Jump to content
Naimisiin.info

Lillis

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Viestit posted by Lillis

  1. Juhlista ei ole kokemusta keilarannassa mutta käytiin katsomassa paikkaa omia juhliamme varten. Tila on todella kaunis ja meren rannassa. Hinnat ei päätä huimaa ja  palvelu oli todella ystävällistä. Ovat ottaneet jo ensi vuodella paljon varauksia, joten jos silloin mielii juhlia niin kannattaa nopeasti soittaa.

    Haikaranpesä on myös muuten ihan ok, mutta ongelmia tulee vieraiden siirtyessä juhlapaikkaan. Hissiinhän ei montaa mahdu kerralla ja joutuu sitten varmaan vieraat jonottamaan. Tila on myös siitä huono että on pyöreä ja keskeltä umpinainen, eli tilan toiselta puolelta ei ole näköyhteyttä toiselle.

  2. Millainen ravintola keilarannan ympäristö on? Kävimme siellä ajelemassa sulkin kanssa ja itse ravintolaa emme löytäneet (tai sitten sinne ei päässyt ???) mutta alue oli ympäriltä muuten täysin teollisuusaluetta. Ja olivatko tilat sisältä ja piha hienot? me vielä haahuilemme kahden juhlapaikan välillä:)

  3. Keilaniemessä on varmaankin muuttunut säännöt, sillä meillekin antoivat juomahinnaston ja sanoivat ettei ole tilavurokraa, mutta juomat otettava heiltä. Mites kun siellä on ilmeiseti kaksi erillistä rakennusta, niin saako häihin molemmat käyttöön vai voiko siellä olla kahdet häät samaa aikaa ???

×
×
  • Create New...