Jump to content
Naimisiin.info

meowth

Rouva
  • Viestit

    60
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by meowth

  1. Aluksi suunnittelimme omaa pöytää, mutta päädyimme siihen, että istuttiin isossa pöydässä yhdessä kaason, bestmanin sekä perheiden kanssa.  Pöytä oli suorakulmion mallinen ja meitä vastapäätä ei istunut ketään, joten me nähtiin kaikki vieraat ja he näkivät meidät. Moni kävi myös siinä vastapäätä juttelemassa, että hyväksi ratkaisuksi osoittautui tämä järjestely :)

  2. :-X :-X :-X

    Eilen palattiin 2 viikon häämatkalta. Kyllä oli Dominikaaninen ihana maa! Kaikenlaista tuli nähtyä ja koettua, matkamuistona onkin lähemmäs 600 kuvaa, videopätkää, muutama tuliainen sekä hyvä rusketus ;D

    Oltiin  Santo Domingon lähellä sijaitsevassa Boca Chicassa, jossa ei ollut yhtä ainuttakaan suomalaisturistia meidän lisäksi! Ihanaa ;) Säätkin suosi meitä mitä parhaimmin. Lämpöä ja aurinkoa riitti joka päivä. Muutama pieni sadekuuro ylläti parina päivänä, mutta ei ne menoa haitanneet!

    Ollaan ihan :-X

  3. Siskoni viettää häitä elokuun lopulla 2006. Onko kenelläkään tietoa tunnelmallisesta kivirakennuksesta, johon mahtuisi noin 80 vierasta ja johon saisi luotua tunnelmaa kynttilöillä. Plussaa olisi tietenkin, jos paikalle saisi viedä omat juomat.

    Mäkin annan ääneni Laaksolahden monitoimitalolle. Paikka on kivirakennus, jonne mahtuu noin 100 henkeä  ja kynttilöillä saa luotua tunnelmaa. Me juhlitaan siellä ensi lauantaina  :)

  4. Heather06 pahimmat hurrikaanit on elokuussa, mut niita siis viuhahtelee kylla ohi marraskuun loppuun saakka. Elokuu kuitenkin on sita aikaa, kun itse suosittelisin, et pysykaa taalta poissa! Vaikka hurrikaanit harvoin tekee land falleja Domiin, sataa sillon rankasti ja turistit lahinna valittaa....

    Voihan pee  :-/ No matka on varattu ja sinne ollaan tulossa. Nyt ainakin osataan varautua, että koko matkan ajan saattaa olla huonot kelit, joten ehkä sitten ei ketuta niin paljoa. Onpahan sitten aikaa käydä esim. pääkaupungissa ja mahdollisesti muuallakin  ;)

  5. Kuulemma vähän häiritsee sormus, kun on kitaristi ammatiltaan  ::)

    Munkin ukkoa sormus häiritsee soittaessa, joten silloin sitä ei käytetä ;)

    Ostettiin sulholle viime viikolla vihkisormus. Halusi valkokultaisen ja leveämmän sormuksen, joten sellainen ostettiinkin. Nyt on herra tyytyväinen  ;D Kihlaa ei sitten enää käytä.

×
×
  • Create New...