Lillis

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Lillis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=pkirja2;action=display;num=1096719110;start=0
 • ICQ
  0
 1. Meillä minä hoidin
 2. Meillä myös kaaso/kaasot saavat pukeutua sellaisiin juhlavaatteisiin kuin haluavat, joten en koe tarpeelliseksi ostaa heille pukuja. Bestmaniltä myös löytyy ihan omasta takaa tumma puku. Kukat tietysti ostan kaikille.
 3. Me varasimme vajaa 2 vuotta etukäteen, häät kevät-talvella 2006. Osa paikoista ei ota vielä varauksia vuodelle 2006 mutta suurin osa kyllä jo ottaa tai viimeistään alkuvuodesta.
 4. Juhlista ei ole kokemusta keilarannassa mutta käytiin katsomassa paikkaa omia juhliamme varten. Tila on todella kaunis ja meren rannassa. Hinnat ei päätä huimaa ja palvelu oli todella ystävällistä. Ovat ottaneet jo ensi vuodella paljon varauksia, joten jos silloin mielii juhlia niin kannattaa nopeasti soittaa. Haikaranpesä on myös muuten ihan ok, mutta ongelmia tulee vieraiden siirtyessä juhlapaikkaan. Hissiinhän ei montaa mahdu kerralla ja joutuu sitten varmaan vieraat jonottamaan. Tila on myös siitä huono että on pyöreä ja keskeltä umpinainen, eli tilan toiselta puolelta ei ole näköyhteyttä toiselle.
 5. Merimelojia vuokrataan myös talvisin, mutta voi olla vähän kylmä siirtyä aina juhlatiloista eri rakennuksessa sijaitseviin vessoihin.
 6. Hei muumimyy, mistäs tuon kyseisen bändin voisi löytää?
 7. Titaanisessa sormuksessa on vain se ongelma, että se ei sidä rinnalleen muuta kuin toisen titaanisen sormuksen, sillä muuten titaaninen kovempana "syö" rinnallaan olevan heikomman sormuksen :-/
 8. Meillä vihkiminen Helsingissä ja juhlat joko Helsingissä tai Espoossa
 9. Olisiko kenelläkään kuvia merimelojien majalta, varsinkin sisätiloista? perhonen: Kysyittekö milloin alkavat ottamaan varauksia?
 10. Meillä kihloissa nimet ja päiväys, vihkisormuksen kaiverrukset vielä mietinnässä
 11. Millainen ravintola keilarannan ympäristö on? Kävimme siellä ajelemassa sulkin kanssa ja itse ravintolaa emme löytäneet (tai sitten sinne ei päässyt ???) mutta alue oli ympäriltä muuten täysin teollisuusaluetta. Ja olivatko tilat sisältä ja piha hienot? me vielä haahuilemme kahden juhlapaikan välillä
 12. Hei nannax, joudutteko maksamaan tilasta vuokraa? Meidän tarjouksesa kun luki ettei tilavuokraa ole. Joten voisiko olla, että omat viinat ja tilavuokra 250€ tai heidän juomat ja ei tilavuokraa?
 13. Keilaniemessä on varmaankin muuttunut säännöt, sillä meillekin antoivat juomahinnaston ja sanoivat ettei ole tilavurokraa, mutta juomat otettava heiltä. Mites kun siellä on ilmeiseti kaksi erillistä rakennusta, niin saako häihin molemmat käyttöön vai voiko siellä olla kahdet häät samaa aikaa ???