä kärsi vierasmäärä kasvaa. Joitain vieraista jo tiedämme melko varmaksi, etteivät tule paikalle, kutsut laitetaan joka tapauksessa.
 7. Tällä hetkellä budjetti on noin 8000 e, vieraita tulee noin 130. Budjetti varmaankin vielä heittelee suuntaan tai toiseen, toivottavasti toiseen;).
 8. Me ollaan kerrottu melkeen kaikille kutsuttaville, että ensi kesänä ollaan häitä järjestämässä. Varsinaiset kutsut lähetetään varmaankin 3-2 kuukautta ennen häitä.
 9. Meillä sulhanen kysyi isältäni kättäni, mikä mielestäni oli ihan hyvä juttu:).
 10. Me mentiin kihloihin vuonna 2010 ja ensi kesänä on tarkoitus astella alttarille. Ennen kihlausta olin aina ajatellut, että en halua kovin pitkää kihla-aikaa, vaan häät tulisi järjestää suht nopeasti. Elämäntilanteemme (molemmat opiskelijoita) saneli kuitenkin sen, että kihla-aikamme tulee olemaan neljä vuotta.
 11. Mäkin oon miettinyt tota gmail-juttua, kävin jopa sen kerran jos tarkistamassa, että onko nimiyhdistelmä varattu ja vielä se vapaa oli. Pitää varmaan alkaa luomaan ne tunnukset, ainut huoli on vain, että unohdan ne ennen kuin pääsen edes koko sähköpostia käyttämään ..
 12. Mä puhun sulholle, äidilleni, anopille ja kaasoille. Jokunen sukulainen ja ystäväkin on kysellyt häävalmisteluista. Tykkään puhua häistä ja joskus tuntuukin, että pitää ehkä hieman jopa rajoittaa, häihin kuitenkin on vielä melkein vuosi ja on ihan hyvä keksiä välillä muutakin jutun juurta kuin häät .
 13. Meillä sulhanen on yllättävän paljon ollut mukana häiden suunnittelussa, vaikkakin alkutekijöissä vielä ollaan. Ei tietenkään vietä aikaa netissä lueskellen hääkeskusteluja ja selaillen etsyä ja ebaytä, mutta ottaa aina kantaa kun ehdottaa jotain.
 14. Meidän häät on 14.6.2014 ja ollaan siinä vaiheessa oltu yhdessä 4,5 vuotta. Häiden aikaan minä olen 28 ja mies 30 v.
 15. Pidän sormusta aina, leipoessa otan pois, jos muistan. En kyllä osaisi olla ilman sormusta pitkiä aikoja, siihen on niin tottunut:).