maisakaisa

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About maisakaisa

 • Rank
  Untuvikko
 1. Saako udella mistä löytyi tuo ihana siro keskimmäinen sormus?
 2. Pk-seudulla ainakin on valinnanvaraa titaanikorutaitajista. Itsellä on kokemuksia GL-korusta ja suosittelen lämpimästi myös Juha Loikalaa Lahdesta. Platinasta materiaalina en osaa sanoa, mutta titaani on ainakin kovempaa kuin kulta. Ja näin ollen voi "syödä" ajanmittaan kultasormusta jos niitä samassa sormessa pitää. Itse ehkä hankkisin vihkin ja kihlan samasta materiaalista. Tai esimerkiksi yksi leveämpi sormus?
 3. Sormus lähti hetki sitten tilaukseen, vähän eri kivellä kuin tuossa ylempänä mainitsin(ehti mennä sivusuun tuo arpoessa) . Tänään pitäisi olla lähetyksen lähtöpäivä. Can't wait Can't wait Kiitos vielä Katkis avusta!
 4. No tämmöistä mä nyt suunnittelin! Miltä tää vaikuttaa? Ja vielä tuosta koosta, jos sormuksen koko on mulla 16, onko oikea valinta UK koossa K1/2?
 5. Apuja kaipaisin! Meinasimme päivittää vihkisormukset ja haaveissa olisi klassinen solitaire puoliallianssi parinaan. Solitaire haussa nyt siis. Kaipaisin jotain kuvan tyylistä. Valkokultainen ohut sormusrunko 2mm, missä noin 0,3ct timantti. Muutamia tarjouksia olen pyytänyt hyväksihavaituilta kultasepiltä ja liikkeistä. Kuitenkin houkuttaisi tilaus esim. Blue Nilelta. Rahalla tuntuisi saavan aika paljon enemmän. Osaisiko joku antaa neuvoja millä spekseillä sormus kannattaisi tilata ja toki myös kaikki kokemukset Blue Nilesta kiinnostaa? Superkiitollinen jo etukäteen kaikesta avusta
 6. Saanko udella, että minkä kokoinen on tuo solitairen timantti ja mitä tilaaminen kokonaisuudessaan maksoi? Juurikin vastaava solitaire täällä etsinnöissä..
 7. Onkohan kellään sattumalta tietoa, voiko titaanisormuksesta irrottaa timantteja jälkikäteen? Jos siis haluaisi muokata uuden sormuksen timanteista?
 8. Suosittelen Lahdesta Juha Loikalaa. Itse kävin hänen kanssaan sormuksista aluksi perusteellisen sähköpostikeskustelun. Ja noudimme valmiit sormukset paikan päältä. Tarvittaessa hän olisi ne myös postittanut pk-seudulle. Työnjälkeen ja palveluun olimme oikein tyytyväisiä. Hän nappasi tosi hyvin kiinni ajatuksista mallien suhteen. Myöskään ei tarvinnut maksaa "pk-lisää". Kannattaa varmasti laittaa tarjouspyyntöä useampaan paikkaan kerralla. Itse ainakin hahmotti näin hyvin eron hinnassa ja myös siinä asiakaspalvelussa.
 9. No ainakin sellaiset jenkkityyliset enhancerit käy tuohon, tosin silloin tulee kyllä aika paljon blingiä!Mut haittaaks se?
 10. Hehkutan myös Juha Loikalaa! Helsingin titaanisepät läpi käytyä, Loikala oli ihan löytö! Siellä kohtasi hinta, laatu, asiantuntevuus ja PALVELU! Asiointi kävi sujuvasti sähköpostitse ja valmiit kappaleet noudettiin sitten paikan päältä. Meillä oli kyseessä siis vihkisormusten huolto ja muokkaus ja kyseessä oli titaaniset vihkit ja sitten ihan uuden vk-sormuksen teko. Häneen puoleen käännyn kyllä seuraavankin kerran.
 11. http://www.elle.com/_mobile/pop-culture/best/top-25-celebrity-engagement-rings?sulia_sponsored=false&sulia_platform=mobile&src=sem&sulia_how_posted=sulia&dom=sul&sulia_country=Finland&sulia_author=123752993&sulia_post=f2f9a0cd-a7c2-4269-8f81-59d9f0cf6a2b&mag=elm&sulia_domain=http%3A%2F%2Fwww.elle.com&sulia_pub_id=elle&sulia_session=8ffb91b6-3fdf-4366-b486-c38c7f563c13#slide-1
 12. Tässä omani, kummatkin teetettyjä kultasepällä. Leveämpi titaanivihki 9 x 0,02ct timanteilla ja valkokultaa ja timantteja viiden vuoden välietapin kunniaksi.
 13. Kyselinkin tuossa aiemmin suositteluja titaanisepistä.. Käännyin Lahdessa Juha Loikalan puoleen. Kyse oli siis vanhan titaanisen vihkisormuksen muokkauksesta. Lisäksi hän "tuunasi" minulle kahdesta valkokultasormuksesta yhden sormuksen timanteilla. En voi kun suositella lämpimästi! Kaikki sujui todella mutkitta ja sähköpostilla hyvin pitkälle käydyn keskustelun perusteella hän otti hyvin kopin siitä mitä halusin sormuksille tehtävän. Ensiluokkaista käsityötä ja bonuksena mahtavaa palvelua! Kävin läpi useita kultaseppiä hänen lisäksi.Osassa kävin paikan päällä ja osasta pyysin tarjouspyynnön työstä sähköpostitse. Ja tässä kyllä kohtasi hinta ja laatu täydellisenä kombona!
 14. Olisiko suosituksia hyvistä titaanisormusten tekijöistä pk-seudulla. GL-koru ja Aito Helsinki on tiedossa, mutta entä niiden lisäksi ? Kokemuksia myös Lahden titaanisepistä kuulen mielelläni!