Jump to content
Naimisiin.info

Sylttyli

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Sylttyli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mitä mieltä olette hinnasta, jos menu näyttää tältä: Alkumaljojen kaato + tarjoilu Alkuruoka: sillikaviaari savulohi (tätä olisi reilusti) vihersalaatti kanariisisalaatti Pääruoka: porsaan sisäfile + kastike uudet perunat kermaperunat uunipaahdetut kauden juurekset Jälkiruoka: kahvi/tee + hääkakku = mutakakkua + juustokakkua Ruokajuomat: vesi, maito, mehu Tarjoilu sisältyy hintaan. = 35 € / hlö, n. 60 aikuista Miltä kuulostaa? Siis lähinnä hinta sisältöön suhteutettuna.
  2. Meidän häitä ei ole vielä vietetty, mutta näin alkutuntuman puolesta olen todella tyytyväinen valintaamme, eli Kauhajoella sijaitseva Sanssin kartano. Jos on alle sadan hengen häät niin suosittelen ainakin ottamaan yhteyttä. Vuokrahintaan sisältyy liinat, astiat, ja SIIVOUS. Eikä puhuta mistään tonnin päälle menevistä vuokrista.
  3. Oli pakko huvikseni vähän tutkaista asiaa. Varrashovi näyttäisi olevan myynnissä ja lisäksi protestilistalla. Että joo, bisnes ei taida oikein pyöriä suunnitellusti siellä.
  4. keishi, no huhhuh! Toi laskuasia on varsinkin todella huolestuttava. Tuollainen paikka, eikä laskua osata laittaa kerralla menemään asiallisesti? Kuulostaa siltä, että paikka on vaikeuksissa (taloudellisesti ja/tai hallinollisesti), jos häiden järjestely hoidetaan noin ankeasti. Milloin teillä oli häät? Itse nimittäin ottaisin yhteyttä paikan pomoon ja kertoisin noi asiat, voipi nimittäin olla ettei esim. keittiöhenkilökunnan ammattitaidoton ote ole korkeimmalla taholla tiedossa (pöytien järjestely kesken juhlien, likaiset liinat, kaason kohtelu, haloo?). Ja jos vastaanotto on siellä yhtä tympeää, niin noh, tietääpähän senkin sitten. Mutta joo, olen entistä tyytyväisempi, ettei päädytty tuonne.
  5. Juup, Varrashoviin kun soittelin, niin niillä oli tarjota vain pari viikonloppua, eikä kumpikaan niistä sopinut meille. Muutenkin se paikka on jättänyt hieman kylmäksi, päätin kuitenkin soittaa sinnekin, ettei jäisi kaivelemaan. Me päädyttiin loppujen lopuksi Sanssinkartanoon eli Kauhajoelle. Ainoa miinus on juhlasalin pienuus (saisi olla ihan pikkasen isompi) ja lasiterassin mahdollinen kuumuus jos on aurinkoista, mutta muuten se oli ihan napakymppi! Paikan emäntä vaikutti todella mukavalta, ja liinat pesetyksineen, astiat ja SIIVOUS kuuluvat pakettiin - isoja plussia. Ja juhlia saa vaikka aamuun asti.
  6. Moikka vain, täälläkin kirjoittelee yksi kesän (toiveissa heinäkuu) 2014 morsian Seinäjoelta. Tällä viikolla olisi tarkoitus lyödä paikka lukkoon, vaan kyllä on hieman vaikeaa kun en ole itse paikkakunnalta kotoisin enkä ole ollut kuin yksissä häissä täällä Etelä-Pohjanmaalla. Meillä on se hyvä ja huono tilanne, ettemme menee naimisiin kirkossa - etäisyyttä kirkosta ei tarvitse toisin sanoen niin tarkasti miettiä, mutta toisaalta taas tarvittaisiin paikka, jos vihkiminen onnistuu. Yhteensä porukkaa tulee max 85 sisältäen me itse ja muksuvieraat. Toiveissa olisi paikka, jossa saa viihtyä pidempäänkin, joka olisi esteettisesti edes jollain tavalla omaa silmää viehättävä (ei luokkahuonemiljöötä, kiitos), lapsiystävällinen ympäristö ja mahdollisuus omien juomien tuomiseen. Koivuranta on ollut korkealla listalla, mutta siitä olen kuullut joitain negatiivisia kommentteja mm. ruokatarjoilusta, ja onhan se ilmeisesti aika hintava. Ihanan näköinen paikka kylläkin. Ehdokkaita listalla on tällä hetkellä Varrashovi, Sanssinkartano Kauhajoella, Ilmajoen kestikartano, Koivuranta ja Sovintola. Sovintolassa olemme olleet häissä, se oli ihan ok paikka, joskin ison tien välitön läheisyys hieman arvelluttaa. Että joo-o, tällä hetkellä tuntuu siltä että voisi vaikka voittaa lotossa ja palkata hääsuunnittelijan...
×
×
  • Create New...