Jump to content
Naimisiin.info

helmielma

Morsian
  • Viestit

    34
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

helmielma's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Minulla itse puku maksoi 1000 e ilman korjauksia. Puvun lähtöhinta oli 1500 euron korvilla, mutta se oli onneksi alennuksessa ja myyjä vielä hieman tiputti hintaa lisää, kun olin melko ehdoton budjettini suhteen (max 1000 e). Saa nyt nähdä paljonko korjaukset tulevat maksamaan, toivottavasti eivät kovin paljoa..
  2. Minä kävin ensimmäistä kertaa sovittamassa hääpukuja pari viikkoa sitten sillä ajatuksella, että vähän saan mielikuvaa siitä, minkä mallista ym. pukua kannattaisi alkaa miettimään. Vannotin itselleni ja sulholle, että menen vain katselemaan, enkä todellakaan osta vielä pukua. Kukaan ei edes ennättänyt minulle mukaan makutuomariksi. No, kuinkas sitten kävikään, pukuhan sieltä löytyy ja tällä hetkellä roikkuu vaatekaapissa:). Puku oli niin ihana (ja alennuksessa), että en raaskinut sitä kauppaan jättää. Hieman äitini ja kaasoni olivat harmissaan, kun eivät päässeet mukaan (olimme puhuneet, että mennään sitten porukalla myöhemmin sovittelemaan).
  3. Ensin varattiin kirkko, siitä muutama päivä eteenpäin varattiin juhlapaikka.
  4. Häiden aikaan ollaan oltu yhdessä 4,5 vuotta ja kihloissa 3,5 vuotta.
  5. Meillä on tällä hetkellä kutsuttavia 130, joista parisen kymmentä on lapsia. Enää ei kyllä kärsi vierasmäärä kasvaa. Joitain vieraista jo tiedämme melko varmaksi, etteivät tule paikalle, kutsut laitetaan joka tapauksessa.
  6. Tällä hetkellä budjetti on noin 8000 e, vieraita tulee noin 130. Budjetti varmaankin vielä heittelee suuntaan tai toiseen, toivottavasti toiseen;).
  7. Me ollaan kerrottu melkeen kaikille kutsuttaville, että ensi kesänä ollaan häitä järjestämässä. Varsinaiset kutsut lähetetään varmaankin 3-2 kuukautta ennen häitä.
  8. Mäkin oon miettinyt tota gmail-juttua, kävin jopa sen kerran jos tarkistamassa, että onko nimiyhdistelmä varattu ja vielä se vapaa oli. Pitää varmaan alkaa luomaan ne tunnukset, ainut huoli on vain, että unohdan ne ennen kuin pääsen edes koko sähköpostia käyttämään ..
  9. Mä puhun sulholle, äidilleni, anopille ja kaasoille. Jokunen sukulainen ja ystäväkin on kysellyt häävalmisteluista. Tykkään puhua häistä ja joskus tuntuukin, että pitää ehkä hieman jopa rajoittaa, häihin kuitenkin on vielä melkein vuosi ja on ihan hyvä keksiä välillä muutakin jutun juurta kuin häät .
  10. Meillä sulhanen on yllättävän paljon ollut mukana häiden suunnittelussa, vaikkakin alkutekijöissä vielä ollaan. Ei tietenkään vietä aikaa netissä lueskellen hääkeskusteluja ja selaillen etsyä ja ebaytä, mutta ottaa aina kantaa kun ehdottaa jotain.
  11. Meidän häät on 14.6.2014 ja ollaan siinä vaiheessa oltu yhdessä 4,5 vuotta. Häiden aikaan minä olen 28 ja mies 30 v.
  12. Pidän sormusta aina, leipoessa otan pois, jos muistan. En kyllä osaisi olla ilman sormusta pitkiä aikoja, siihen on niin tottunut:).
  13. Mä ihastelin myös näitä ja olisin varmasti tilannutkin, jos vain olisi ollut omaa kokoa tarjolla. Ihanat!!
  14. Meillä tulee olemaan kaksi kaasoa ja kaksi bestmania.
  15. Pyysin kaasoja muutama viikko kirkon varaamisesta.
×
×
  • Create New...